2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
سلام رویاخانوم امیدوارم حالتون خوب باشه،اول بگم ک شما هنوز درخواست دوستیما قبول نکردید ممنون میشم قب ...

درود صورتی جان 

من چند پست گذاشتم که در خواست قبول نمیکنم 

مشخصه تاپیک رو نخوندین 

عزیزم مورد شما رو بارها توضیح دادم در پست های مختلف لطفا بخوانید شاید بدرتون خورد 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویاجان چن وقت پیش یه فرصت مناسب پیش اومد و من از همسرم خاستم که دلیل مشکلات مالیشو بهم بگه(هر ...

کنارش باش ولی از خواسته هات نگذر 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویا جان چند مدتیه که تو خونه کار اینترنتی مقاله نویسی میکنم و درآمد دارم. لازمه به همسرم بگم؟ مثلا ...

درود بانو 

اگه فکر میکنید که دیگه بهتون پول نمیده ...تا موقعیتش پیش نیومده نگو 

اگرم فهمید بگو خوب نپرسیدی منم چیزی نگفتم و میزان در آمد رو خیلی کمتر بگو 

رویای مهربونم

سلام صبحت بخیر

چ خوب موقعی اومدی دلبندم

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
سلام رویا جون امیدوارم حالت خوب باشه  من شوهرم خیلی تاکید داره که وقتی میریم خونه مامانش ...

درود بانو 

تاپیک رو بخوانید 

مانند سوال شما خیلی توضیح دادم 

امیدوارم بدردتون بخوره 

رویای مهربونم سلام صبحت بخیر چ خوب موقعی اومدی دلبندم

درو عزیزم 

صبح شما هم نیک و زیبا 🌹🌹

چجوری خودمو دوسداشته باشم😔

چجوری منتظر توجه و محبتش نباشم

چجوری با پنهونکاریا و دروغاش کنار بیام

چجوری دوباره بهش اعتماد کنم

دلم داره میترکه

حتی بدم میاد انگشتش بم بخوره

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
سلام خب مثلا اگه پسرمون ببینه ماارایش میکنیم یالاک میزنیم وبگه که منم بزن چی بهش بگیم؟

من براش میزنم 

ولی بهش میگم اینا برای بچه ها ضرر داره ولی بیا یه ناخن برات  لاک بزنم 

من حتی سری ظروف آشپزی براش گرفتم و یه آشپزخانه کوچک با اینکه پسر هست 

چون علاقه داشت و خیلی سرگرم میشد 

و یا مثلا دخترم کوچک بود ماشین خواست 

نصف اسباب بازیهایش ماشین بود 

چجوری خودمو دوسداشته باشم😔 چجوری منتظر توجه و محبتش نباشم چجوری با پنهونکاریا و دروغاش کنار بیام ...

اول از همه اینا 

تمرین کن خودتو دوست داشته باشی 

تاپیک رو بخون عزیزم 

قدم اول اینه ببینی چی دوست داری همون کار رو برای خودت بکن

هدیه ای که دوست داری رو برای خودت بخر 

و لذت ببر 

من براش میزنم  ولی بهش میگم اینا برای بچه ها ضرر داره ولی بیا یه ناخن برات  لاک بزنم  ...

سلام صبحتون به شادی.💞💞

منم بیشتراوقات میزدم اما گاهی بهش میگفتم که پسراکه ارایش نمیکنن.

بازمیپرسه چراپس برای توضرر نداره ؟😆😆

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام صبحتون به شادی.💞💞 منم بیشتراوقات میزدم اما گاهی بهش میگفتم که پسراکه ارایش نمیکنن. بازمیپرس ...

بگو چون من بزرگ شدم 

من بهش گفتم آرایش و لاک برای بچه ها مضر هست و قبول کرده 

من از کوچکی این حد و حدود ها رو گذاشتم براشون و اونا عادت کردن و یاد گرفتن

اول از همه اینا  تمرین کن خودتو دوست داشته باشی  تاپیک رو بخون عزیزم  قدم اول اینه ...

بنظر مرز افسردگیم

بی انگیزگی

لذت نبردن از هیچ چیز

منزوی شدن

تمایل ب گریه

افکار خودکشی

و این مذخرفات منفی

اونم منی ک همیشه کتابای انگیزشی خوندم و خلقمو بالا نگه داشتم

بگو چون من بزرگ شدم  من بهش گفتم آرایش و لاک برای بچه ها مضر هست و قبول کرده  من از کوچک ...

من هنوز دقیق نمیتونم مرز بین این دوروتشخیص بدم که مثلا کجا و چطوربراش حدوحدودبزارم .کجاتبعیض جنسیتی قائل نشم .گاهی واقعا درجوابش هنگ میکنم چی بگم چیکارکنم که درست باشه؟

درموردآشپزی هم خیلی ایده خوبیه چون پسرمنم گاهی آشپزی میکنه یامیره خریدمیگه مامان چیزی نمیخوای برات بگیرم؟منم ازین به بعدچندتا ظرف نشکن وقابلمه بهش میدم تاسرگرم بشه.ممنون که این چیزاروبهمون میگین .اگرممکنه توتاپیک کودک درون بیشتر ازین سرگرمیها بهادادن ها به بچه هابرامون بگین .خیلی کمک کنندس ❤❤

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام رویای عزیزم  نزدیک ده سالی میشه متاهلم وبچه هم دارم،شوهرم قبل ازدواج بامن بایه دختری رابط ...

به نظرم گذشته هرکس به خودش مربوطه

شوهرت اگه بعد از ازدواج با شما فردی در ارتباط بود اون موقع نیاز به بخشش شما بود

برای بهبود تمرکز باید علتش رو پیدا کنی  افسردگی و یا کمبود ویتامین  هر کدوم رو با متخصصش ...

سلام ممنون عزیز که اینقدر با حوصله توضیح میدی و وقت میزاری .فکر میکنم مشکل من هر دو یعنی هم افسردگی و هم کمبود ویتامین و آهن.ممنون از راهنماییت حتما اقدام میکنم.😘😘😘💞💞💞

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز