2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رویا جون مشکل مامانم اینه ک بابام هف هشت ساله خونه رو فروخته و تا الان سرکار نرفته اخلاق تندی داره خیلی زود از کوره در میره مامانم هرچقدر اروم باش حرف بزنه بازم بابام تند میشه و داد میزنه تو این بیست سال مامانم با همه چیز بابام ساخت بی پولی بداخلاقی گیردادن با همه چیزش ساخت الانم میگه من نمیتونم کار کنم داداشم بیست سالشه و منم هفده سالمه چهارساله ازدواج کردم و مشکل خودمم اینه شوهرم بددله خیلی ینی جوریکه وقتی یه تونیک میخرم میگه دستاتو ببر بالا ببینم چقد میره بالا لباست الان تو شهر ما جوریه ک همه چادر میزنن ولی وقتی میرن جای دیگ چادر نمیزنن جاریام خواهرشوهرام هیشکدومشون نمیزنن ولی من شوهرم جلو اونا بهم چیز میگه کاری نداره کی باشه کی نباشه ولی میخام بدونه منم حق مسلم خودمو باید داشته باشم کمک کن توروخدا 

عزیزم شما زیادی حساس شدی روی شوهرت و ایراد گیر هستید  شما توجه یه مادر رو به شوهرت داری انگار ...

سلام رویای عزیزم ممنون از پاسخگویی شما

حرف شما درسته من تقریبا ایراد گیر هستم اما واقعا گاهی فکر میکنم دارم با یه کودک زندگی میکنم نمیدونم شایدم من دیگه خیلی خیلی حساسم 

در مورد مهمونی هم تا حالا از این دید نگاه نکرده بودم که همسرم درونگراست یا نه 

یه دنیا ممنون

مورد من بیماری نبود و گرنه هرگز این زندگی رو ادامه نمیدادم حتی با اینکه عاشق اشکان بودم و با وجود یک ...

من شوهرم میگه بد دل نیستم غریبی میترسم کسی چیزی بهت بگه ابروی خودمو خودت بره میگه اگ کاری کردی ک کسی یه حرفی پشت سرت گفت یا شنید دیگ نمیذارم زنده بمونی😂😂😂

میگم خب تو نگا بقیه جاریام کن اونا اصلا گیر نمیدن بهشون میگه اونا از فامیل خودمونن اشکال نداره تو غریبی نباید بد بگردی میگم خب بخاطر حرف مردم من نمیتونم زندگی کنم

سلام رویا جان.

من توی 16سالگی ازدواج کردم و همسرم25.اقوام هستیم.ایشون خانواده شون کمی خسیس هستن و ما عادی هستیم ایشون مثل روش های همسر شما بکار بردن تا منم مثل خودش کنه تاکمتر خرج کنم...حتی بیرون رفتنی باید کلی بگم برام خوراکی بخره و برای تمام خریدها باید اصرار کنم و اصلا اهل سوپراز و هدیه وکادو نیست.از علاقه م بهش گفتم ولی میگه یه هدیه ی سادع الان 10تومن درمیاد و ازاین حرفا.حتی برای لوازم بهداشتی.من دوس دارم مثل بقیه زوج هابریم بیرون و اتلیه ولی همسرم اینکارو خرج الکی میدونه بااینکه بهش گفتم بارها.اصلا همش با دوستاش هست برای انکه بیاد پیشم باید کلی اسرار کنم بهش...اهل پول تو جیبی نیس حتی هزار تومنم بزور میگیرم میگه تو ولخرجی بااینکه بازها بهش ثابت کردم ولخرجی نمیکنم یااگرم بکنم وظیفهشه بده.چندبار الکی گفتم ازاینکه پول ندارم خجالتم میشه همش مگیه تو دوران عقد وظیفه پدر هست.

مشکل اسی اینه ایشون گوشی مو پیام هام بادوستام و مخصوصا عمع هام نیخونه میگه دوس ندارم باهاش ارتباط داشته باشی ادمای بازی هستن.یاسرخود میره تلگرام یا روبیکامو حذف میکنه و نمیذاره عضو گروه بشم...نمیذاره اینستا داشته باشم بااینکع داره خودش و معتقده زن بامرد فرق داره.

مشکل بعدی اینکه خانواده گیرداذن که خرید مبل برای جهزیه برای عروسه و کاملامابجا منم به همسرم گفتم خونم ریخته بشه نمیخرم چون رسم باشماعه..از راه محبت هرچی رفتم اوکی نشد...

