2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
عزیزم باید بدونم مشکلت چیه؟ بستگی داره معمولا مردها به سادگی نمیگذرن مگر اینکه واقعا کم آورده باشن& ...

بعد اینکه من به جز اخلاقای بذی که گفتم خیلی گریه میکنم از هر چیزی دلم میگبره الکی گریه میکنم دیگه به جایی رسیده شب هم میخام بخوابم ناخوداگاه گریه میکنم خودمم از این وضعیت زندگیم و رفتارام خسته شدم 

سلام رویاجان خوبین امیدوارم منویادتون بیادرویاجان من هنوزم توخونه بامادرشوهرم زندگی میکنم هنوزم شوهرم کینه خانوادم به دلشه ومنو۶ماه یباراونم باکلی التماس میبره ووقتی اونامیان اخم میکنه وپیششون نمیشینه تنهاموفقیتم اینه که یه پولی به عنوان سرمایه پیش خودم دارم دیگه نمیدونم چجوری به راه بیارمش بازبون خوش گفتم نشدباگریه وزاری نشدکم کم خسته میشم

عشقای زندگیم همسرمودخترم😘😘❤❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درود بانو 🌹 برام عجیبه که چرا برادرت بجای حرف زدن با شوهرت و به راه آوردنش اومده به شما گفته البت ...

ممنون عزیزم ک وقت میذارید و راهنمایی میکنید.شوهرم با خانوادم منظورم والدینمه رفت و امد نمبکنه و میگ براشون ارزشی قائل نیستم براشون درحالی ک اونا بهش خیلی احترام میذارن....بهانه میاره مثلا میگ فلان روز مادرت خیلی منم منم میکرد خوشم نیومد...یا فلان روز ب مادرت گفتم فلان جا کثیفه بهم توجه نکرد...بیشتر با مادرم لجه...جیکار کنم رابطه این دوتا درست بشه

سلام رویاجون ممنون که تجربیات با ارزشت رو در اختیار ما میذاری و کمک مون میکنی انشالله این حال و انرژی خوب که ایجاد میکنی  چند برابر به زندگیت برگرده ، من هم مشکلی دارم با خانواده همسرم که گیر کردم و نمیدونم باید چطور حل شه ممنون میشم راهنمایی کنی ، ما دوران عقد هستیم و بخاطر شرایط همسرم نتونستیم بریم سر خونه زندگی مون ، سال قبل آبان پارسال مادر شوهرم با همسرم دعواش شد و از خونه بیرون کردو  با من هم بخاطر حمایت از،همسرم این جریان یکسال شده و آشتی هم نمی کنه الان شرایط ما جور شده برسم سر زندگی مون  منم میخوام بریم دنبال زندگی مون خیلی،اذیت شدم تو این ماجراها ، حالا با این شرایطی که مادر شوهرم این رفتار و داره کار درست چیه چطور اینو مدیریت کنم؟ ما الان خودمون میخوایم خونه بگیریم هیچ کمکی هم به ما نکردن طردمون کردن 

ضمنا قبلا هم یکی از عوامل مخالفت مادرشوهرم بود نمیذاشت بریم دنبال زندگی مون  و همسرمم رو حرفش حرف نمیزد بعد اون دعوا فهمید مخالفتها و راهکارهای مادرش تو همه چی خیلی بهش ضربه زده  

سلام رویاجان خوبید شما همیشه بانکاتی که میگفتین خیلی کمکم کردین ببخشید ولی بازم به کمک شمانیازدارم من چهارساله ازدواج کردم تواین چهار سال خیلی اذیت شدم شوهرم هروقت فشار مالی روش بودسرمن خالی میکردمنومقصرمیدونست خانواده ام و اطرافیان باحرفاشون اذیتم میکردن قرض وقسط بودسال پیش همش چشمام پراشک بودتازه یکماهه که دیگه خداروشکر قسط وقرض دیگه نداریم شوهرم خوب شده همش بهم محبت میکنه ولی من احساس میکنم افسرده شدم فقط همه ی وقتموبرای پسرم میذارم نمیتونم گذشته روفراموش کنم همش چشمای پراشکم جلوی چشمم هستش شوهرم میگه فراموش کن میگه جبران میکنم ولی خب چجوری فراموش کنم فقط ظاهری میخندم طوری شده که زودعصبی میشم چیکارکنم روحیه ام شادبشه؟من روزای اول زندگیم خیلی پرانرژی وشادبودم ولی الان نه مثل قبل نیستم ببخشید پستم طولانی شد

