درود عزیزم
خب شوهر درونگرا و کم حرف یکم سخته که با خودت همراهش کنی و غالبا هم از بیان محبت و کلمات عاشقانه عاجز هستن و در طول زندگی بایک فرد برون گرا شاید کمی بهتر بشن مخصوصا که شما دو سال از زندگی مشترکتون میگذره و وقت دارید هنوز
پس اول بپذیر که چنین شخصیتی داره
دوم ساعات زمانی زیاد کاری هست این خیلی مهمه که شما از چه روشی وارد بشی که اثر کنه
مطمئنا شلوغ کاری یا کارهای هیجانی مناسب شوهرت نیست چون خسته هست و استقبال نمیکنه
برای نتیجه گرفتن صبر زیاد لازمه و خسته نشدن
شما باید نوع ارتباط گرفتن رو بلد باشید یعنی مناسب با حال اون موقع شوهرت .باید از این طریق کم کم ب بودن و حس کردن خودت عادتش بدی اونم با دادن حس آرامش و امنیت عاطفی
مثلا یه نوشیدنی خنک آماده کن یا هر چیزی که میدونی دوست داره
حتما به استقبالش برو و یه لمس کوتاه تاکید میکنم کوتاه داشته باش
اگه وسیله ای داره ازش بگیر
وقتی نشست و گوشی دستش گرفت شما وانمود کن اصلا ندیدی نوشیدنی بیار براش حالشو بپرس کوتاه
بلند حرف زدن و شوخی های پرتحرک در زمان خستگی ممنوع
بعدش بهش نزدیک شو دیدی خسته هست قربون صدقش برو بعدم به بهانه ماساژ آروم ، کنارش باش
این یه مدل کنار همسر بودن بدون غر زدن هست
اگه هر روز ادامه بدی عادت میکنه و کم کم از تایم دست گرفتن گوشی میزنه
حتی کلیپ خنده دار و جالب از گوشی خودت بهش نشون بده اینجوری میتونی کنارش بشینی اول با گوشی کنارش باش
پیامهای عاشقانه بفرست و...
من یه قانون طلایی دارم که هر وقت بخوام مورد یا چیزی رو تغییر بدم هیچگاه اون مورد خاص رو بیان نمیکنم و جز ایرادهای رفتاری همسرم اعلامش نمیکنم .گله ای نمیکنم ولی طوری پاکش میکنم که انگاری از قبل نبوده