2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست
و مساله دیگه که خیلی اذیتم میکنه اینه که ما دور از خونواده هامون زندگی میکنیم . بچه های من تنها نوه ...

احتمالا از توجه و علاقه بچه ها به خانوادتون حسادت میکنه و واکنشش اینجوری شده 

شما باید قبل از حرکت با بچه ها صحبت کنید که گریه و بهانه نکنن و صبر داشته باشن تا به خواسته شون برسن 

اگه دوباره بچه ها گریه و لجبازی کردن 

شما جلو شوهرت باهاشون جدی صحبت کن و بهشون بگو خوب نیست  گریه میکنید دیگه بزرگ شدین و از این حرفا و فقط مهمه که شوهرت بفهمه طرفش هستی ... 

گرچه حرف دلت نیست ولی بگو اول خونه این بابا بزرگ میریم چون بابا گفته و بعد میریم خونه پدر من شما باید به پدرتون احترام بزارید و به حرفش گوش بدید وچهرتو غمگین یا اخمو نگیر ...

چند بار اینجوری بگی و رفتار کنی احتمالا شوهرت 

رفتارش تغییر میکنه 🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
رویا جان وقت بخیر. رابطمون خوب بود تا اینکه یروز پیج ینفرو نشون میداد وقتی ورق میزد رفت تو دایرکتا و ...

من قبلا هم با شما صحبت کردم 

وقتی یه مشکلی این مدلی حل نمیشه 

شما باید رهاش کنی ولی در عین حال خودتو قوی کنی و با این رفتارها که احتمال خطا و ایجاد مشکل در آینده هست ...برای خودت و برای آتیه خودت تلاش کنی 

درس 

کار 

درآمد 

اون موقع این وسط شاید شوهرت دید داری تلاش میکنی اونم با شما همراه شد 🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام رویا جانم😘 چیزی که باعث میشه کینه از دل من بیرون نره اینه که بدیها و ظلماش هنوزم ادامه دارن&n ...

خوب معلومه مادر شوهرت ناراحتی اعصاب داره 

و خیلی از حرفا و کارها دست خودش نیست 

کارت درست بود ولی بی تفاوت نباش و نگذر از این اوضاع بد 

مثلا جدا زندگی کنید اگه نمیشه 

مادرش رو ببره دکتر که درمان بشه تا شما رو اذیت نکنه 

خلاصه منظورم اینه ساکت نشین و تحمل نکن با لحن خوب حرفت و بزن و دنبال راه حل باشید با کمک شوهرت 

و یه نکته بهت میگم گرچه میدونم خیلی سخته انجامش ولی این یه روزنه امید هست که من به خیلیا توصیه کردم و معجزه شده و یا خیلی اوضاع بهتر شده ...

زنهایی که در میانسالی شوهر خودشونو از دست میدن تندخو و پرخاشگر میشن 

ولی مردها منزوی تر و سکوت رو انتخاب میکنن 

این دو واکنش هر دو از تنهایی و افسردگی نشات میگیره 

و در مورد زنها اگه عروس هم کنارشون باشه این حس بیشتر میشه چون رابطه و محبت بین عروس و پسرش رو میبینه و نا خودآگاه دلش هوای همسرش رو میکنه ...

تا اینجا درک کردی که چرا مادر شوهرت اون حرفا رو بهت میزنه 

حالا کاری که تو باید انجام بدی اینه 

با لبخند نگاهش کن هر روز بلند سلام و روز بخیر بهش بگو 

روزی چند بار بوسش کن و فقط لپ و صورتش 

گاهی بی هوا بغلش کن محکم و بوسش کن 

براش هدیه بگیر گاهی 

بهش کلمات محبت آمیز بگو و صداش کن 

مثلا مامان جون عشقم بیا برات چایی آوردم ...

کارهای بالا یه جور درمان روحی برای مادر شوهرت هست و اگه صبور باشی و تا چند ماه انجام بدی اثراتش رو کم کم خواهی دید ....

سلام رویا بانو🥰 .میخواستم تشکر کنم بابت لینک کتاب صوتی شفای زندگی  من این فصل رو گوش کردم و ...

خوشحالم که خوشتان اومده و بقیه رو دانلود کردید ...

کتاب درست گفته همانطور که از اسمش پیداست 

شفای زندگی یعنی راه های اشتباه زندگی رو تصحیح میکنه ...

اگه بخاطر تبلیغ بخوای واقعیت رو نا دیده بگیری 

بله درست نیست 

حالا واقعیت چیه؟ موهای حالت دار یا فر زیبای شماست که این تبلیغ میگه اگه صاف بشه زیباتری

که اصلا واقعیت نداره ..البته نظر منه که هر مدلی زیبایی خاص خودشو داره و این بستگی به دید ما داره ...

