2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
سلام رویا جان وقتی کلری برخلاف نظر شوهرم بخام انجام بدم بهم میگه برو خونه بابات هر غلطی خاستی بکن چی ...

بهش بگو دیگه خونه پدر ... دیره عزیزم 

بعدم خونه من الان اینجاس هیچ جا نمیرم

یه توصیه بهت دارم شاید عجیب بیاد 

ولی من انجام دادم و نتیجه دیدم 

من یه مدت پرو و تخس شدم و موقع دعوا برنامه ای رو اجرا میکردم

و میگفتم اینجا خونه منه منم زحمت کشیدم اینجا نصفش برای منه حتی نصف تو هم برای منه 

فهمیدی؟

تو اوج دعوا که از شوهرت بدت میاد سخته اینجوری حرف زدن 

ولی من بحث که شروع میشد دیگه برام کد شده بود که یه پرو بازی عاشقانه در بیارم 

بهم قدرت میداد 

اون‌موقع شوهرم هیچی نمیگفت یا ولم میکرد میرفت اتاق دیگه

ولی بعدها بهم گفت بااین حرف آخرت انگار آب رو آتیش بود و تو دلم ذوق میکردم 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

من پیام دادم بهش و گفتم میخوام جبران کنم و تشکر کردم از اینکه درکم میکنه و کنارمه ولی زنگ زد و گفت همه چی تموم شده دیگه زنگ نزن پیام نده وگرنه خط رو خاموش میکنم و خط جدید میگیرم همینجوری داشت حرف میزد وسط حرفش منم بهش گفتم باشه همه چی تموم شده خدافظ منتظر جواب هم نموندم قط کردم 

بهم بگین چبکار کنم ، اگه وقت دارید جواب بدین مشکلات رپو بنویسم براتون ، ولی الان میخام اشتی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو دیگه خونه پدر ... دیره عزیزم  بعدم خونه من الان اینجاس هیچ جا نمیرم یه توصیه بهت دارم ...

عه ینی همسر شمام از این حرفا میزد. ممنونم امتحان میکنم. همیشه میگفتم فردا بریم طلاق که میگفت از خداته

نه برو اگه ناراحت شد که میشه نترس تا کی میخوای ترسند نشونش بدی  ببین من این مرحله رو گذروندم ...

رویا جان شوهر منم همینه نمیذاره گواهی رانندگی برم و درس بخونم. عینه همسر این خانم میگه نباید تنها جایی برم. منم میخام با وجود مخالفتش اینکارو انجام بدم ولی میدونم واکنشش خیلی شدید میشه. اگه واکنشش خیلی بد بود چیکار کنم

خوب جوابت مشخصه این همه سال صبر کردی  چی شد  منتظر رضایت شوهرت نباش خودت خواسته ات رو بگ ...

همیشه میگه وقتش برسه خودم میگم فلان کارو بکن. ولی من سنم میگذره‌. نمیدونم یازده ساله با حرفه اون زندگی کردم ترسم ورم داشته نمیدونم به حرفش گوش ندم فک کنم به طلاق برسیم

خوب جوابت مشخصه این همه سال صبر کردی  چی شد  منتظر رضایت شوهرت نباش خودت خواسته ات رو بگ ...

میگم اینجوری اقتدارش شکسته نمیشه؟ این همه سال فقط بخاطر این حرف کاری نکردم

رویا جان شوهر منم همینه نمیذاره گواهی رانندگی برم و درس بخونم. عینه همسر این خانم میگه نباید تنها جا ...

من طرف مقابلم هیچ مشکلی نداشت خودم شکاکی کردم انقد گیر دادم غر زدم همه چیو خراب کردم دعا کنید 😔

من طرف مقابلم هیچ مشکلی نداشت خودم شکاکی کردم انقد گیر دادم غر زدم همه چیو خراب کردم دعا کنید ...

پس عزیزم دنبال خواسته هات برو نترس. منم انقد به طرف مقابلم چشم گفتم اینجوری شده . احساس میکنم دلش میخادا من کاری کنم ولی اون نه رو میگه. منم از شنبه میخام برم کلاس ثبت نام کنم هر چه بادا باد

عه ینی همسر شمام از این حرفا میزد. ممنونم امتحان میکنم. همیشه میگفتم فردا بریم طلاق که میگفت از خدات ...

