2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست

⭕⭕⭕

سلام رویاجان خسته نباشید پیشاپیش عذرمیخوابم بابت طولانی بودن پستم شدیدابــ همفکری ونظرشما نیازدارم💐امیدوارم یه جاهایی ک باعث تغییرشوهرم شدم ب کاردوستامون بیادو استفاده کنند. من تاحدودی شرایط گذشته شمارودارم واکثررفتارهای شوهرم شبیه رفتارهای گذشته شوهرشماست واقعیتش شوهرمن زمان نامزدی حساسیتش خیلی کمرنگ بودمنم گزاشتم پای مواظب بودن ولی بعداز ازدواج پرنگ پرنگتر شد منم ازهمون اوایل ازدواجم دوسال پیش تصمیم گرفتم شوهرموتغییربدم ک تاحدودی موفق هم شدم اوایل شوهرم میگفت برای خرید بیرون نرو نیازهاتولیست کن میگیرم برات این مغازه اون فروشگاه نروهردقیقه ک من مخالفت کردم ک برای یه بستنی نمیتونم تا شب صبر کنم واینکه چن باری غذا اماده نکردم گفتم چون گفتی نرو خرید منم نرفتم ک ناراحت نشی مواد لازم نداشتم نشد بعد کمکم فهمید ک ب ضرره بعضی وقتا دیگ عادت کرد بیخیال گیردادن شد مدتی گذشت تصمیم گرفتم برم باشگاه ک دوتاخیابون بالاترازخونه بود وقتی ب شوهرم گفتم مخالفت کرد ک یا با دوستت ک همسایه هست برو یا تنها این مسیرحق نداری بری منم قبول کردم گفتم ب شرطی ک اگردوستم نخواست بیاد دیگ خودم تنها میرم چ بیاد چ نیاد ک بعدا کم کم از دوستم جداشدم چون هرکدوم یه نوعی ورزش انتخاب کرده بودیم ک ساعتش متفاوت بوددیگ تنها بودم بین راه خوراکی میگرفتم خوشحال بودم ک کرونا اومدشوهرم بازگفت مریض میشی نرو

منم ازاینکه چن بارموفق شده بودم باروشای خودم حرفموم روی کرسی بشونم خوشحال بودم دلم میخواست بیشترپیش برم تصمیم گرفتم گواهینامه بگیرم بازم بامخالفت روب روشدم دیدم تولدم نزدیک ازش استفاده کنم گفتم من کادو تولدمو میخوام ثبت نامم کنی برای گواهینامه تنها کادو هست ک منو خوشحال میکنه شوهرمم ب شرط اینکه خودش منو ببره بیاره ومربی هم خانوم باشه قبول کرد گاهیم باتاکسی ک راننده خانوم بود میرفتم اون اوایل کارش سبک تربود . من از مجردی چادری بودم اما چون شوهرم حساس بود لج کرده بودم تغییرش بدم ک بازم تا حدودی موفق شدم کم کم توی سفرب بهانه عکس گرفتن ودست پاگیربودن نمیپوشیدم بجاش لباساس ازادبلند میپوشیدم ومیگفتم حجاب فقط چادرنیست همین ک بدن نما نباشه کافیه کمکم لباسای رنگی پوشیدم تا چشمش عادت کنه چن وقت پیش ک دیرمون شده بود از عمد چادرگزاشتم لحظه اخر بپوشم ک بازبون خودش گفت لباست مناسبه چادرلازم نیس بریم چن وقت بعدازاون ماجرا رفتیم بیرون گفتم چادرنیاوردم چون قراربود فقط توماشین بمونیم گفت چادرنمیخواد بیا یکم قدم بزنیم ک باز من دلم میخواست جیغ بکشم از خوشحالی دلیلش چادرنپوشیدن نبود تغییری ک من تونسته بودم ایجاد کنم بودولی هنوز مونده تا نرمال شه تصمیم بعدیم اینه کلاس زبان برم ومدرک زبان بگیرم .

