2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
باهاشم قهر میکنم که چرا ۲ شب اومدی اون از من بدتر قهر میکنه تا یکسال هم بکشه قهرمون سمتم نمیاد وا ...

قهر طولانی برای هدف شما سمه 

سعی کن دلخوریتو بدون قهر بیان کنی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویاجان امیدوارم هرروز شاهد موفقیت های بیشتر خانوادت باشیـ رویاجان یه مشکلی هست ک لازم ب مشاور ...

درود عزیزم 

درسته وسواس داره یادم میاد آخرای بهبود رفتاری شوهرم اینجوری شده بود مانع نمی شد ولی حرفای اینجوری میزد 

بعدا فهمیدم تعریف اتفاقات و یا صحبت در مورد مزاحمت ها که دیگران می‌گفتن و صحبت هایی 

این شکلی باعث شده بود که نگرانیش بیشتر بشه 

شما هم سعی کن از این حرفا وتعریف اتفاق ها دور نگهش داری و حتی اگه موردی رو گفت 

شما یه جوری ردش کن و وانمود کن مهم نیست 

و جاهایی که شما میری امنه 

در موردش هم میتونی مشاور بری و نگران عکسالعمل شوهرت نباش برو و خودش هم ببر

مثلا بگو مشاور گفته باید شوهرت هم باشه تا میگفت حل بشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویای عزیزم ،من تازه با شما آشنا شدم ازت خواهش میکنم که جواب سوالم رو هر چند کوتاه بده، برای من ...

درود عزیزم 

رفتار شما اصلا درست نیست این قهر بچه گانه باعث میشه شوهرت ازت دور بشه 

اینجوری نمیتونی ناراحتی خودتو بهش بفهمونی

مردها با ما فرق دارن 

اگه شما ماشین و یا هر چیزی که براتون خریده رو قبول نکنی شوهرت اینو درک میکنه که برای شخصیت خودش ارزش قائل نیستی و اصلا به ناراحتی شما واقف نمیشه چون این توهین بزرگیه

از نظر خودش ...

پس قبول کن تشکر کن و حتی ذوق کن ولی در فرصت مناسب بهش بگو 

و دلیل اینکه همون موقع نخریده چی بوده شاید دلیل قانع کننده ای داشته 

سلام رویا خانوم،خوب هستید؟ من خواننده خاموش تاپیک شما و گلبوته خانوم بودم رویا جان کمک میخوام ازتو ...

درود بانو 

ببین اول فکر کن مادرت خودت هست و توی دلت محبت ایجاد کن اینو به این خاطر میگم 

وه خودت راحتتر میتونی تحمل کتی و رفتار کنی

بعدش نمیدونی رک و یک دفعه خواسته خودتو 

بجا بیاری چون شوهرت و دیگران جبهه خواهند گرفت

و اینم در نظر داشته باش که یه دانشجوی متاهل 

رفت و آمد مخصوصا والدین همسر جز زندگیش خواهند بود پس کمی کنار بیا و بپذیر 

حالا در مورد اون آوردن وسایل گاهی بهشون رسیدگی نکن یا از شوهرت بخواه و بگو من درس دارم نتونستم کاش مادرت قبلش سوال میکرد 

اینا حیف شدن و.....

یا وقتی آورد رک قبول نکن بگو واای مامان جان دستت درد نکنه ولی ما دو نفر که نمیتونیم این همه استفاده کنیم خراب میشه منم درس میخونم

وقتش رو ندارم ...با محبت صحبت کن و حتی دستش رو بگیر و بگو بهش 

کم کم روابط رو مثلا بخاطر درس کم کن 

اگه دوست داری بقیه هم اون موردی که شما برات مهمه رو مهم بدونن باید با کلام و رفتار هم بهشون نشون بدی و ردی حرفت بمانی 

ممنونم رویا جان  الان چند مدتی هست که تلاش می کنم تو خونه چیزی نگم و خودم  را خوشحال نشون ...

متاسفانه این یه عادت روانی هست 

نیاز به مشاوره داره 

روابط رو بهتر کن باهاش ولی از این بابت فعلا گیر نده و بعد بگو بخاطر کنار اومدن و بهتر شدن حالم بریم مشاور اونجا با مشاورت هماهنگ کن که چی بگی و انشالله حل بشه 

درود عزیزم  رفتار شما اصلا درست نیست این قهر بچه گانه باعث میشه شوهرت ازت دور بشه  اینجو ...

