2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست

رویا جون سلام 

انشالا که خودت و خانوادت شادو سلامت باشی

رویا جون همسر من از برادرشوهرم جدا شد 

الان هشت سال شریک بودن و امسال بالاخرا دل کند و جدا شد 

ولی می دونم که می ترسه از اینکه می تونه به تنهایی زندگی مون رو بچرخونه 

اگه میشه بهم راهکار بدین که بهش امید بدم 

من کاری به زندگی برادرشوهرم ندارم 

ایشالله که زندگیشون پر رزق و روزی باشه 

ولی شوهرم همش چشمش به برادرشه که ببینه چیکار می کنه 

اونم می دونم به خاطر اینکه حرص اینو در بیاره همش میاد از کارهایی که می خواد بکنه به شوهر من میگه 

چیکار کنم که هم همسرم امید وار تر بشه هم به زندگیه اونا کاری نداشته باشه؟

ممنونم از وقتی که برای ما میزارین 

تا به حال از کمکاتون خیلی استفاده کردم 

ممنونم ازتون

سلام رویا جون .ممنون میشم کمک کنی . از دوتا مشکل بزرگی که دارم حرف میزنم. یکی شوهرم خیانت می کنه . و من این موضوع را بعد ۱۲,سال زندگی و داشتن ۲بچه ۵و۱۰ساله فهمیدم . دو سال هست که می دونم هر چی بهش می گم دست برنمی داره تو گوشی جلو چشم من باهاشون چت می کنه من میرم گوسی را قایم می کنه ازش مدرک دارم چند باری دستش رو شده برام . میگه من با دوستای پسرم چت می کنم  تو الکی گیر می دی . از صبح تا نصف شب پای گوشیشه . خیلی سخته بچت صداش کنه اما حتی نگاه نکرده بگه بله بابایی... ومحل نده.حتی متوجه نشه .

دوم اینکه من از ی طرف بخاطر بچه ها نمی خوام جداشم ولی روحم داغونه . نمی دونم کار درست چیه . تو خونه بهش متلک میگم و واضح بهش می گم خیانت می کنی چون دیگه نمی تونم تحمل کنم بچه بزرگم متوجه میشه . می ترسم اینده اینم خراب شه . چکار کنم به نظرت؟

ی سوال دیگه هم داشتم بچه کوچیکم خیلی ترسو شده از خیلی ها می ترسه اگه بگم جایی می ریم می ترسه . در حالی که قبل کرونا اینطور نبود .البته با خانواده مشکلی نداره یا افردای که تو کوچه و خیابون و... می بینه . فقط چند نفری می ترسید حالا ی تعداد بیشتر شدن . بیرون رفتن هم میترسه ولی برای بعضی جاها . به نظرت چکار کنم نترسه . اینم اضاف کنم خودم هم تقصیر داشتم اوایل از یک نفر می ترسید با اون ی نفر سعی کردم جلو کارهای بدش را بگیرم که اینطوری شد . چکار کنم به نظرت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویا جون سلام و ممنون که واسه همه وقت میزارین. یک سوال داشتم نامزدم یک مدت خیلی کم برام وقت  میزاشت بهش اعتراض کردم گفت من دوست ندارم باهم در ارتباط باشیم متاسفانه تو اصرار داری واسه همین من خودمو عقب کشیدم و بعد از سه هفته گفتم بخاطر این حرفت نمیتونم ادامه بدم منم موافقم  خداحافظی کنیم گفت خیلی مراقب خودت باش  ایشالا با کسی که باهات مچ  هست رابطه خوبی رو خواهی داشت...اما نشونی رو که آوردن رو پس ندادیم هنوز بنظر شما منظورش چیه شک داره من با کسی هستم؟ آیا میشه درستش کرد؟

سلام رویاخانوم امیدوارم حالتون خوب باشه،اول بگم ک شما هنوز درخواست دوستیما قبول نکردید ممنون میشم قبول کنید که من مشکلاتما کامل باهاتون درمیون بذارم🙏

