2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست
سلام رویا جون امیدوارم که حالت خوب باشه عزیزم من الان تقریبا یک سال و نیم هست که عقد هستم منو نامزد ...

درود بانو 🌹

با این مواردی که تعریف کردی شما هم مشکلاتتون مثل خیلی از خانمهای دیگه هست ....

نادیده گرفتن خود و ازخودگذشتگی زیاد و بی مورد 

این رفتارهای نا عادلانه شوهرت همش بخاطر خودت هست 

در زندگی شخصی حتی اگه شوهر تون باشه که درخواست و خواهشی داره باید ببینید معقولانه هست که شما اونو قبول کنی و انجامش بدی ؟آیا با انجامش عدالت بین شما و شوهرتون رعایت شده یا نه ؟

الان در کدام از کارهایی که برای شوهرت انجام دادی خودتم در نظر گرفتی ؟

خوب وقتی خودت اهمیتی برای خودت قائل نیستی چطور انتظار داری شوهرت بهت اهمیت بده ...احترام بزاره ...سعی کنه خوشحالت کنه ؟

عزیزم شروع کن اشتباهاتت رو کم کم جبران کن 

یکم ازش فاصله بگیر و کم کم خواسته ها تو بگو و انجامشون بده 

نه گفتن رو تمرین کن و گاهی مخالفت کن و نظرتو بگو و روش بمون 

چرا همش تو باید بترسی بزار شوهرتم کمی بترس

که امکان داره تو رو از دست بده ...

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام و درود به شما یکی از اصلی‌ترین مشکلاتی که من با همسرم دارم وقت بسیار زیادی هست که ایشون پای لپ ...

درود بانو 🌹🌹

در این مورد صحبت تاثیری نداره ..

گذاشتن قانون و پافشاری برای رعایتش البته با حفظ احترام ...

و دوم کار و پژوهش شوهر تون من در کنار این گونه افراد بودم حتی موقع غذا و حتی خواب هم فکرشان درگیر موضوع میشه ...و در این مورو کمی حق به شوهر تون بدید 

و مورد بعدی خبر ها و خریدها شما میتونید کنارشون باشید و نظر بدید حتی گوشی رو بگیرید

و خودتون براش جستجو کنید 

راهش اینه اول برو کنارش و باهاش همراه بشو بعد کم کم به سمتی که دوست داری هدایتش کن 

مثلا وسط جستجو یهو یه شوخی کن و ادامه بده بعد از چند دقیقه میبینی بدون بحث دارید خوش میگذرونید با هم 

در مورد بچه ها هم قانون و محدودیت بزارید 

مثلا من وای فای خونه رو رمز گذاشتم فقط کارهای شرکت برای خودم و شوهرم 

برای بچه ها هم نت گوشی خودم اونم ساعت خاص باز هست براشون و بقیه ساعات خاموش هست ...

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام رویاجون  یچیزی ذهنمو درگیر کرده اینک اگ شوهرمون ب اندازه ای ک واس خونوادش ارزش میذاره واس ...

درود عزیزم 

خودتون باید شروع کنید و به توجه کمتر راضی نباشید 

و اعتدال رو خودتون  رعایت کنید 

مثلا قراره برای مادرتون کادو بگیرید و قبلا کادو در حد 500 برای مادرشوهرتون خریدید 

شما اینجا به شوهرت میگید که میخواستم اون ظرف رو که یک میلیون بود رو بگیرم ولی چون برا مادرتون 500 کادو گرفتم نمیخواستم فرق بیفته پس همون اندازه برای مادر خودمم گرفتم ...

از این جور رفتارها به شوهرت یاد میده که چجور رفتار کنه 

شما باید خودت مدیریت کنی و از هر راهی توجه یکسان ایجاد کنی 

سلام رویاخانوم من ازسیاستا وراهکارهای زیرکانت خیلی خوشم اومدشماواقعاخانوم باهوش فوق العاده ای هستی🌹 ...