..چه فر و حالت دار و یا صاف 

مهم حس خودت هست 

مثلا من دو بار کراتین کردم و خوشم میومد وراضی بودم اون موقع...

ولی بعد از تغییرم کلا حسم و نظرم عوض شد و دیگه دوست نداشتم انجام بدم و حفظ حالت طبیعی موهای خودم 

رو  نشونه دوست داشتن خودم میدونستم

و اینجوری حس بهتری داشتم و دارم 

حالا شما در هر موردی ببین حست و دلت چی میگه و خودت و حس درونیت از پول با ارزشتر هست پس اون کاری رو انجام بده که دلت میگه 🌹🌹

سلام.مهربانو.خیلی حرف دارم من شوهرم از وقتی بچه بوده و توانایی کار داشته دیگه کار میکرده و توی روست ...

درود بانو 🌹🌹

متوجه نشدم شما پیش مادرش هستید بعد هر شب شما رو مجبور میکنه باید خونه مادرش ؟

حالا به هر حال با تمام مواردی که گفتید فقط 

چند نکته رو بهتون بگم 

در مقابل بی احترامی  و فحاشی به هیچ عنوان کوتاه نیا ...

خواسته خودت که تمام شدن خونتون هست رو مرتب بگو و پیگیر باش 

نصف مشکلات با جدا شدن از مادرش حل میشه 

و کم کم مواردی که دوست نداری رو عنوان کن 

اگه بتونی با شوهرت باید مشاور خیلی کمک میشه بهت 

بنظرم شما خودت هم خیلی بیخیالی و گذشت کردی 

[QUOTE=206227958]سلام رویا جان خوبید ؟  نمیدونم شاید دیر شده باشه برای اینکه بخوام کمکی بگیرم از شما ب عنوان کس ...[/QUOTE

درود عزیزم 🌹

شما اراده ضعیف و اعتماد بنفس پایینی داری و شوهرت اینو کامل درک کرده و ازت سؤ استفاده کرده 

در حالی که خودش خیانت کرده شما رو مقصر میدونه 

باید با هم مشاوره برید حتی اگه برگشتی بازم احتیاج به جلسات مشاوره دارید تا روابط بینتون 

ترمیم بشه و مهارت رفتار و واکنش صحیح رو  پیدا کنید 

ارتباطی ب اون صورت نداریم فقط حرف معمولی میزنیم اگه من نرم سمتش اون اصا نمیاد  خیلی خواهان رابط ...

احتمالا پیام رو بد به شوهرت رساندی 

ببین شما گفتی من بدم میاد هر بغل کردنی رو به رابطه بکشونی

بعد از اون ور هم گفتی دوست دارم بی هوا منو بغل بگیری ...

خوب شوهر شما الان باید چکار کنه ؟

اگه بغل بگیره به رابطه کشیده میشه شما بدت میاد 

اگه بغل نگیره که رابطه اتفاق نیافته باز شما بدت میاد

عزیزم بعضی از مردها اینجورین گرمن و شما هم براش بسیار کشش داری و جذاب هستی 

ولی اگه نمیاد طرفت بخاطر راحتی خودت هست 

بزار اون راحت باشه یعنی بیاد بغل کنه و رابطه ....

یه مدت باهاش همراه بشو 

اون الان ترس و تردید داره این از بین بره با شجاعت میاد بغلت میکنه میبینی که به رابطه هم کشیده نمیشه ...

سلام رویا جون شوهرم بعد یک ماه از زایمانم منو کتک زد نمیگم مقصر من بودم یا اون ولی خیلی زدنش دلمو شک ...

درود بانو 🌹

رفتار شما بعد از کتک زدن شوهرت خیلی مهمه که دیگه تکرار نکنه و بیاد از دل شما در بیاره 

اون نامه نوشتن کی بوده بعد از کتک زدن ؟

آیا وقت دادن نامه درست بوده؟

اگه ترمیم رابطه برات مهمه باید عکسالعمل مناسب داشته باشی تا پیام درست رو به شوهرت بدی 

و گرنه شوهرت احساس واقعی شما رو درک نمیکنه

سلام رویابانوملکه عزیزمن دیروزپیدات کردم ودارم مطالبت رومیخونم عالی هستی ازخدامیخام بخاطرخوبیهات همی ...

درود بانو 🌹🌹

شما خیلی وسواس فکری و پیش داوری داری 

اینا رو بزار کنار گذشته رو فراموش کن 

و از الان رک بگو بله من پول دوست دارم ولی تو رو بیشتر ...