یکی از مشکلاتم اینه ک همسرم هرکی هرچی ازش بخواد نه نمیگه ولی ب من ک میرسه خیلی باتاخیر ب حرفم گوش میده و عمل میکنه مثلا الان دوسال از عروسیمون گذشته ولی هنوز نرفته سراغه عکسهای آتلیه و همش پشت گوش میندازه بخاطر همین رفتارش من خیلی عصبی میشم و پرخاش میکنم بهش بعدش پشمون میشم ولی دست خودم نیست آخه چرا نباید ب حرفم گوش کنه ک من انقدر عصبی نباشم😕ممنون میشم کمکم کنید🙏

میشه برای بر آورده شدن حاجتم یه صلوات بفرسی  
و اینم اضافه کنم که همسرم میگه تمام این مشکلات مالی پایان این ماه تمام میشن و خودش از این بابت خیلی ...

سلام رویاجان

چن وقت پیش یه فرصت مناسب پیش اومد و من از همسرم خاستم که دلیل مشکلات مالیشو بهم بگه(هرچند که کاش نمیپرسیدم)

فهمیدم که همسرم برای دادن مهریه ی همسرسابقش پول نزول کرده و تا ماه پیش درگیر پس دادن این نزول و پاس کردن چک ها بوده و حتی کارش به دادگاه هم کشیده

یعنی تمام این پنج سالی که من داشتم باهاش زندگی میکردم و شریک سختی هاش بودم اکثر درامدش صرف این قضیه میشده

تواین پنج سال من خیلی ضربه خوردم و بخاطر بی پولیای همسرم خیلی حسرتا رو دلم موند خیلی جاها خار و خفیف شدم و....

رویاجون وقتی فهمیدم قضیه چیه زبونم قفل شدو نتونستم چیزی بگم

فقط یه چیز گفتم

بهش گفتم که من قدر خوبیای تورو میدونم اما بدیه بزرگی درحقم کردی

گفتم که وقتی میدونستی مشکل به این بزرگی داری چرا اومدی خاستگاری من و چرا ازم پنهون کردی😔

اما دلم هنوز اروم نشده

رویا جون من باید چیکار کنم الان؟

از دلم نمیره تهمتاش ولی چیکار کنم مثلا شب هر چی خواسته گفته منم یه لال شدم نشستم جلوش فردا صبح هی می ...

ببین عزیزم اشخاصی که به شریک زندگیشان تهمت های بسیار بد و مربوط به خیانت میزنند

در حالی که با آنها زندگی میکنند دیگه از کنترل خودشون خارج هست و شما به تنهایی نمیتونید 

کاری برای در مانش کنید 

ولی میتونید حرکتی کنید و شوهرتان رو وادار کنید اگه شما رو دوست داره برای درمان اقدام کنه 

تحت فشار بزاریدش 

گذشت شما و بخشش در این مورد اشتباه بزرگی هست که ضررش فقط متوجه شما خواهد شد 

روحی و جسمی آسیب جدی خواهید دید 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
مرسی ک جواب دادی هزیزم  مشاوره نمیاد هرگز چون میدونه مقصر شناخته میشه  یه راهی بگو خودم ...

در رابطه با مشکل شما من متاسفانه نمیتونم کمکی کنم 

چون در مورد خودم فکرم اینجوریه که اگه کوچکترین خیانتی ببینم هرگز سعی در بازگشت 

به زندگی و به فرد خیانت کار نخواهم داشت 

حالا که شما اینجور تصمیم گرفتی وضعیت شما حساسه که فقط یه مشاور وارد میتونه کمکت کنه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام عزیزم من تازه پیدات کردم میشه کمکم کنی😥شوهرم خیلی بد دهنه ینی کلا تووخانوادشون پدرش و مادرش ای ...

