عزیزم من ۳ ماه با تاپیک شما اشنا شدم
رویا جان آنچه خوبان دارند ، من خودم همه رو دارم
تقریبا میشه گفت تمام مشکلات همسر این عزیزان در تاپیک رو منهای اعتیاد، همه رو همسر من داره
من ۳۹ سالمه و همسرم ۷سال بزرگتر از من و ۷ سال ازدواج کردیم دوتا بچه ۲ و ۴ونیم ساله دارم
همسر من بسیار آدم درون گرا و کم حرف و فوق العاده عصبی و بینهایت بددهن هستش و آدمی که اهل قهر طولانی،در تصمیم گیری هاش هیچوقت از من نظر نمیپرسه هر کاری به ذهنش برسه در لحظه بدون فکر کردن به عواقب کار انجامش میده ، بسیار پرخاشگر ، و از همه مهمتر در خانوادشون طوری تربیت شده چیزی به عنوان احترام به بزرگتر و حرمت نگه داشتن ندارن و هیچوقت حاضر به عذرخواهی نیست درصورتیکه من خودم اشتباه کنم میرم عذرخواهی ازش میکنم
وقتی عصبانی بشه طرف مقابلش هر کی باشه براش مهم نیست هر چی از دهنش در بیاد میگه
آدم بددلی هم هست هیچ جا تنها نمی ذاره برم حتی مطب دکتر برم باید بیاد و بچه ها رو ببریم حاظر نیست خونه بمونه و مراقبت کنه تا من برگردم
ماشین دستم نمیده با اینکه میدونه رانندگیم خوبه، پول تو جیبی بهم نمیده حتی حاضر نیست یه ریال تو خونه بذاره که هزار و یک اتفاق بچه کوچیک تو خونس(قبلا شاغل بودم حتی تو خرج خونه کمک هم میکردم بچه اومد و کرونا و منم خونه نشین شدم)
میگه هرچی بخوابی میریم میخریم با هم
خسیس هستش البته واسه من ، نه بچه ها
تو جمع هم من کلا جرات حرف زدن در مقابلش ندارم یا نظر بدم چون باب میلش نباشه مهم نیست اون جمع چه کسایی هستن شاید اولین بار برخورد با اونها باشه مهم نیست هر چی از دهنش در بیاد میگه
بهم خیانت هم کرده میدونم ولی نذاشتم فعلا بفهمه که من خبر دارم البته ظاهرا تموم شده ولی فرقی نمیکنه خیانته دیگه
کسی رو هم ندارم بچه برام نگه داره تا خودم بخوام جایی برم و حرکتی بزنم سرکار رفتن منظورمه
هرکاری هم از سیاستهایی که شما گفتین یسری من قبلا انجام داده بودم یسری هم از تاپیکتون یاد گرفتم
ولی هرچی انجام میدی روش اثر کم و موقت داره
شخصیتا خیلی آدم دم دمی هستش
خانواده خودشم خواهرها و برادرش از دستش شاکی هستن همه
مشاور هم نمیاد
نوازش و محبت و احترام گذاشتن و..... همه کار کردم ولی فقط یه کم بد دهنیش کم شده و عادت قهر طولانی رو از سرش انداختم تو این چندسال که روش کار کردم و اینکه سعی میکنم دهن به دهن نشم بخاطر بچه ها نترسن از داد زدناش
انقد ریختم تو خودم حرص و عقده و جواب نمیدم شده توده تو سینه م
ولی دیگه طاقتم داره تموم میشه میگم از دهنم هر چی درآد بگم بهش
تو رابطه هم اکثرا من پیش قدمم خیلی وقتا هم پس زده من باز دفعه های بعد هم پیش قدم بودم
حالا حداقل میخوام واسه یسری کار بچه ها ماشین بده بهم و یه کارت بذاره تو خونه، به اندازه ای که من براش احترام می ذارم اونم بهم احترام بذاره چیکار کنم؟
شرمنده طولانی شد .