2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست
سلام رویا جان. وقتتون بخیر. میشه لطفا درباره عادت های خوبی که توی زندگی تون دارین برام بگین. ممنون

درود بانو 🌹

زندگی من پر از عادتهای خوبه که کم کم بوجود آوردم 

از احساسیها

کینه نمیگیرم و خیلی خیلی میبخشم 

داد نمیزنم فهش و حرف های بد نمیگم 

قدر شناسی و بیاد موندن خوبیها رو عادتم شده 

غیبت و بد گویی ندارم 

و یه عادتی که دارم هر چیزی رو که انجام میدم باید

به نحو عالی و کامل و درست باشه 

حالا رفتار احساسی و کمک به دیگران 

یا انجام یه هدف و کار 

از نصفه و نیمه رها کردن متنفرم 

هرگز قول یا کاری رو که نتونم به کسی نمیدم و یا وعده الکی و سرکاری ...

رک میگم نه و یا با اطمینان بله میگم و کمک میکنم 

از چیزهای بی ارزش دوری میکنم شدید 

وجودم و فکرم رو پر از حس مثبت و زندگی و انرژی کردم 

اعتقاد به بدن سالم هم دارم 

تا میتونم غذاهای سالم استفاده میکنم هر چقدر هم گرون در بیاد اصلا مهم نیست برام 

چون معتقدم اگه این پول خرج سالم خوری خودم نکنم فردا چند برابرش خرج دوا و دکترم میشه 

و در آخر آرامش ...صبر ...و یاد خدا در همه حال 

اینا رو هر روز تمرین میکنم و شکرگزارم 

ببخش طولانی شد هر چیزی که یادم اومد از عادتهام نوشتم 😊

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویاجان... امیدوارم حالتون خوب باشه.راستش من وقتی به شوهرم میرسم خیییییییلی کم حرفم که نسبت به ...

درود بانو 🌹

شما باید یه بهانه پیدا کنید 

مثلا تعریف یه اتفاق 

یا انجام کار مشترک مثل یه بازی فکری 

یا پرسیدن یه سوال از شوهرت ...

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام رویا جونم  خوبی عزیزم ؟ بچه های نازت خوبن ؟ رویا جون من همسرم با برادرش الان نه ساله شر ...

درود بانو 🌹ممنونم عزیزم ❤

بهتر شوهرتون رو حمایت کنید و در این بین بهش کمک کنید و اگه گله ای از برادر و خانوادش کرد 

شما گوش بدید و فقط دلداری بدید 

در مورد حرف و فکر اشتباه خانواده شوهرتون شما مقصر نیستید که الان بخواهید کاری انجام بدید 

به زندگیتان برسید و اهمیت ندید دیگران چی فکر میکنن ...

سلام رویاجون  من تو عقدم وخیلی مشکلات دارم انقدر ک دیروز بامادرش اومدن تا مشکلاتو حل کنن دلم خ ...

عزیزم شوهرتون فقط نتونسته منظورشو درست برسونه و حالا داره شما رو محکوم میکنه 

بهتر در حضور یه مشاور با هم صحبت کنید 

چون این اخلاق شوهرت رو تنهایی نمیتونی درست کنی 

شوهرت باید بدونه اشتباه میکنه و این از جانب شما امکان پذیر نیست چون بهتون به اشتباه بد بین شده 

سلام رویاجون  امیدوارم این سوالامم پاسخ بدین دوستای نامزدم تنهای میرن سفر منم میترسم نامزد من ...

درود بانو 🌹

اول بگم که این کارش رفتن سفر با دوستان 

اگه آدمهای خوبی باشن و زیاده روی نشه اصلا اشتباه نیست ...

و گفتن مدام شما هم نمیتونه مانعش بشه 

شما باید طوری رفتار کنید که به شوهرتون یاد بدید در زندگی مشترک احترام و توجه به شریک زندگی در اولویت هست و خودتون هم حتما بهش پایبند باشید تا شوهرتون هم رعایت کنه 

و میتونید الان کمی برای شوهرت آسون بگیری به شرطی که در آینده زیر یک سقف بیشتر رعایت کنه خواسته شما رو 

درود بانو 🌹 معلومه که شوهرت خصوصیات خوب زیاد داره  و مهمتر از همه اینه که خودش از رفتارش نار ...

