2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست
در رابطه با مشکل شما من متاسفانه نمیتونم کمکی کنم  چون در مورد خودم فکرم اینجوریه که اگه کوچکت ...

سلام وخسته نباشیدخدمت شمابانوی مهربان.

تواین سایت بانوانی مثل شماخیلی دیدم که میگن اگه مسئله خیانت باشه هرگزبازگشتی درکارنخواهدبود.میخاستم بدونم شماکه اینقدرقوی هستیدکه باوجودبچه اگرخدای نکرده مسئله خیانت پیش بیادتنهاکارتون طلاقه خب چطورمیتونین ازبچه بگذرین؟چون ممکنه پدرش اونونده به شما؟یامثلا این فکرارونمیکنین که چی سر بچتون میادباطلاق؟یادوریش چقدراذیتتون میکنه؟یامثلا اگه مریض بشه وشماپیشش نباشید؟یامثلا نامدری سرش بیاد وازین فکرهانمیکنید؟که فکرجدایی روکمرنگ کنه؟

لطفا جواب بدیدآخه خیلی برام مهمه؟

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام وخسته نباشیدخدمت شمابانوی مهربان. تواین سایت بانوانی مثل شماخیلی دیدم که میگن اگه مسئله خیانت ...

ببین عزیزم من کار شما رو منع نکردم و نه انتقاد ...

فقط احساس و فکر خودم رو گفتم 

هر کسی بنا بر فکر و اعتقادش و شرایطش تصمیم میگیره 

ولی من هیچ توجیهی برای خیانت ندارم و قبول نمیکنم حتی با وجود بچه 

چون خودم رو میشناسم که بعدش چه جهنمی برای خودم و خانوادم درست میکنم ....

پس جدا شدن برای خودم و بچه هام خیلی بهتر از موندن و دیدن این همه بدی و تشنجات زندگی هست ...

من نمیخوام بگم خیلی خوب هستم یا آدم خاصی هستم ولی در بدترین شرایط و فقیرانه ترین وضع بازم همین جور خواهم بود 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم من کار شما رو منع نکردم و نه انتقاد ... فقط احساس و فکر خودم رو گفتم  هر کسی بنا ب ...

ممنون که پاسخ دادید.

البته اشتباه نشه من اون کاربری که اون پستو درجوابشون گفتیدنیستم .یکی ازکاربرای دیگه هستم که قبلن درهمین موردسوال کرده بودم.

من هم همین جهنم روکه میگین درست میکنم بیشتراوقات برای خودم وهمسرم وبچم اما دل جدایی هم ندارم.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
درود بانو 🌹 اول مساله زود عصبانی شدنش رو حل کن  با گفتن و تذکر هم نمیتونی زیاد پیشرفت کنی&nb ...

امیدوارم حل بشه 😔دیگ خسته شدم بسکه فوش میده

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
فقط میتونم سه چیزتو تحسین کنم . افرین به شما به این همه صبرو شکیبای و سیاست . دوم افرین به شما بااین ...

درود بانو ممنونم 

ولی زمانی بود که شوهرم اصلا منو تحویل نمیگرفت و و زمانی بود که من بخاطر لجبازی و اشتباهات احساسی و تند خو بودن خیلی از هم فاصله گرفته بودیم و اون زمان ها به جرات میگم که اگه میش میومد راحت طلاق میداد اینقدر سنگ دل و مغرور بود باید از نزدیک اینو لمس کنی ...ولی دلسوزی زیاد داره خیلی زیاد اینو اعتراف میکنم چون تو نصف مردها ندیدم 

و من اینو فهمیدم و از این طریق هم خیلی بهم کمک کرد که بتونم با خودم همراهش کنم 

شما هم بکرد و دقیق بشو حتما موردی پیدا میکنی که دلشو نرم کنی ....

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
رویا جون سلام و ممنون که ایتقدر با حوصله برای همه وقت میزاری و خیلی عالی راهنمایی میکنی. رویا جون چن ...

برای بهبود تمرکز باید علتش رو پیدا کنی 

افسردگی و یا کمبود ویتامین 

هر کدوم رو با متخصصش درمان کن 

من دو دوره قرص اعصاب خوردم تا خوب شدم 

برای کمبود ویتامین هم پیش دکتر برو برات آزمایش بنویسه و حتما بگو ویتامین دی  آهن .و ب ها رو بنویسه برات 

دوره خوردن ویتامین باید کامل بشه بعد دوباره چک کن ببین خوبه 

و بعدش دیگه دوره ای و مواقع لزوم مثل پریودی باید آهن بخوری  

رویا جون سلام و ممنون که ایتقدر با حوصله برای همه وقت میزاری و خیلی عالی راهنمایی میکنی. رویا جون چن ...