به حرفاش توجه نکن و سعی کن همون موقع جواب ندی 

ولی در طول روز موقعیت پیش اومد از کارهایی که براش کردی با شوخی و یا جدی بهش بگو 

ولی منت نذار و بگو اینا همش بخاطر عشق به تو و زندگیم هست ...

شما میتونی بگی طلا ها رو نمیدم و یا بگو باشه طلا میدم و قالی هم میبافم ولی از الان هر چقدر دادم باید خونه به نام منم بخری و بهش بگو اون طلاهای قبلا هم که دادم نمیخواد بدی ولی از الان چون منم کار میکنم حق دارم که نصف خونه به نامم باشه 

هرگز دعوا راه ننداز و لج نکن فقط با لحن مناسب و پیوسته بگو 

شما باید از حق خودت دفاع کنی نه منتظر باشی 

شوهر یا دیگران دلشون بسوزه و بهت حق بدن ...

رویا جون مشکل مامانم اینه ک بابام هف هشت ساله خونه رو فروخته و تا الان سرکار نرفته اخلاق تندی داره خ ...

درود بانو 🌹

عزیزم این تاپیک رو بخون و اون مواردی که مد نظرت هست در پست هام وجود داره 

نکات رو به خاطر بسپار و کم کم انجام بده 

موفق باشی عزیزم 

[QUOTE=207964084]سلام رویا جان. من توی 16سالگی ازدواج کردم و همسرم25.اقوام هستیم.ایشون خانواده شون کمی خسیس هستن و م ...[/QUOTE

درود گلم 🌹

عقد هستید و زیر یه سقف نرفتید درسته؟

اگه آره پس خوب فکر کن این خساست و بد دلی از بدترین مشکلات زندگی هستن که تا درست بشن آدم رو پیر میکنه تازه اگه اگه درست بشن

الان بهترین فرصت هست که به رفتارهای بدش اعتراض کنی و اصلا تحمل نکن ...

شما قابل احترام و ارزشمند هستید اینو هرگز فراموش نکن و حتما حتما از یه مشاور کمک بگیر تا مشکلات رفتاری شوهرت درست بشه بعد زندگی مشترک رو شروع کنید 

در مورد خرید جهیزیه اصلا لازم نیست شما خودتو کوچک کنی و بری شوهرت رو راضی کنی 

بسپار به خانوادت که خودشون باهاش صحبت کنن 

شما هم بگو هر چی که پدر و مادرم بگن من قبول دارم ....

رویا جون من ۹ ساله ازدواج کردم ۸ سال از همسرم کوچیکترم یه دختر دارم امسال میره کلاس اول. شوهرم به شد ...

درود بانو 🌹

مشکل شما هم مثل خیلی از دوستان توی این تاپیک توجه زیاد و رفتار اشتباه هست 

در پی نادیده گرفتن خودتون شوهرت هم شما رو نادیده گرفته 

پست ها رو بخون و نکات رو انجام بده عزیزم 🌹🌹

چقدرررر خوب حرف میزنی عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ چقدرررر قوی ومحکم هستی ماشالله بهت من شوهرم تا حدودی مثل ش ...

درود بانو 🌹

معلومه که شوهرت خصوصیات خوب زیاد داره 

و مهمتر از همه اینه که خودش از رفتارش ناراحت هست 

تاپیک منو کامل بخون و انجام بده 

اگه قوی نیستی و صبحتون کمه حتما از مشاور کمک بگیر خیلی زودتر به نتیجه میرسی 

چون حرفایی که میزنه اصلا خوب نیست و عادی نیست شما نباید با یه ببخشید ساده کوتاه بیای 

تهمت زدن اونم چند بار بسیار خطرناکه برای شما ...

سلام رویا جون ... ممنون میشم راهنماییم کنی  شوهر من رو لباس باز یا اینکه پسرای فامیل باهام شوخ ...

درود بانو 🌹

تا حدودی بله ....

شاید تعجب کنی که من چنین میگم ولی وقتی اختلاف فرهنگی به این شدت باشه و دو طرف دانسته انتخاب کرده باشن بله باید هر دو طرف

برای بقای کنار هم و داشتن زندگی آرام کوتاه بیان 

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد ویتامین های دوره ایی چطور استفاده میکنید؟..و اینک قرص ویتامین سی به صو ...

عزیزم اگه ویتامینی رو برای اولین بار میخوری 

یک دوره که تموم شد مثلا یک ماهه بعدش استراحت داره تا یک یا چند ماه و بستگی به نوع ویتامین داره 

و بعد دوباره یه دوره دیگه استفاده میکنیم 

ویتامین سی برای بچه ها جوشان گرفتم اونم خارجی 

ولی برای خودم جویدنی میگیرم سریعتره خوردنش 😄