2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست
سلام رویاجان .میشه یه پستی بزارم الان بخونیدش وپاکش کنم؟

هر پستی هم که خواستی پاک کنی 

همون دقیقه که پست گذاشتی بیای راحت میشه پاک کرد 

مثلا 6:20 دقیقه گذاشتی 

هر ساعتی که دقیقه 20 بشه میشه پاک کرد 

ولی باید صفحه رو عقب یا جلو بری که بروز بشه

گزینه پاک کردن بیاد یادت باشه تا دو یا سه دقیقه هم وقت داری پاک کنی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
هروقت دیدید لایک کنید ممنونم.

خیلی دعواش میکنی؟

عصبانیت زیادی رو از شما درک کرده 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مرسی ک بادقت جواب میدین رویاجون  ی سوال دیگ هم بکنم واقعا برام خیلی سخت داره میشع نامزد من کم ...

عزیزم در همه موارد اعتدال رو رعایت کن 

چه در مورد شوهرت و یا در مورد خودت 

محبت و کار زیاد ...خوبی نیست به وظیفه ای تبدیل میشه که همیشه از شما توقع دارن انجام بدید ...

الان دیگه حذف نمیشه پستم .

5 و 36بیا پاکش کن 

اشکالی نداره 

الان دیگه حذف نمیشه پستم .بله دعواش میکنم کتک هم همینطور.

نقاشیش کامل اینو نشون میده 

5 و 36بیا پاکش کن  اشکالی نداره

البته اول وقتی گفتم موهاموبکش قسمت سر رواونطوری کرد.ولی خب در کل تشنج زیادداریم واونم خیلی عصبی شد .سرهرچیزی فوش میده ودعواوجیغ وداد.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
هر پستی هم که خواستی پاک کنی  همون دقیقه که پست گذاشتی بیای راحت میشه پاک کرد  مثلا 6:20 ...

واقعاممنونم .الان امتحان کردم تونستم بااین روش حذف کنم.❤❤❤

ممنونم.امروز به پسرم گفتم منو بکش .اینو نقاشی کرد.4.5 سالشه 

🤣🤣🤣ببخشید ولی واقعا خنده داره

یه لحظه شمارو یه خانم لاغر و قد بلند با موهای وززز شونه نکرده و قیافه خشن و اخمو تصور کردم تو ذهنم

در باره اینکه رفتار مون با خانواده شوهر و مادر و ... شوهر هم قرار بود تایپیک بزارید.خیلی خوب میشه.مثلا وقتی رفتار زشتی از کسی دیدیم چطور برخورد کنیم و اینا تا گاهی که تقصیر ماها نیس با حرکت اشتباه مقصر نشیم و جو زندگی خودمون و شوهرمون بهم نریزه 

درود عزیزم 🌹 نگاه من جنسیتی نیست یعنی خیلی وقته دیگه نمیگم زن باید چجور باشه یا نباشه  من حر ...

سلام خب مثلا اگه پسرمون ببینه ماارایش میکنیم یالاک میزنیم وبگه که منم بزن چی بهش بگیم؟

رویا جون سلام  انشالا که خودت و خانوادت شادو سلامت باشی رویا جون همسر من از برادرشوهرم جدا شد ...

درود بانو 

اول بگم بهتون که یک مرد بیشتر به نظر و خواسته های زنش توجه میکنه که ببینه آیا اون از وضعیت راضیه یا نه .....اینجا نقش شما خیلی مهمه چون جدا شدن شوهرت ازشریکش حتما اوایل کمی سختی بوجود میاره، ولی باید امید بهش بدی و تا اونجایی که امکان داره کنارش باشی 

سعی کن در مورد کارش اطلاعات بدست بیاری و کمکش کنی 

بهش بگو نگران نباشه و فقط فکرش روی کارش بزاره و بگو من اگه کمی سختی بکشم تحمل میکنم چون اول کنار تو هستم و دوم به تبحر و زرنگ بودن تو شک ندارم و مطمئن هستم خیلی خیلی پیشرفت خواهی کرد 

حالا در مورد خنثی کردن حرف هایی که برادرش مدام میزنه به شوهرت ...به شوهرت بگو برادرت هر چی میگه گوش کن و براش دعا کن موفق بشه تو کارش چون دعای خیر برای بقیه نتیجه مثبتش به خودمون میرسه ولی تو از کارهات نگو به هیچ کس

چون آدم باید اول انجام بده بعد نتیجه رو به بقیه نشون بده 

اینجوری شوهرت تحت تاثیر حرفای برادرش قرار نمیگیره 

اگه جلوی شما هم برادرش حرفی زد بلند براش آرزوی موفقیت کن تا شوهرت هم ببینه و بعد حرف رو عوض کن 

شما هم هر وقت موقعیتی پیش اومد از شوهرت تعریف کن و تشویقش کن 

موفق باشید  

سلام رویا جون .ممنون میشم کمک کنی . از دوتا مشکل بزرگی که دارم حرف میزنم. یکی شوهرم خیانت می کنه . و ...

درود مهربانو 

متاسفم بخاطر خیانت شوهرت ولی این روشی که در پیش گرفتی درست نیست 

شما بخاطر بچه ها جدا نشدید ولی دارید روح و روان بچه ها رو اذیت میکنید و آینده و زندگی اونا رو هم خراب میکنید .....شما نیاز به مشاوره حضوری دارید 

که راه درست رو بهتون نشون بده 

وقتی بچه ها در فضای مسموم و پر تنش رشد کنن خیلی بیشتر آسیب میبینن تا از طلاق و جدایی والدین 

در مورد ترس بچتون هم باعثش حرفای خودتون بوده 

بهتره مرتب باهاش صحبت کنید و همراه خودتون 

به مکانی  که ازش میترسه ببریدش و باهاش صحبت کنید تا به مرور ترسش بریزه 

رویا جون سلام و ممنون که واسه همه وقت میزارین. یک سوال داشتم نامزدم یک مدت خیلی کم برام وقت  می ...

رزالین جان 

شما سوالی از من کردید که جوابش رو واقعا نمیشه داد ...بهتره با خودش صحبت کنی و یا بزرگترا رو بفرستی برای صحبت کردن و نتیجه نهایی