2777
2789
عنوان

بیاین باهم لاغرشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3929 بازدید | 409 پست
1295 کالری

کلی کالری دارم که 😑😑😑

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلی کالری دارم که 😑😑😑

بله خب پس چی   

ببین تو برو کالری ها را ببین میگی حاضرم 200 کالری بخورم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
یعنی باید چیکار کنیم الان؟

شما وزن و قدت را میگی 

من به کرفس میزنم میگه چند کالری مصرف کن باید کرفس نصب کنی

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
من یک برنامه کرفس کرک شده یا بدون اشتراک دارم  هر کسی وزن و قدش را بگه تا ساعت 10 شب کالریش را ...

عزیزم ازمنم اگ میشه بگوقد۱۶۷وزنم ۷۰میخام ۱۲کیلوکم کنم اگ خدابخاد 

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
شما کم کاری دارید عزیزم رفتی دکتر

والا یه سالی هست دارو مصرف نمیکنم چون می‌ره و برمیگرده الان که اینجوری چاق شدم مطمینم برگشته ولی دکتر نرفتم و آزمایشی ندادم اصلا حوصله ی دکتر رفتن ندارم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من تا عید حداقل ۷۰رو نبینم رو ترازو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