درود بانو تاپیک رو با دقت بخون و جوابهایی که دادم در مورد خساست هم نکاتی هست 

من چرا باید به شما بخندم ویا مسخره کنم عزیزم 

خوب این موردی که گفتی هم یک مشکل هست 

و من در خیلی از خانمها دیدم 

شما اعتماد بنفس و قدرت نداری باید سعی کنی بوجود بیاری در خودت و هیچ کسی نمیتونه بهت کمک کنه جز خودِ خودت 

اسم شوهرت رو وقتی نیست بلند در خانه صدا کن طوری که بپیچه در فضای خونه چندین بار بلند بگو حتی داد بزن هر روز تکرار کن تا اون زمانی که بتونی صداش کنی ...

عزیزم همه چیز دست خودته شروع کن ...

سلام رویا جون امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وفق مرادتون باشه❤. میشه لطفا راهنمایی کنین چطور ت ...

سلام رویا جون خیلی سپاسگذارم از وقتی که برای سایت میگذراید واقعا شرمنده که وقتتون رو میگیرم این پستم جا مونده لطفا هرزمان وقت داشتین راهنمایی کنید

رویا جان دلم میخاد ادامه تحصیل بدم بنظرتون دانشگاه علمی کاربردی برم یا بشینم کنکور بخونم؟ ۲۶ سالمه ن ...

درود بهار جان 🌹🌹

اول آفرین که فکر پیشرفتت هستی 

باید موقعیت خودت و علاقه خودت رو بسنجی

ببینی تو چه کاری استعداد داری و مهمتر اینکه اون درسی که میخوای بخونی قصدت چیه؟

اگه پیشرفت و در آمد مد نظرت هست باید ببینی چه رشته ای به در آمد میرسه و بازار کار داره و حالا ارزش داره کنکور بدی براش ؟

چون الان خیلی از رشته ها هستن بدون کنکور 

که میشه با تلاش و پشتکار به موفقیت برسی 

خلاصه تمام جوانب رو بسنج و اگه شروع کردی کوشا باش و تا انتها ادامه بده 

سلام رویا جون امیدوارم حالتون خوب باشه و اوضاع بر وفق مرادتون باشه❤. میشه لطفا راهنمایی کنین چطور ت ...

درود عزیزم 🌹ممنون از لطفت 🙏❤

احتمالا دچار حسادت شده مخصوصا اینکه این رفتارها بعد از اومدن دامادتون شروع شده ...

شما زیاد نمیتونی کاری کنی و بهترین کار بی اهمیت جلوه دادن رفتارهای اذیت کننده شوهرتون هست 

گلایه و صحبت کردن فقط شوهرتو بدتر میکنه

هر وقت دیدی تو قیافه هست خودت و خانوادت اصلا به روی خودتون نیارید 

سعی نکنید بیشتر بهش توجه کنید 

سعی نکنید علت رو بپرسید و قصد رفعش رو داشته باشید 

در خانه هم تنها شدی شما اصلا در موردش حرف نزن و بحث نکن به روی خودت نیار که اتفاقی افتاده و عادی باش 

اصلا اصراری نکن که بیاد تبریک بگه یا حال خانوادت رو بپرسه 

در مقابل شما هم کمی بی تفاوت باش نسبت به خانوادش 

ولی ازطرفی گاهی جملات خوشایند از طرف پدر و مادرت به همسرت بگو 

مثلا بگو اون روز شنیدم بابا به مامانم میگفت هیچ کس جای داماد اول رو نمیگیره حتی اگه ده تا داماد دیگه هم بیان 

یا وقتی تنها خونه پدرتان میروید غذا یا تنقلات بیار برای شوهرت بگو مامانم داده گفته ببر برای پسر عزیزم ...

حواستون باشه جملات بالا خیلی کم گفته بشه 

موفق باشید 🌹

لطفا دانلود کنید و گوش بدید بخشی از کتاب شفای زندگی 👌

https://uupload.ir/view/shafa-zendegi-fasle8_1dg9.mp3/

درود عزیزم  خودتون باید شروع کنید و به توجه کمتر راضی نباشید  و اعتدال رو خودتون  ر ...