قبل ترگفتم ک ب شرطی قبول کرد گواهینامه بگیرم ک خودش ببرتم و مربی حتما خانوم باشه نمیزاره برم وسط شهر چون نیاز ب تاکسی هست و تاکسی خانوم کارنمیکنه چون راننده اقاست مخالفت میکنه و اینکه عین شوهرشما از صحبت من با اقای فروشنده ناراحت میشه و میگ سوالاتومن میپرسم بااینکه من خنده شوخی نابجایی نمیکنم البته ک دائم میگم چیزی نیست صحبت معمولیه تا عادی شه براش انگاراین موضوع از دست من خارجه و لازم ب یک ادم کاربلدهس از اونجایی ک شرایط مشاوره حضوری ندارم ببخشید طولانی شد خواستم بهتردرک کنید شرایطمو.  چون تا الان همه تلاشم موفقیت امیز بوده بهم انگیزه داده تا بتونم مشککلاتمو کمکم حل کنم الان ب شماهم نیاز داره چون شماهم طی کردین این روزارو گفتم باشما درمیون بزارم حالا نظرشما چیه ؟یعنی شوهرمنم بهم شک داره با توجه ب توضیحاتم؟رویا جان رفتاردرست چیه‌ ؟بنظرتون درست شدنیه ؟؟

شما از طرز بدلی استفاده کرده بودین ک جواب گرفته بودین 

از جایی ک شوهرم خیلی صادقه ک کل روزمره رو برام تعریف میکنه حس میکنم اگ این ترفند بددلی بزنم پنهان کاربشه تا من حساس نشم

من ۲۱وهمسرم۲۸سال داریم چون سن هردومون برای درک بچه داری کمه و اخلاقای شوهرم هنوز کامل رفع نشده قصد بچه دارشدن نداریم حس اینکه روزی صاحب دختربچه بشیم منو عذاب میده ک اونم عین من قراربا این همه محدودیت روب روشه قصد دارم اول شرایط اومدن بچه ب زندگیمون محیاکنم.

پیشاپیش ممنونم بابت وقتی ک برای خوندن پست من میزارین امیداورم بقیه هم استفاده کنند💐💐💐

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

⭕⭕⭕⭕⭕ درادامه پست قبلم بگم شوهرم گوشیمو چک نمیکنه و اینکه با صحبت با اقایون اقوام مشکلی نداره 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من پارتنرم محدودم نمیکنه اتفاقا ازادی کامل دارم هم من هم ایشون

اما اوایل به من اصلا تنهایی خوش نمیگذشت تمام خوشیمو وابستش کردم دیدم اون به راحتی با دوستاش بیرون میره عشق و حال میکنه من به شدت وابستش بود به شدتتتتتت

سخت بود اولش خیلی سخت ی عالمه کلاس ثبت نام کردم ک وقت نداشته باشم هی بهش پیام بدم کم کم وابستگیم کم شد علاقم بیشتر

خودمو گذاشتم اولویت الان میبینم اونم تغییر کرده

وای این ک خودتو دوسداشته باشی و ارزش قائل شی معجزه میکنه بخدا معجزهههههههههههههههه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
⭕⭕⭕ سلام رویاجان خسته نباشید پیشاپیش عذرمیخوابم بابت طولانی بودن پستم شدیدابــ همفکری ونظرشما نیازد ...

درود بانو اول تبریک میگم که خسته نشدی و تلاش کردی 

من برای مقابله با بد دلی شوهرم حرفای بدش رو  هرگز تکرار نکردم برای خودش 

من فقط مواردی سختگیرانه رو انجام دادم و خواستم ازش 

مثلا انتخاب مدل و رنگ لباس 

یا تغییر نوع سلام و احوال پرسی با خانمها 

یا محدود کردن رفتن به برخی جاها 

ولی هرگز تهمت نزدم بهش 

شما هم میتونی به شوهرت بگی بوسه من با فروشنده آقا حرف نمیزنم ولی هر جا خانم بود هم شما حرف نزن چیزی خواستی به من بگو تا بهش بگم 

در این موارد هر وقت اعتراض هم کرد بگو مگه من ناراحت شدم تو اینجوری گفتی ؟

خوب تو هم بپذیر من دارم رفتار تو رو انجام میدم 

میدونی عزیزم کمال همنشینی در من اثر کرده 😉

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
⭕⭕⭕ سلام رویاجان خسته نباشید پیشاپیش عذرمیخوابم بابت طولانی بودن پستم شدیدابــ همفکری ونظرشما نیازد ...

