2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 134509 بازدید | 985 پست

همیشه صحبتهاتون رو میخونم چندبار وازش نکته در میارم.خیلی ممنون از پاسخ و راهنماییتون.میدونم باید بارها این متن رو بخونم و عمل کنم.و یه چیز اینکه دارم سعی میکنم رو دوست داشتن خودم کار کنم.اگه نکته ای در این مورد بهم بگین ممنون میشم.دلم میخواد عاشقانه خودم رو دوست داشته باشم 🥰🥰ممنون از راهنمایی های عالیتون🌹🌹

سلام رویا جان ممنون بابت تاپیکت..  اگر ممکنه منو راهنمایی کن.. من همسایه ی مادرشوهرم هستم. اولا ...

درود عزیزم اول ببخش بخاطر دیر جواب دادن 

من کلی بهت میگم که چکار کنی 

اول بگم که گفتی چرا هر آنچه مادرش گفته باید بیاد به من بگه ؟

خب باید بگم که طبیعیه با توجه به جو حاکم به نوع زندگی شوهرت و نزدیک بودن شما 

اول اینکه سعی نکن جوابشو بدی حتی اگه میدونی حرفش زور هست 

و دوم در مقابل اعتراضش هیچ وقت مقابله به مثل نکن و اسم خانواده خودتو نیار 

چون اینجور حرف زدن و حاضر جوابی جواب عکس خواهد داد 

بهترین کار اینه اون موقع با توجه به جو حاکم کمی از نظر شوهرت رو اجرا کنی و اعتراض اصلی رو بزاری برای وقتی که شوهرت پر نباشه

ببین عزیزم شما دنبال این هستی مشکلت حل بشه ولی هر وقت شوهرت پر هست و اومده اعتراض شما همون لحظه موفق نمیشی قانعش کنی .

باید در زمان های دیگر و در آرامش و در زمانی که ذهنش از شکایات مادرش پر نباشه شروع کنی زمینه چینی 

اگه درست عمل کنی ذهنیت شوهرت کم کم عوض میشه اونقدر که دیگه حرفای مادرش رو قبول نداره و به شما هم انتقال نمیده 

مثلا بگو تو عالی هستی عزیزم خوشبحال مادرت که تو رو داره و پدرت  رو 

ولی مادرم تنهاست میدونی عزیزم امروز خیلی تو فکرش رفتم و دلم گرفت براش...راستی میدونی مادرم همیشه میگه خدا پدرتو ازم گرفت ولی یه داماد عالی و خوب بهمون داده 

گاهی که شوهرت هست و میبینه کیک یا غذایی درست کن و کمی برای مادر شوهرت ببر مهم نیست اونا قدر بدونن خوششون بیاد یانه همین که شوهرت ببینه کافیه 

اگه رفتی خونه مادرت یه چیزی که شوهرت دوست داره بیار براش و بگو مامانم داده مخصوص برای تو  

این مدل کارها و صحبت های بی طرفانه در خلوتتون کم کم باعث میشه شوهرت متوجه شما و خانواده شما هم بشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم.میدونین این کینه ها بر میگرده به خاطرات گذشته و وقتی اون شخص رفتار تازه ای انجام میده ان ...

خب همینه اگه پاکشون کنی و اون ذکرها دعا ها رو که گفتم مدام تکرار کنی یه جوری میشی که دیگه کارهای طرف برات مهم نیست انگار که داری یه فیلم مستند کوتاه میبینی و بعدم فراموش میکنی 

دوم سعی کن کمتر به حرف ها و رفتارهای سمی توجه کنی 

تا دیدی سریع بگو این رفتار سمی هست  پس من اونو وارد ذهن و قلبم نمیکنم خدایا شکرت که این آگاهی و توانایی رو به من دادی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سلام به رویا عزیز امیدوارم همیشه شاد و سلامت و در آرامش باشی عزیزم 

قبل از هر چیز تشکر میکنم بابت تاپیک خیلی خوبتون

ممنون میشم منم راهنمایی کنید 

البته من کل تاپیک رو خوندم یسری مشکلات منم مثل سایر دوستان و از تجربیات شما استفاده میکنم 

ولی کلیات رو توضیح بدم که شرایط زندگی منم دستتون بیاد 

پیشاپیش بابت طولانی شدن پست هم عذرخواهی میکنم

عزیزم من ۳ ماه با تاپیک شما اشنا شدم

رویا جان آنچه خوبان دارند ، من خودم همه رو دارم 

تقریبا میشه گفت تمام مشکلات همسر این عزیزان در تاپیک رو منهای اعتیاد، همه رو  همسر من داره