درود بانو 🌹

اول مساله زود عصبانی شدنش رو حل کن 

با گفتن و تذکر هم نمیتونی زیاد پیشرفت کنی 

چون هم عادت کرده و هم تربیتش اینجور بوده 

پس راه سختی در پیش داری 

از موارد کوچک شروع کن حتی اگه یه کلمه بد هم در حالت عادی گفت واکنش نشون بده 

وقتی حالش خوبه باهاش حرف بزن قرار بزار و تمرین کنید تا کم کم ترک کنه 

البته تا مدتی نباید انتظار نتیجه رو داشته باشی ولی نا امید نشو 

شاید بعد از چند ماه تا یکسال نتیجه بده 

برای کنترل عصبانیت شما هم باید کمک کنید 

موقع بحث یا زمانی که حس میکنی الان هست که عصبانی بشه و حرف های بد بزنه همون موقع

تموم کنی بحث رو  ادامه نده تا زمان مناسب 

**هر چقدر جلوی تکرار این کار گرفته بشه نگفتن و ترکش راحتتره براش 

سلام رویاجان خوبی به کمکت نیاز دارم همسرم هروقت جایی مشکلی براش پیش میاد الکی بامن سروصدا میکنه درصو ...

درود بانو 🌹

اینا نشونه افسردگی هست 

و مدارا کردن شما و داشتن سیاست رفتاری مناسب رو میطلبه 

اول باید بهش نزدیک بشی و رفیقش بشی بعد کم کم لباس یا هر موردی که دوست داری رو بدون طعنه و تذکر تغییر بده 

مثلا کادو لباس بخر براش یه سری لباس که ست باشه و بهم بیان 

خودت هم مدام جلوش بگو من باید مرتب باشم 

یا دنبال لباس ست و مناسب بگیر و صحبت کن 

ازش کم کم اینجوری توجهش رو جلب کن ...این خیلی بهتر از تذکر و ایراد جواب میده 

در مورد حرف زدن از خانواده ها رک تذکر بده 

که دوست نداری صحبتی بشنوی و بهش بگو اگه ادامه بدی منم از خانواده شما حرف میزنم 

پس بهتر تو هم رعایت کنی ....

سلام رویا جون . راستش در مورد جوابی که به یکی از خانم ها دادید که گفتید مادرشوهرش رو ببوسه و بهش تو ...

درود بانو 

دلگیر شدم که بین یه زن و شوهر چنین رابطه ی دوری هست ...

عزیزم خودت شروع کن کارهام رو انجام بده و وقتی اومد آراسته و عطر زده برو کنارش 

کم کم فاصله رو کم کن و در مرحله بعد شوخی و لمس های خوشایند مردها رو شروع کن 

این دیوار سنگی رو خراب کن و بعد میبینی که چه نور و شادی به زندگیت میتابد ✨✨

با مادرشون سه سال یه جا بودم و بعد دعوا و بحث سر بچه ها مون من دیگه رفتم خونه پدرم و گفتم تا جدا نشی ...

درود عزیزم 

از پستت معلومه که با تمام این برخوردها شوهرت طرف اونا نیست و در واقع طرف هیچ کدوم رو نگرفته و این عالیه به نظر من ...

چرا ؟ چون نشون میده درک کرده شما  مقصر نیستی 

حالا چرا به اونا اعتراض نمیکنه ...چون طبیعت فرزند اینجوری هست اونا خانوادش هستن 

و دلیلش دوست نداشتن شما نیست 

اینا رو گفتم که اول باید سیاست زیادی داشته باشی و جای دعوا و داد و بیداد قاطع و جدی هم باشی ...مثلا چکار کنی و یا چجوری باشی ؟

همین مورد رفتن خونه مادرش رو مثال میزنم 

اول بهانه جور کن تا کم کم شوهرت عادت زیاد موندن رو ترک کنه و بعد رک بگو میام ولی مثلا از صبح تا بعدازظهر و حتما هم رعایت کن 

در این بین شما باید مهربان و دلیرانه رفتار کنی

دستوری حرف زدن و لحن تند نداشته باشی

یادتون باشه هر عادتی که قصد دارید ترک بشه 

یهو انتظار نتیجه انتهایی رو همین ابتدا نداشته باشید باید قدم به قدم پیش برید