رویاجان دیروز ک مانع رفتنم شد این پیامو فرستادم براشگوشیتو جواب ندادی منظورت چیه از این حرفا یعنی تا اخرعمرم میخوای منو زندونی کنی ک ایا هفته ای یه بار حوصلت بکشه منو ببری بیرون یا نه؟مثلا میخوای ازم مواظبت کنی؟؟مثلا از مهم بودن و دوست داشتنته ؟پس چرا مواظب مامانت نیستی یعنی مامانتو دوس نداری ؟

غیراز اینه ک بهش اعتماد داری 

به من نداری 

خسته شدم از رفتارات با مرد حرف نزن فروشنده مرد سوال نکن تاکی مرده نمیشه بری بیرون مرده نمیشه بری 

مگ مردا دیو یا هیولان 

مگ من عرضه مواظبت از خودمو ندارم

بااینکارات عزیز نمیشی فقط خودتو ازچشمم میندازی منو خسته کردی من یکی دوسال دیگ بچه میخوام ولی با طرز فکرتو میشه امیدی ب اینده داشت تواز دوست داشتن من سواستفاده میکنی من هرچقد باهات کنار میام تو بیشتر محدودم میکنی ب من فکر نمیکنی چرا خودتوجای من نمیزاری چطور میتونی انقد خودخواه باشی فقط خیال راحت تو مهمه پس من چیدیگ خودمو نمیشناسم اصلا شبیه خودم نیستم من اونیم ک تو میخوای

اینم پیام شوهرم درجواب من:

میدنم عقده ای شدی ولی دلم خیلی شور میزنه تو از این به بعد برو بیرون بدون اینکه به من بگی فقط میتونم بگم میسپارم بخدا خودتم میدونی منظور بد ندارم قصد لج بازی ندارم به هر دلیلی که نارحت باشی منم ناراحتم   

اولین بار بود انقد تند رفتم طی این دوسال

سلام رویاجون اگه امکانش هست منا راهنمایی کنید  شوهر من به من محبت نمیکنه و کارهایی که من دوست ...

درود عزیزم 

راه حل گفته شده بارها تاپیک رو بخون 🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویا خانم خوبی عزیزم  شوهر من بسیار ساده هست و دوست داره مدام به خانواده اش سرویس بده مثل ...

درود بانو 

خوب واکنش شما چی بوده؟ حتما تندی و بداخلاقی 

اخم و کنایه 

تو بیشتر این موارد خانمها اینجوری برخورد میکنن

تا شوهرشون متوجه ناراحتیشون بشه 

ولی برعکس اتفاق میوفته و شوهر بیشتر به خانواده خودش توجه میکنه حتی اگه مورد بی محبتی اونا قرار بگیره ...چرا؟

به دو دلیل 

اول لجبازی با شما چون خیال میکنه شما با مادر و خانوادش بد هستید و میخواد بگه با وجود احساس شما من خانوادمو ول نمیکنم و دوستشان دارم 

دوم چون از طرف شما با سردی رفتاری روبرو شده و محبت و توجه رو جای دیگه پیدا کرده 

شما اول خودتو بزن به بیخیالی 

بعد محیط خونه رو شاد کن و بهش برس محبت کن کلامی و لمسی تا چند ماه باید صبر کنی 

تو این بین اگه محبت کرد به خانوادش ناراحت نشو و گاهی هم تشکر  کن که اینقدر وظیفه شناس هست 

خواسته های خودتو با خواهش و مهربانی بگو 

مثل یه دختر بچه که از پدرش خواسته ای داره 

این مواردی که گفتم باید چندین ماه انجام بدی

تمرین کن اگه خبری از کمک به خانوادش شنیدی ناراحت و اخمو نشی 

باید اول اطمینان شوهرت رو جلب کنی 

رویاجان دیروز ک مانع رفتنم شد این پیامو فرستادم براشگوشیتو جواب ندادی منظورت چیه از این حرفا یعنی تا ...

بهم گفت از این ببعدهرجا خواستی برو میدونم فقط اینجوری گفت ک منو اروم کنه واقعیت اینه دلش راضی نمیشه واگربرم بدتر لجبازی میکنه تومواردای دیگ فقط ظاهری بیخیال نشون میده 

حالا نمیدونم برم یا نه منظورم جاهایی ک از خونه دورتره وسط شهر از واکنشش میترسم میدونم بعدا توی یه موارد دیگ بالجبازی جبران میکنه

رویاجان دیروز ک مانع رفتنم شد این پیامو فرستادم براشگوشیتو جواب ندادی منظورت چیه از این حرفا یعنی تا ...