من ۳۹ سالمه و همسرم ۷سال بزرگتر از من و ۷ سال ازدواج کردیم دوتا بچه ۲ و ۴ونیم ساله دارم 

همسر من بسیار آدم درون گرا و کم حرف و فوق العاده عصبی و بینهایت بددهن هستش و آدمی که اهل قهر طولانی،در تصمیم گیری هاش هیچوقت از من نظر نمیپرسه هر کاری به ذهنش برسه در لحظه بدون فکر کردن به عواقب کار انجامش میده ، بسیار پرخاشگر ، و از همه مهمتر در خانوادشون طوری تربیت شده چیزی به عنوان احترام به بزرگتر و حرمت نگه داشتن ندارن و هیچوقت حاضر به عذرخواهی نیست درصورتیکه من خودم اشتباه کنم میرم عذرخواهی ازش میکنم

وقتی عصبانی بشه طرف مقابلش هر کی باشه براش مهم نیست هر چی از دهنش در بیاد میگه 

آدم بددلی هم هست هیچ جا تنها نمی ذاره برم حتی مطب دکتر برم باید بیاد و بچه ها رو ببریم حاظر نیست خونه بمونه و مراقبت کنه تا من برگردم 

ماشین دستم نمیده با اینکه میدونه رانندگیم خوبه، پول تو جیبی بهم نمیده حتی حاضر نیست یه ریال تو خونه بذاره که هزار و یک اتفاق بچه کوچیک تو خونس(قبلا شاغل بودم حتی تو خرج خونه کمک هم میکردم بچه اومد و کرونا و منم خونه نشین شدم)

میگه هرچی بخوابی میریم میخریم با هم 

خسیس هستش البته واسه من ، نه بچه ها 

تو جمع هم من کلا جرات حرف زدن در مقابلش ندارم یا نظر بدم چون باب میلش نباشه مهم نیست اون جمع چه کسایی هستن شاید اولین بار برخورد با اونها باشه مهم نیست هر چی از دهنش در بیاد میگه 

بهم خیانت هم کرده میدونم ولی نذاشتم فعلا بفهمه که من خبر دارم البته ظاهرا تموم شده ولی فرقی نمیکنه خیانته دیگه 

کسی رو هم ندارم بچه برام نگه داره تا خودم بخوام جایی برم و حرکتی بزنم سرکار رفتن منظورمه 

هرکاری هم از سیاستهایی که شما گفتین یسری  من قبلا انجام داده بودم یسری هم از تاپیکتون یاد گرفتم 

ولی هرچی انجام میدی روش اثر کم و موقت داره

شخصیتا خیلی آدم دم دمی هستش 

خانواده خودشم خواهرها و برادرش از دستش شاکی هستن همه

مشاور هم نمیاد 

نوازش و محبت و احترام گذاشتن و..... همه کار کردم ولی فقط یه کم بد دهنیش کم شده و عادت قهر طولانی رو از سرش انداختم تو این چندسال که روش کار کردم و اینکه سعی میکنم دهن به دهن نشم بخاطر بچه ها نترسن از داد زدناش

انقد ریختم تو خودم حرص و عقده و جواب نمیدم شده توده تو سینه م 

ولی دیگه طاقتم داره تموم میشه میگم از دهنم هر چی درآد بگم بهش

تو رابطه هم اکثرا من پیش قدمم خیلی وقتا هم پس زده من باز دفعه های بعد هم پیش قدم بودم 

حالا حداقل میخوام واسه یسری کار بچه ها ماشین بده بهم و یه کارت بذاره تو خونه، به اندازه ای که من براش احترام می ذارم اونم بهم احترام بذاره چیکار کنم؟ 

شرمنده طولانی شد .

سلام عزیزم

۱_ میخواستم بدونم چیکار کنم همسرم محبت کلامی داشته باشه (سه سال عقد بودم و سه سال هم میشه اومدم خونه خودم) 

واقعا کمبود محبت دارم ، بارها مستقیم و غیر مستقیم حرف زدم یا پیام دادم

متوجه میشه چی میگم ،اما انگار نمی‌خواد محبت کلامی کنه ...

مرد خوبیه خداروشکر، اما من نیاز به شنیدن محبت دارم.