رها کردن و بخشیدن تمرین میخواد 

باید از یه جایی شروع کنی 

اگه نمیتونی پس هنوز قوی نشدی 

دلتو بسپار به خدا اونقدر کمکت میکنه که دیگه 

جواب دادن به دیگران و تلافی برات اهمیت نداره 

سبک راحت میشی ✨✨👌👌

هرچقدر ک میگم بیا بریم مشاوره قبول نمیکنه آخه خواهرش همسن منه توعقده باشوهرش مشکل داشت رفتن مشاوره ح ...

اگه نمیاد اول خودت برو بزار بدونه که با اینکه میری پیش مشاور اخلاقا بد نشده و تازه بهتر هم شدی کم کم اعتمادش رو برای مشاور جلب کن 

و اصلا خسته نشو و با قدرت ادامه بده تا ملکه و رئیس خونت بشی 

سلام بانو وقتتون بخیر. خیلی دوست دارم بدونم ویژگی های یک زن ایده ال تو ابعاد مختلف از نظر شما چیه؟ م ...

درود عزیزم 🌹

نگاه من جنسیتی نیست یعنی خیلی وقته دیگه نمیگم زن باید چجور باشه یا نباشه 

من حرفم اینه خدا همه ما رو آفریده ولی با تفاوت های منحصر به فرد خودمون پس هر کی باشیم 

با هر مدلی باید زندگی کنیم اون جوری که دوست داریم و مد نظرمون هست 

پس من نمیگم زن ایده آل میگم یک انسان ایده آل 

و این ایده آل بودن  نظر شخصی نیست یه فکر و عقیده هست که معیارش برای هر کسی متفاوت هست 

از نظر من فرقی بین مرد و زن نیست و این عقیده باعث شده جسور بشم و هیچ کاری رو بخاطر جنسیتم ازش دوری نکنم 

اینو به بچه هامم آموزش دادم و تو خونه ما اصلا 

نگاه جنسیتی نیست 

🌹🌹🌹

سلام رویا جون امیدوارم حالت خوب باشه 

من شوهرم خیلی تاکید داره که وقتی میریم خونه مامانش اینا من کار کنم . مثلا ظرفارو بشورم پزیرایی کنم آشپزی کنم و من خیلی ازاین کار بدم میاد که برم خونه کسی و بخوام اونجا کار کنم 

چند بار هم به شوهرم گفتم که من نمیتونم خوشم نمیاد خب کار کنم خونه کسی ولی اون میگه نه وقتی میایم اینجا باید حتما کار کنی 

مادرش هم خب کمر درد داره پادرد دراره خلاصه مریضه من هم واقعا تا جایی که در توانم هست کمک میکنم ولی دوست دارم که شوهرم  این اخلاق رو نداشته باشه و من از روی علاقه و میل خودم کمک کنم نه از روی اجبار اون خیلی بهم بر می خوره وقتی اینارو میگه نمی‌دونم چیکار کنم واقعا

و اینم اضافه کنم که همسرم میگه تمام این مشکلات مالی پایان این ماه تمام میشن و خودش از این بابت خیلی ...

چون از قبل میدونستی و قبول کردی و الانم شوهرتون قول جبران داده باید صبر کنی 

ولی وقتی موقعیتش پیش میاد و متوجه موضوعی میشی ازش بپرس با مهربانی 

و گوش بده به حرفاش و طوری وانمود کن که 

ناراحت نشدی و مثلا بگو خوب که پرسیدم 

اگه از کسی میفهمیدم ناراحت میشدم 

تازه الانم اگه کمکی ازم بر میاد بگو عزیزم 

خیلیا ناراحت میشن و با شوهرشون پرخاشگری 

میکنن ولی اشتباه هست بخاطر همین شوهر دوباره به پنهان کاری ادامه میده 

سلام رویا جان در شرف ازدواج هستم میتونم ازتون بخوام چندتا توصیه در ارتباط با نحوه ی برخورد با همسر ...

عزیزم تبریک میگم 

تاپیک رو بخون دستت میاد 

احترام بزار ولی اول به خودت 

صمیمیت بیش از حد و کامل سم زندگیت هست 

مراقب باش حدش رو رعایت کنی 

موفق باشی عزیزم 🌹🌹🌹

سلام رویاجان .میشه یه پستی بزارم الان بخونیدش وپاکش کنم؟

بزار سریع چون باید برم