همسر من هیچ وقت نگفت برو بیرون از خونم یا برو خونه بابات ولی تو بحث های شدید میگفت حالا که به تفاهم نمیرسیم برو هر جور دوست داری زندگی کن خونه و هر چی هم خواستی بهت میدم ....منم میگفتم هیچ جا نمیرم این خونه و زندگی که هیچی خودت هم  برای من هستی پس خیالت راحت از اینجا تکون نمیخورم 😁 

این برای اولا بود الان چندین ساله که دیگه این حرفا زده نمیشه چون درک کرده که زن و شوهر نباید از مشکلات فرار کنن ...

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
من پیام دادم بهش و گفتم میخوام جبران کنم و تشکر کردم از اینکه درکم میکنه و کنارمه ولی زنگ زد و گفت ه ...

عزیزم باید بدونم مشکلت چیه؟

بستگی داره معمولا مردها به سادگی نمیگذرن مگر اینکه واقعا کم آورده باشن 

اگه رک گفته تموم ...دیگه اصرار نکن چون شما عذر خواهی کردی 

باید بهش زمان بدی تا خودش برگرده 

اصرار شما فقط دورترش میکنه 

امیدوارم بینتون آشتی بر قرار بشه 

عزیزم باید بدونم مشکلت چیه؟ بستگی داره معمولا مردها به سادگی نمیگذرن مگر اینکه واقعا کم آورده باشن& ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی 🌷

فکر میکنم اون پنهان کاری میکنه همین اعصابم رو خرد کرد ، تنها ایرادش همین پنهان کاریش هست ، من این ماه به سختی پریود شدم خیلی هم اعصابم خرد بود میخاستیم حرف بزنیم دیر اومد من بهش شک نکردم چون میدونستم سرکاره ولی حرفای بدی بهش زدم ، شارژ باتریش تموم شده بود زنگ زدم خاموش بود بعد زنگ زدم روشن شده بود اعصابم خرد شد که خیلی منتظر مونده بودم کفتم خاموش کردی من برم بعد روشن کنی که چیکار کنی اونم فکر کرد بهش شک دارم گفت بعد این همه مدت بهم اعتماد نداری رفت 

من فقط با پنهان کاریش و رفتنش به مجازی مشکل داشتم چون عکساشو میذاشت و بدتر از همه مبگفت نمیرم مجازی ، تنها مشکلمون پنهانکاریشه و اینکه دوس داره دیده بشه و خیلی قهر میکنه ولی خداروشکر خیلی اهمیت میده خیلی حق و حقوق برای من قایله یعنی مشکلات من نصف مشکلات شماهم نیست ولی خودم راه رو اشتباه رفتم 

من قبلا این مطالب و تجربه هایی که شما نوشتی رو نمیدونستم میخاستم به زور با حرف زدن با شرط گذاشتن ترک کنه و این اشتباه من بود 

همه چیزایی شما گفتی رو من کم دارم اصلا شاد نیستم باهاش بداخلاق بودم غر میزدم بهانه میگرفتم ایراد میگرفتم  برنامه ندارم هدف ندارم کل زندگیم شده بود 

دیشب به باباش گفتم گفت یه مدت بهش پیام نده گیر نده خودش میاد

من بخوام رو خودم کار کنم و مشکلات رو برطرف کنم چقدر زمان میبره؟ 

عزیزم باید بدونم مشکلت چیه؟ بستگی داره معمولا مردها به سادگی نمیگذرن مگر اینکه واقعا کم آورده باشن& ...

و اینکه رک نگفته تموم عادتشه با دس پس میزنه با پا پیش میکشه ، یه مدت تنها باشه ببینه بدون اون میتونم زندگی کنم برمیگرده

ولی با توجه به شناختی که ازش دارم ، با توجه به حرفایی که تو تاپیک نوشته بودین خیلی کارم سخت نیست میتونم درست کنم اوضاع رو 

شما چه کتاب هایی خوندین میشه معرفی کنید

ی چیز دیگه هم هست خونه بالای خونه باباش ساخته و میگه اول زندگی اونجا زندگی کنیم نمیتونم خونه بگیرم ، تو کار هم با برادرش شزیک هست و میدونم اینجوری به هیچ جا نمبرسه و ضربه میخوره ، چیکار کنم اول اینکه دیگه ازم پنهانکاری نکنه همه چیو بهم بگه دومم اینکه خرجشو جدا کنه شراکتش جدا کنه و شغل مستقل خودشو راه بندازه خیلی مهارت کاری داره هرکاری رودبلده از بچگی کار کرده 

2827
2791
2779
2792