رویاجون ممنون ازپاسخت

با متن سازی هم میشه ؟ 

و اینک مثلا امسال برا خواهرش میخاس تولد بگیره منم گفتم پس برا مادرو پدر منم میگیریم اونم قبول کرد ولی برا مسعله ای نشد براخواهرش بگیره، نمدونم برا مادرو پدرم چجور برخورد کنم ؟ بگم بگیره یا نگیریم ؟ 

درود بانو تاپیک رو با دقت بخون و جوابهایی که دادم در مورد خساست هم نکاتی هست  من چرا باید به ش ...

خیلی ممنون رویاجون که وقت گرانبهاتوبرای من گذاشتی من تاصفحه4خوندم😍راهکارت خوبه من سعی نکردم اینکاروتوخونه انجام بدم اعتمادبه نفسشو ندارم.ولی تلاشم میکنم تابتونم به خواستم برسم.وموفق بشم ازدوروزپیش که باتایپیک شمااتفاقی اشناشدم خیلی تلنگرخوبی برام بودامیدوارم تجربهای خوبت رمزموفقیت خوشبختی هَمه مون باشه.💋🌹♥️

رویاجون ممنون ازپاسخت با متن سازی هم میشه ؟  و اینک مثلا امسال برا خواهرش میخاس تولد بگ ...

متن سازی رو متوجه نشدم ولی اگه صحبت کردن هست بنظرم نه 

این مورد باید عملی اونم از طرف شما باشه 

اگه از اول حواستون بود آره صحبت کردن تاثیر داشت اونم به صورت عقیده بیان بشه 

ولی الان مثل تذکر و ایراد از شوهرت میشه و امکان داره جواب عکس بگیری

در مورد تولد پدر و مادرتون اگه امکانش فراهم شد بگیرید 

چون قرار ما توجه  بیشتر شما هست 

درود بانو 🌹🌹 در این مورد صحبت تاثیری نداره .. گذاشتن قانون و پافشاری برای رعایتش البته با حفظ اح ...

رویا جان همسرم منم مدام سرش تو گوشی حتی موقع غذا خوردن با این تفاوت که اون اینستاگردی اینا میکنه بحث شوخی اینام میبینی چند بار میکنم باز همین میشه برا همیشه جواب نمیده یا سرش تو گوشیه جوابمو میده

سلام رویای عزیز خیلی بهت حس خوب دارم. ممنون ازوقتی ک میذاری رویاجان من خیلی دوسدارم استرسم کم شه وخیلی بیماریادارم ک برمیگرده ب اعصابم مثه مشکل معده وگوارش وهمینجورکمخوابی خب ازخودم بگم ک جثم متوسطه وسریع خسته میشم آزمایش دادم یخورده کم‌خونی دارم فقط ک دکتربهم قرص داده کلا احساس میکنم ضعیفم  دوسدارم قوی بشم وب خودم برسم ولی اغلب بیحوصلم چون زیادتنهام ازخانواده دورم وبخاطر دخالت خانواده همسرم وترس بودن خودم از جواب دادن افسردگی گرفتم ودوس ندارم باهاشون ارتباط بگیرم من عمم فوت شدحتی ی تماس باهام نگرفتن بعدب شوهرم گفتم جایی ک بودنبودم فرقی نکنه نمیام اونم بااینکه میبینه خیلی جاهاحق دارم ازونادفاع میکنه خانوادش براجاریام اینجوروقتاحضوری میرن تسلیت برامن ی گیامم ندادن خیلی چیزای اینمدلی بینمون فرق میذارن البته اینم بگم اوناشوهراشون پشتشون من خودم اگه چیزی بهم بگن بخوام جوابشونوبدم شوهرم توجمع گشت اونادرمیادک منم ازترس ضایع شدن سکوت میکنم براهمین اونجور بایدتحویلم نمیگیرن. من الان دوسال ک بدخانوادشونگفتم ولی شوهرم اصلابهم حق نمیده امااین با دیگه گفتم خونه مادرت نمیام اونم خودش ازصبح تاشب توبیکاریش میره اونجا اصلاب منم حق نمیده ک همش اینجاتنهام پارک نمی‌بره وقتیم میگم منم توخونه دلم پوسیدمیگه خودت نمیای خونه مادرم اونجااصلاتحویل نمیگیرن واقعابیشتردلم میگیره بنطرشماچجوربراش جابندازم ک بیشتربه توجه کنه ازین لحاط ک نیازدارم ب تفریح