از پاسخ تون ممنونم رویای عزیزم 

ماشین رو که آورد تشکر کردم و دیگه دعوای گذشته رو به روی خودم نیاوردم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

سلام رویا جان وقت بخیر. برا پیشرفت شخصیم شوهرم نه میاره چیکار کنم؟ اون کارو انجام بدم و به حرفش گوش نکنم؟ یا منتظر باشم راضی بشه؟ سالهاس به حرفه اون زندگی کردم خسته شدم

سلام رویا جان من اومدم با اتفاقاتی که طی این هفت هشت ماه پیش افتاد. از روزی که رفتیم دادگاه همسر من آروم شد دیگه هی نمی‌گفت طلاق میدم  و من همچنان روی حرفم بودم که منتظر حکم دادگاه هستم تو این مدت دیگه ایشون خط و نشان مثل سابق برام نمی‌کشه ولی بخاطر مریضیش که روزی چهار پنج تا قرص براش نوشته بودند و قبول نداشت یه ماه میشه رفته ایران که پیش دکترایی که خودش قبول داره  بره 
  که اونا هم تشخیص همین دکترای اینجا رو دادند. و مسایل روحی و روانی که منجر به دردهای جسمی شده.

از ایران بهم پیام میده باید سیستم زندگیمونو عوض کنم شاد زندگی کنم به اندازه کافی پول درآوردم و دارم. بعد میگه البته اگه تو میخوای طلاق نگیری با هم میسازیم...

منم از اینور با پسرم دارم تو محیط واقعا آروم ودنج خونه زندگی میکنم دیگه کسی نیست غر بزنه ایراد بگیره عصبانی بشه این آرامشم و نمی‌خوام از دست بدم.   

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
درود بانو   در این موردها اصرار و التماس و گریه کار رو بدتر  میکنه  قضیه بین ...

ممنون رویا خانم..همسرم با داداشم خیلی صمیمیه .... بهش گفته کنترل نفس سخته و من دارم کم میارم... کارشم جوریه با زن های زیادی در ارتباطه...چندباری زن هایی اومدن و بهش پیشنهاد دادن...ب داداشم گفت یکبار نزدیک بود خطا کنم تا لب مرز رفتم و برگشتم...میگه واقعا دارم کم میارم.. شما شوهرتون چجورین؟ شما برای همسرتون چکار میکنین؟خیلی نگرانم من سختی های زیادی تو زندگیم کشیدم....

به نظرم گذشته هرکس به خودش مربوطه شوهرت اگه بعد از ازدواج با شما فردی در ارتباط بود اون موقع نیاز ب ...

واقعا به خودش مربوطه گذشته اش؟😞

اخ منی که پاک موندم تا شوهری عین خودم نصیبم شه وقتی میبینم این مدلی بوده سخت میتونم راضی کنم خودمو که به خودش مربوط بوده😞

واقعا به خودش مربوطه گذشته اش؟😞 اخ منی که پاک موندم تا شوهری عین خودم نصیبم شه وقتی میبینم این مدل ...

اره واقعا

شوهره من قبل از من با یه دختری ازدواج کرده 

و من با خودم میگه اگه عاشقش بود که با جون و دل نگهش میداشت و از عیب هاش چشم پوشی میکرد

وقتی طلاقش داده یعنی دیگ دوسش نداره و... 

سلام رویا خانم خوبی عزیزم 

شوهر من بسیار ساده هست و دوست داره مدام به خانواده اش سرویس بده مثلاً مادرش ببره دکتر یا برادراش هر کاری داشته باشند انجام میده 

مثلاً یه بار قربون و صدقه من نمیره ولی وقتی با خانواده اش حرف میزنه دایما از الفاظ محبت آمیز حرف میزنه در صورتی که اونا براش احترامی قاعل نیستن و این موضوع رو اصلا متوجه نمیشه .

سلام رویاجون اگه امکانش هست منا راهنمایی کنید 

شوهر من به من محبت نمیکنه و کارهایی که من دوست دارم را انجام نمیده مثلاً اصلا بهم ابراز احساسات نمیکنه نه در کلامش و نه با پیامک و ...همش میگه زن پررو میشه 

چیکار کنم طرز فکرش عوض بشه عزیزم

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
2827
2791
2779
2792