راستش از وقتی که جوابتونو خوندم دارم باخودم کلنجار میرم که این راه رو هم امتحان کنم هرچند که خیلی سخته
اما فعلا نتونستم موفق بشم 😔
فقط این وسط یه اتفاق خوب افتاده
همسرم یه ازمون تو یه شهر دیگه قبول شده
اما هنوز مراحل مصاحبه و....مونده
منم فعلا در حد معمولی با مادر شوهرم خوب رفتار میکنم و مصالمت امیز و منتظر نتیجه ی این ازمونم
اگه همسرم مراحل دیگشم قبول بشه ما از این شهر میریم
و این برای من خیلی خوبه هم دوری و دوستی بین منو مادر شوهرم برقرار میشه هم اینکه شرایط شغلی و درامد همسرم خوب میشه و بنفع زندگیمون هست
بااینکه بشدت به خانواده خودم وابستمو تاحالا اصلاااااا ازشون دور نبودم و از این بابت خیلی سختم میشه😔
رویاجون واقعا ممنونم ازتون😘 که منو اگاه کردین که دلیل رفتار های مادرشوهرم افسردگی و مشکل عصبیشه
این تنها چیزیه که باعث شده کمی از بدی هایی که در حقم کرده رو یادم بره و دلم اروم بگیره
یه راهنماییه دیگه میخاستم🙈
رویا جون همسر من مشکلات مالی زیادی داره اما دلایلشون واضح و مشخص نیست با من روراست نیست از این بابت
مثلا چند وقت پیش تو گوشیش یه پیام دیدم که فهمیدم یه جمعی شرکت کرده و به من چیزی نگفته
حالا چجوری به روش بیارم این پنهان کاریشو
یا مثلا میزان حقوقشو به من درست نگفته و من از همکارش شنیدم که بیشتر میگیره و البته مطمعنم نیستم که همکارش واقعا راست بگه یا نخ
از اینکه خسیس نیست مطمعنم و میدونم اگه درگیر این مشکل مالی نباشه قطعا برام از چیزی کم نمیزاره
اما چجوری اینارو بروش بیارم که داره پنهون کاری میکنه
اینم بگم همسر من قبلا یه بار ازدواج کرده و طلاق گرفته و احتمال اینکه مهریه بده هم هست و از این بابت من مقصرم که خوب تحقیق نکردم
البته موقع خاستگاری همسرم گفت که همه ی مهریه رو داده و فقط یه مقداری بدهی داره پیش مردم که منم ساده بودمو قبول کردمو دیگه پیگیر چیزی نشدم
ببخش که خیلی طولانی شد💋