برونگرا هست و بسیار اهل بگو بخند ، هر حرفی رو به راحتی میگه ، اما انگار روش نمیشه محبت کنه 💔

چیکار کنم؟

۲_ مورد بعدیش اینکه به شوخی منو مسخره می‌کنه و می‌خنده، مثلا ظاهرمو ، تپل بودنمو و...

با اینکه من شاید ۲ کیلو فقط اضافه داشته باشم ، خب ناراحت میشم اعتماد بنفسمو کاهش میده، بهش میگم نگو گناه دارم و... ولی حرفام بی فایده ست 

۳_ و یه چیز دیگه اینکه خیلی از خودش تعریف می‌کنه و خوشش میاد از اینکار ، 

مثلا میگه امروز فلانی منو دید گفت عجب هیکلی داری! چقدر خوش‌تیپی! دوستم منو دیده میگه چه بازوهایی داری! موهات چقدر خوبه! 🤭😃 

من چیکار کنم باهاش 

لطفاً لطفاً لطفاً جوابمو بدین 🙏🏻🌱🌱🌱🌱🌱

عزیزم من ۳ ماه با تاپیک شما اشنا شدم رویا جان آنچه خوبان دارند ، من خودم همه رو دارم  تقریبا ...

درود عزیزم 🌷

مشکلات شما و شوهرتون نیاز به پیگیری روان شناسی داره 

البته با تلاش سخت و مقاومت شما میتونه تا حدودی درست بشه ولی با نشونه هایی که دادی بددلی و فحاشی و دم دمی مزاج بودن اینا نیاز به روانکاوی داره 

ولی من معتقد هستم که هر آدمی میتونه حقشو بگیره همون حق طبیعی برای داشتن زندگی نرمال 

شما اعتماد بنفس پایین و ترسی که در وجودتون هست مانع رسیدن به حقتون شده 

در مورد اشخاصی مثل شوهر شما که با سیاست جواب کمی میدن 

میتونید از نقطه ضعف هاش استفاده کنید و همون مورد خیانت که کرده رو رو کنید و نشون بدید که قصد جدایی دارید و بعد امتیازهای دلخواه رو بگیرید و بعد به اصطلاح ببخشید 

این روش بالا باید با فکر و دقیق باشه و با شناخت کامل شوهرت 

در مورد رابطه در خانه و اتاق خواب باید کمی با اعتماد بنفس باشی خودتو زیاد و ساده در اختیارش نزار 

گاهی با تغییر ۱۸۰ درجه رفتار میشه یه شوک به طرف مقابلت وارد کنی 

مثال:

در خانه شاد باش لباس تحریک کننده و آرایش داشته باش 

اگه حوصله ات نشد دم اومدنش انجام بده 

گاهی موزیک بزار برقص و وانمود کن شوهرت رو ندیدی یا متوجه حضورش نشدی 

از طرفی محبت کلامی کم ولی احترام و رسیدگی خوب داشته باش 

یه مدت ازش خواسته ای نداشته باش فقط باید به یک سری رفتارها و دیدنش عادتش بدی 

مثل استقبال وقت اومدنش 

بدرقه موقعه رفتن 

ظاهر شیک و شاد بودن 

کارهایی که قبلا انجام نمیدادی ولی الان جلوی شوهرت انجام بده 

برای رابطه اصلا پیش قدم نشو ولی دورا دور تحریکش کن 

یهمدت که گذشت خواسته خودتو بگو ولی ناراحتی نکن و عادی باش

تلاشم برای استقلالم کم کم نتیجه داد و با رعایت زبان بدن و جدی بودنم تونستم تا حدودی راحت بشم ولی یهو ...

عزیزم شوهر منم هم بعضی وقتا ب پوششم گیر میده اونم الکی و همیشه میگه تا قبل اینکه من بیام خونه تو باید خونه باشی بعد من دوست ندارم بیایی خونه این اخلاقش بدم میاد چکار کنم درست شه؟؟مثلا خونه مامانمم باشم بگم تو از سرکار برو خونه من میرسونن بدش میاد میگه باید قبل من میرفتی 

🔴🔴🔴 یه مورد دیگه هست که لازم میدونم توضیح بدم ...خوب میدانید که وارد کردن خانواده ها مخصوصا خانو ...

من میگم بهشون پشت شوهرمو میگیرن هیچوقت حق ب من ندادن همیشه مقصر شوهرمم باشه پشت اونو میگیرن ولی اگه همین کار شوهرای خود خواهرشوهرام باهاشون کنن پوست شوهره رو میکنن