از دلم نمیره تهمتاش ولی چیکار کنم مثلا شب هر چی خواسته گفته منم یه لال شدم نشستم جلوش فردا صبح هی میپیچه به پروپام محلش نمیدم میگه چی شده من که کاری نکردم😲

یعنی انقدررررر حرفایی که از دهنش درمیاد براش مهم نیست که یادش نمیمونه ولی خبر نداره اون حرفا تا عمر دارم یادم نمیره

یا اگرم یادش باشه یه بار که میگه ببخشید انتظار داره من ببوسمش وتو یه دقیقه بشم مثل سابق

هزار بار گفتم نگو ببخشید تکرار نکن ولی کیه گوش بده 

رویا جان روان پزشکم نمیره ،شما میگین کوتاه نیام ولی ولکنم نیست وقتی تهمت زد چیکار کنم؟

ممنونم که وقت میزاری خدا خیرت بده⁦♥️⁩

درود بانو 🌹 عزیزم این تاپیک رو بخون و اون مواردی که مد نظرت هست در پست هام وجود داره  نکات ر ...

خیلی خوشحالم ک اومدی میخوام از قانون جذب استفاده کنم شوهرم 30سالشه من 17سالمه سیزده سالم بود ازدواج کردم خب بچع بودم الانم پیش ماذرشوهرم زندگی میکنیم پدرشوهرمو هم خودم از دوازده سیزده سالگی مراقبت میکردم من میبردمش دسشویی اب بش میدادم جاشو عوض میکردم ماهی ی بار اونم قایمکی از پدرشوهرم میرفتم خونه بابام امسال فوت شدن ولی مادرشوهرمم پیش ماست اون کارایی ک شما میگین رو نمیتونم بعضیاشونو انجام بدم الان نمیتونم راحت تو خونه لباس راحتی بپوشم یا اگ شوهرم بگه اینو نپوش نمیتونم قبول نکنم چون پیش مامانش همه چیز بم میگه ولی فوش نمیده ولی خب نمیتونم اونطور ک خودم بخوام زندگی کنم ب شوهرم گفتم من نمیتونم بمونم بعضی مواقع ادم هرچقدرم زندگیشو دوس داشته باشه سیر میشه میره گف هرموقه دیدی سیرشدی برو جلوتو نمیگیرم خیییلیی بددله نمیتونم ی لباس راحت بپوشم همش باید نظر اون باشه بهم میگع تا زمانی ک عقلت کامل نشه نمیذارم باشگاه بری کلاس موردعلاقت بری اینستا نصب کنی همش بم میگ کم عقلم توروخدا توروخدا کمکم کن خیلی طولانیه ببخشید

درضمن ما دوساله تو اقدامیم ولی متاسفانه موفق نشدیم شوهرم همه چیزو میندازه گردن من با اینک تقصیر خودشه میگ این چهارساله ازدواج کردیم همش تقصیر توعه دعواهامون نمیتونم ی چی بگم مثلا من ی کلمه میگم یکم منو ازاد بذار میگه ارررررعععع ازادت بذارم ک لخت بگردی تو خیابونا محبوبیت خاصی دارم پیش برادرای شوهرم و کلا فامیل شوهرم میگه تا الانم هرچی خوب بودی و همه دوست داشتن بخاطر من بود ک ادبت کردم من نذاشتم تو ول باشی بش میگم کسی ک خودش ب فکر ابرو و حیا باشه هیشکی جلودارش نیس من اگ خراب بودم مگ تو همیشه خونه میمونی میتونستم هرموقع میرفتی بیرون هرکار دلم میخاست انجام میدادم میگ من ب درستکاریت شک ندارم من ب عقلت شک دارم اصلا خیچیو گردن نمیگیره همه چیو میندازه گردن من برداشتش از حرفا خیلی بده فک میکنه ازاد بودن ب این معناعه ک شما بری لخت تو خیابونا بگردی میگ من همینم.رویاجون ب کمکت خیلی احتیاج دارم پیش مادرشوهرمم ک هستیم بخاطر اینکع پیش اون دعوا نکنه هرچی بگع انجام میدم چون مادرشم خیلی بددله تو لباس پوشیدنمم نظر میدع ک شوهرم بدتر شه مثلا میگ این رنگش بده اینو نپوش چیکار کنم گیر کردم زنداداشای خودش ک تا از شهرمون میزنن بیرون دیگ چادر نمیزنن خواهراشم همینطور ولی من نمیتونم میگه غریبی نمیخام پشت سرت حرف بزنن از بی حجابیم بدم میاد میگم من از همه چیم گذشتم بخاطر تو ولی تو از هیچیت بخاطر من نگذشتی میگم اینستاتو حذف کن میگ گوشیتو کلا دیگ دست نگیر خاموشش کن وردارش تا منم حذفش کنم