آفرین خوب گفتی 

حالا زود و سریع صمیمی نشو بهش برس و محبت کن ولی یکم سرد و تو خودت باش 

مثل یه ملکه خود دار رفتار کن 

ببین الان لحظه مهمی هست که درستش کنی 

اگه زود بپری بغلش و عادی بشی باز مثل قبل میشه

الان یکم سرد باش و برو بیرون کاراتو انجام بده 

مثلا برو ثبت نام کن 

اومد بهش بگو رفتم ...همین و بعد براش چای و...بیار یا برو دنبال کار خونه

منظر جوابش نباش 

مثل رییس که فقط اطلاع میدن 

اگه حرفی زد بهش بگو من جدی هستم و میخوام مثل یه زن عادی زندگی کنم ...

اگه میخوای فکر اشتباه در موردت نکنم این حرفای محدو کننده رو دیگه نزن 

بهم گفت از این ببعدهرجا خواستی برو میدونم فقط اینجوری گفت ک منو اروم کنه واقعیت اینه دلش راضی نمیشه ...

نه برو اگه ناراحت شد که میشه نترس

تا کی میخوای ترسند نشونش بدی 

ببین من این مرحله رو گذروندم اگه الان جرات نکنی دوباره بر میگردی عقب 

و همین پروسه تکرار میشه 

اگه ناراحت شد تو بهش برس و پذیرایی و نشون بده متوجه نیستی که ناراحته و توجه نکن 

حتی اگه چند روز تو خودش بود 

کم کم باید بپذیره 

و طبیعی هست اگه مقاومت کنه و ناراحت بشه 

چون داره یه عادت رو ترک میکنه

آفرین خوب گفتی  حالا لود سریع صمیمی نشو بهش برس و محبت کن ولی یکم سرد و تو خودت باش  مثل ...

خیلی ممنونم ک وقت میزاری خداازت راضی باشه فقط جاهایی ک تاالان نرفتم برم؟از واکنشش میترسم اخه شما ازادی داشتین یه مدت ازتون گرفته شده بود اما من وسط شهر هنوز تنها نرفتم تجربه اولمه نمیدونم برم یانه نمیدونم چ واکنشی میده نمیتونمم از قبل بگم ک حداقل خبرداشته باشه گفت دیگ بهم خبرنده 

ببخشید چطور یکی از پستامو میتونم حذف کنم

خیلی ممنونم ک وقت میزاری خداازت راضی باشه فقط جاهایی ک تاالان نرفتم برم؟از واکنشش میترسم اخه شما ازا ...

عزیزم الان فهمیدم بیشتر مشکلت خودت هستی 

چرا اینقدر از حرکت و پیشرفت ترس داری 

یبار امتحان کن برو تو دل ترست 

وقتی خودش گفته نگو شما چرا اینقدر اصرار داری 

که بهش بگی دنبال شنیدن کلمه (((نه)))میگردی 

که نری ؟

سلام رویا جان وقت بخیر. برا پیشرفت شخصیم شوهرم نه میاره چیکار کنم؟ اون کارو انجام بدم و به حرفش گوش ...

خوب جوابت مشخصه این همه سال صبر کردی 

چی شد 

منتظر رضایت شوهرت نباش خودت خواسته ات رو بگو و روش بمون و انجامش بده 

بیشتر مردها سندروم نه گفتن دارن فقط کافیه 

یبار گوش بدی دیگه تا آخر میگن نه 

ممنون رویا خانم..همسرم با داداشم خیلی صمیمیه .... بهش گفته کنترل نفس سخته و من دارم کم میارم... کارش ...

درود بانو 🌹

برام عجیبه که چرا برادرت بجای حرف زدن با شوهرت و به راه آوردنش اومده به شما گفته

البته تا خود مرد نخواد هیچ زنی نمیتونه از راه بدرش کنه 

کنترل نفس سخته برام 

نتونستم دوام بیارم 

نمیدونم چی شد افتادم تو این راه

اینا همش توجیه هست 

اگه بهش اطمینان داری پس خیالت راحت باشه 

در مورد شوهر من اطمینان کامل دارم 

با زنهای زیادی ارتباط کاری داشته و داره 

و من مشکلی ندارم 

حالا براش چکار کردم ؟

محیط خونه براش شاد و راحت کردم 

سعی کردم روحیه بچه ها و خودم رو شاد نگه دارم 

تو خونه توجه های ریز مخصوص خودش رو دارم 

بهش حتی کلامی و....خیلی مسائلی دیگه 

اگه دیدی و حس کردی حرف برادرت درسته 

باید کنترل نامحسوس داشته باشی 

توی خونه هم توجه خاص 

دلبریهای زنانه ...

2827
2791
2779
2792