و اینکه خیلی گیر میده جایی یکه پسر داره نرو باپسرهای اقوام وعموت گرم نگیر حرف نزن حتی باپسرهای که ازمن کوچیکترن.حتی مهمونی نمیداره بدون خودش برم....

🌱💚

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

رویا جون من ۹ ساله ازدواج کردم ۸ سال از همسرم کوچیکترم یه دختر دارم امسال میره کلاس اول. شوهرم به شدت مغروره توی دعوا همیشه من پیش قدمم چه مقصر باشم چه نباشم. تحمل جو قهر و سرسنگینی رو ندارم . تمام حقدق و کارت بانکی همش دادم شوهرم که خونه بسازه. هیچچ وقت سوپرایزم نکرده همیشه مناسبت ها رو باید یاداوری کنم و خودم بگم کیک و کادو بخر. حسرت یه گل که خودش بدون اینکه بگم بخره مونده دلم. الان سر یه موضوع مسخره قهریم اون رفته ماموریت یه شهر دیگه . منم تو این مدت اصلا پیام و زنگ نزدم چون بهش گفتم میخام مثل خودت به یه ادم سنگدل تبدیل بشم فقط دیشب دخترم با گوشیم براش وویس و استیکر فرستاد که اونم جواب دخترمو داد و یه آهنگ راجبع دختر بابا فرستاد. 

همیشه بهش میگم استوری عاشقانه بزار میگه خودت یکی سنگین انتخاب کن بزار ولی برای خونواده خودش میزاره 😵کمکم کن

درود عزیزم 💖💖 بله بخشیدم ولی دیگه اعتماد ندارم بهش  برخلاف حرفا و تهمت ها و کارشکنیهایی که ...

چقدرررر خوب حرف میزنی عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

چقدرررر قوی ومحکم هستی ماشالله بهت

من شوهرم تا حدودی مثل شوهر شماست ده ساله ازدواج کردم کاری به رنگ لباسام نداره ولی من ده ساله یه لباسو به انتخاب خودم نپوشیدم حتما باید بلند باشه ودرحین بلندی ساده باشه درحالیکه من یه دختر اسپرت پوش بودم،دایم درحال چک کردن پنجره تراس وغر زدن که چرا باز میزاری حق تنها بیرون رفتن به هیچ وجه ندارم هر جابخوام برم باید با خودش یا مادرم برم به همه شک داره برای مثال اگه داییم بیاد خونه مااگه بفهمه زود میاد خونه درحالیکه داییم خیلی ادم موجهیه،اینم بگم مادر وپدرشم اینطوری هستن،تهمت خیلی بهم زده درحالیکه اولین مردی که دیدم وباهاش ازدواج کردم ایشونن نه دوست پسری داشتم نه هیچی.

تو یه حالت نمیمونه دم دمیه ،یه لحظه حرف میزنه یه لحظه بعد بهت میگه چشم وگوشت میجمبه بدون دلیل،قبلا دعوا میکردم تازگیا اون میکه من فقط گوش میدم 

رویا جان به همون اندازه ای که اذیت میکنه سر پوششم سر آرایش کردن تو خونه سر سلام کردن به مردای فامیل به همون اندازه هم زود پشیمون میشه وخیییییلی منت کشی میکنه ومیگه ببخشید ودست خودم نیست وهر چی بخوام برام فراهمه ودست ودلباز

فقط سر موضع عوض کردنش وبد بینیش به همه وپوششم که اختیارشو ندارم خیلی اذیت میشم لطف میکنی راهنماییم کنی🙏🙏😘⁦♥️⁩

یادم رفت بگم گوشیمم چک میکنه وهیچ فضای مجازی ندارم اینجا هم فهمید قیامت به پا کرد گفتم دیگه نمیرم😓😓

نمیذاره گروهی داشته باشم دلیلشم میپرسم میگه چرا باید داشته باشی خوشم نمیاد ولی میدونم که فکر میکنه منو از راه به در میکنن

سلام رویا جون ... ممنون میشم راهنماییم کنی 

شوهر من رو لباس باز یا اینکه پسرای فامیل باهام شوخی کنن مثلا دستشونو بذارن رو کتفم یا رو پام بزنن و اینا خیلی حساسه چون ما اختلاف فرهنگی و اعتقادی داریم اما خب عاشقش شدم و باهاش ازدواج کردم 

خیلی مختصر پرسیدم ممنون میشم جوابمو بدی 

به نطرت حق طبیعیش هست؟ یا من باید به رفتارهای قبلی و پوشش قبلیم ادامه بدم؟