2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصلی ها و اینکه 15 ساله مرتب استفاده میکنم  ویتامین ایی آهن ویتامین سی  بقیه دوره ای&nbs ...

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد ویتامین های دوره ایی چطور استفاده میکنید؟..و اینک قرص ویتامین سی به صورت جوشون مصرف میکنید؟

سلام رویا جونم 

خوبی عزیزم ؟

بچه های نازت خوبن ؟

رویا جون من همسرم با برادرش الان نه ساله شریکه ماشینمون شریکیه خونمون شریکیه کلا حتی خریدامون هم شریکیه من تا به حال از این وضع خیلی عذاب کشیدم امسال شوهرم با برادرش به مشکل خوردن و می خوان جدا بشن منم که خوشحال ولی می خوام حتما این اتفاق بیوفته چی به شوهرم بگم چجوری راضیش کنم که حتما از هم جدا شن خانواده ی شوهرمم از اونان که همه چی رو میندازن گردن زن و میگم مقصر عروسمون بود چیکار کنم که یه وقت نگن تقصیر منه چجوری رفتار کنم ممنون میشم کمک کنید مرسی 

سلام رویاجون 

من تو عقدم وخیلی مشکلات دارم انقدر ک دیروز بامادرش اومدن تا مشکلاتو حل کنن دلم خیلی سردشده

بهم میگ تو دورویی اخه من قبلا پرسیدم ک جلو شوهرعمم سرلخت باشم یانه گف من نمیدونم هرجورصلاحه منم سرلخت بودم حالا میگ اره اولا شال سرمیکردی بمن گفتی گفتم نمیدونم نفهمیدی میگم نه رفتی باتیشرت وشال بودی دورویی تو دلم شک انداختی ک جلوم یه جوری پشتم یه جور دیگه ای 

یا اینک ی بار خیلی عصبانی بودم بین حرفی به بابام گفتم اصلا مثله قبلا دوسش ندارم هم بابام هم من میدونستیم من تو عصبانیت حرف دلمو نمیزنم فقط میخام حرصمو خالی کنم به گوش شوهرم رسید منم گفتم نه من نگفتم اونم گف تو دروغگویی دورویی هرچیم گفتم من چون عصبانی گفتم میگم نه وگرنه نمیخاستم دروغ بگم قبول نکرد من واقعااز رفتاراشو کاراش خسته شدم حالاهم ک میگ تاوقتی باعسل به نقطه مشترک نرسم نمیبرمش جوری حرف زد ک انگار من چکارکردم

میشه خواهش کنم کمکم کنین من ازاین به بعد چجوررفتاری داشته باشم؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

سلام رویاجون 

امیدوارم این سوالامم پاسخ بدین

دوستای نامزدم تنهای میرن سفر منم میترسم نامزد منم یاد بگیره بهش میگم ک اینکار درستی نیس  ک زنشو تنها میزارع من دوس ندارم توهم اینجور باشی

ولی باحرفای ک میزنه انگار موافق این کاردوستش هم هس 

و بهش برمخوره من چطور توبفهمونم بهش ک این کارش اشتباهه 

ببخشید رویا جون صحبتام طولانی شده. تمام حرفایی که دوست داشتم بهت بگمو دارم الان یدفعه میگم😄 رویا ج ...

عزیزم چشم وقت کنم دوباره راه حل ها رو در قالب خاطره تعریف میکنم 

در مورد گلبوته جون متاسفانه با من در ارتباط نیست و من نمیتونم پیام شما رو بهشون برسونم🌹🌹🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

[QUOTE=205270726]سلام رویا جون و ممنون از راهنمایی های بی دریغ و ارزشمندت. چشم از این به بعد این سیاست رو پیش میگیرم ...[/Q

عزیزم باید شوهرت بدونه که همانجور و همانقدر که به خانوادت احترام میزاره شما هم همانقدر احترام میگذارید 

هر وقت گله کرد رک بهش بگو ولی این مدلی که ایراد و حالت تلافی نشون نده :

بگو خوب تو هم همینقدر تماس داری با خانوادم 

من خیال کردم مثل تو رفتار کنم درسته 

پس چرا خودت کم تماس میگیری با خانوادم؟

و در مورد تذکر به خانوادت اشتباه کردی و باید از دو جهت اصلا دخالت نکنی و بگی عزیزم آدم خودش برای خودش احترام میاره، تو خودت باید سعی کنی رابطه خودتو با خانوادم بهتر کنی 

و شما باید از قرار گرفتن  بین خانواده و همسرتان خود داری کنی ...

اینجوری غر زدن همسرت کم میشه 

و دوم یاد میگیره روابط رو مدیریت کنه بدون توقع بی مورد داشتن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