@roya_am

سلام رویا جان واقعا وجودت برای مایی که اول راهیم نعمته حدودا دوسال پیش شوهرم پنهانی وتحت تاثیر حرف مادرش کنار مادرش خونه خرید من با شما مشورت کردم و گفتید اگه میخوای تکرارنکنه به هیچ عنوان کوتاه نیا ومنم کوتاه نیومدم وحتی همه طلاهامو فروختم وجای دیگه زمین خریدیم اما بعدش متوجه شدم برای مادرش هم همون جا زمین پیداکرده وخریدن اما قسم خورد قصد نداره اونجا خونه بسازه مادرش وفقط به عنوان پس انداز خریده اما مادرش هربار که میگه خونمون کوچیکه وباید خونمونو عوض کنیم من تنم میلرزه که نکنه بازم دارن یواشکی کارایی میکنن نکنه قصدش از این حرفا اینه که بیان همون زمین را بسازن تا چند مدت بحث داریم باشوهرم اونم باز قول میده که همچین اتفاقی نمیفته اما همیشه توی دلم وذهنم آشوبه بنظرتون چکارکنم ببخشید از این خلاصه تر نتونستم بگم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلیل کینش چیه!...من واقعا نمیدونم شوهر من چرا مثل کینه ای ها با خانوادم رفتار میکنه!

والاعزیزم ازاول ازدواجمون من بااین مسئله دستوپنجه نرم میکنم ولی شدیدنبودتااینکه بین منوهمسرم دعوای بدی رخ دادکه مادرشوهرم آتیشوبیشترکردخلاصه بین مادرموهمسرم دعواوحرف پیش اومدالانم کینه به دل گرفته ونمیذاره زیادرفت وامدکنم۶ماه یبارمیرم ومیام ولی خواهراش هرروزاینجاپلاسن😥دیگه نمیدونم چیکارکنم بازبون خوش نشدبادعوابازم به راه نیومددیگه موندم چیکارکنم بخداخیلی سخته باهمچین چیزی سرکرد

عشقای زندگیم همسرمودخترم😘😘❤❤

سلام رویاجان نظرشماراجبه مهریه چیه ؟

وکیلم میگه بایداگه مهریه ونفقه میخای باید تودادگاه نگی طلاق میخام تامجبوربشه بره خونه ووسایل جورکنه وبهت نفقه بده واینطوری شاید مجبوربشی بری خونش زندگی کنی.واینطوری امکان اینکه توافقی راضی بشه مقداری ازمهریتوبده وتوافقی طلاق بده هست.

ولی اگه بگی من تمکین نمیکنم بنفع اون میشه .

درکل اگه بخام مهریه بگیرم طلاقم خیلی طولانی میشه.

شمایک جایی گفتین ازمهریت نگذر میشه نظرتونوبگین راهنماییم کنین.😯

@roya_am  

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

من هرچیزیو تونستم تغییر بدم جز این اخلاقش وقت مهمون داریم کمک میده برا پزیرایی کردن ولی وقتای معمولی درحد سفره میز جمع کردن پریودباشم میگ غذا سبک بزار اما کمک نمیده بعداز مهمونی ظرفاروتنها میشورم یا یه جارویی حداقل بزنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

سلام رویا جان خوبی؟

چن وقته خیلی سردرگمم.از خودم راضی نیستم

خودم دوست ندارم.

حس وحالم بده.

از هر نظر شغلی ودرامدی 

.رابطه باهمسر.رابطه با دیگران 

گیج شدم که چیکار کنم.

ازت خیلی راهنمایی میخوام.

از همه لحاظ خودم شکست خورده وعقب افتاده از دیگران میدونم.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

2827
2791
2779
2792