2777
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141096 بازدید | 986 پست
سلام رویا جان و تمام دوستان... رویا جان امیدوارم حالت خوب باشه...دلم خیلی شکسته اس عزیزم و حال دلم ...

درود بانو ❤

راستش خودت هم راه کار رو بیان کردی و هم اشتباه خودت رو ....

ولی نگران نباش ادامه بده با قدرت 

من هم اولا کم میوردم و اشتباه زیاد داشتم ولی کم کم درست میشه همه چیز 

در مورد کینه ای بودن شوهرت و اینکه گذشته رو هی یادش میاد هم یه حالت روحی و روانی است 

پس با ایراد گیری و تذکر اصلا موفق نمیشی

باید بهش آموزش بدی باید بهش یاد بدی خاطرات بد و اتفاقات گذشته برای درس گرفتن هست نه برای تلافی کردن...حالا چجوری ؟

این به مرور اتفاق میوفته پس عجله نکن و صبور باش 

اول قرار بزارید که اتفاقات گذشته رو دیگه بیان نکنید هنگام دعوا و بحث 

و دوم مساله رو عادی جلوه بده مثلا بگو این حرف و اتفاق بین زن و شوهر اتفاق میوفته مهم اینه ازش درس بگیریم و دیگه تکرار نکنیم 

سوم هر وقت مساله ای پیش اومد و بعد بینتون صلح برقرار شد بهش بگو بیا کامل فراموش کنیم 

وقتی آشتی کردیم بیا ذهنمان هم از این اتفاق بد پاک کنیم و من الان ذهنم رو پاک کردم و دیگه به روی تو نمیارم و هرگز دیگه بیان نمیکنم تو هم اینجوری انجام بده تا آشتی کردنمون دلچسبتر بشه 

یادت باشه شوهرت این مهارت رو بلد نیست باید صبور باشی اول مقاومت میکنه بعد کم کم انجام میده ❤❤

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
واینکه رویا جان یه سوال دیگه پسر من دوسال ونیمشه و منو همسرم هردومون دوست داریم بچه زیاد داشته باشی ...

این بستگی به خودت و قدرتت داره 

اگه میدونی الان روی روان و اعصابت تاثیر گذاشته پس وقتی بچه بیاد خیییلی بیشتر اعصابت درگیر میشه 

پس اگه مساله برات مهمه فعلا دست نگه دار 

چون در دوران بارداری و بعد از زایمان مردها هم حساس و گاهی دچار افسردگی میشن 

و اینا همه 50 50 هست 

و در آخر تصمیم گیری با خودت هست عزیزم 🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

در مورد ناز و نوازش و... که فرمودید الان یه مدتیه خیلی انجام میدم  اما همسرم همیشه در برابرش به ...

در مورد جواب ندادن سوالتان عذر میخوام احتمالا جا مونده و در خصوصی متاسفانه خیلی اذیت میشم هم تعدا د زیاده و هم سوالها جابجا میشه و نمیدونم بخاطر کندی نت هست یا ....

در مورد اخلاق شوهرت باید کوتاه نیای ولی با ملایمت و زمان میبره تا درست بشه 

و شما با خانوادش صحبت کن بگو اگه موقع ناراحتی شوهرم ,جواب ندادم به زنگ یا پیامتون بدانید شوهرم خواسته و من هیچ مشکلی با شما ندارم ...به این صورت اونا هم دیگه در مورد شما فکر بد نمیکنن ...

در مورد نوازش هم ادامه بده تا عادت کنه و توجه نکن که چی میگه  و این اتفاق کم کم میوفته مردها هرگز نمیتونن در برابر ناز و نوازش یه زن مقاومت مداوم داشته باشن 👌👌

و اینک شما گفتید خانواده شوهرتون خیلی بهتون ضرر مالی زدن و شما همه چیز و حل کردید میشه با مثال بیشتر ...

عزیزم در مورد خرید کردن باید خودتون شروع کنید اول خریدهای خودت رو انجام بده 

و سعی کن در خریدهایی که برای خانوادش انجام میده روش خودتو عوض کنی باید کنارش باشی تا کنترلش کنی 

خیلی از خانمها دوری و بداخلاقی دارن ولی من بر عکس انجام دادم یعنی رفتم کنارش و حمایت کردم بعد کم کم نظر دادم و بعدش کنترلش کردم به همین راحتی 

شما هم تو خریدها کنارش باش و کمک کن و بعد بهش بگو خوب این خرید رو انجام دادیم حالا بریم من یه مانتو میخوام ...بخریمش 

هر وقت خریدی برای خانوادش کرد شما نگران کم اومدن پول نباش شما هم خریدت رو انجام بده اگه برای بچه ها کم اومد حتما خودش یه جوری براشون خرید میکنه 

شاید بگی من مادرم دلم نمیاد اول برای خودم خرید کنم 

ولی من میگم راه رفع مشکلت اینه که اولویت رو خودت قرار بدی و اینو به شوهر و بچه ها هم یاد بدی 

راستی اصلا اعتماد بنفس ندارم

درود بانو ❤❤

الان در پست هایی که گذاشتی علاوه بر رفتار های بد شوهرت خودت هم خیلی بیشتر از شوهرت به خودت بد کردی و الان هم انجام میدی و خیلی توهین میکنی به خودت و عزیزم خودت رو ببخش 

خودت رو زیبا با هوش عاقل و دوست  داشتنی خطاب کن دیگه هیچ وقت به خودت توهین نکن

فعلا شوهرت رو رها کن و اول کار باید خودت رو ریکاوری کنی 

استراحت کن و به خودت برس 

با بچه ها بازی کن 

کارهای لازم رو انجام بده و بقیه رو بزار شوهرت خونه هست بچه ها رو بده بهش نگه داره و شما بکارهای برس

هر روز موزیک بزار و برقص بچه ها رو هم همراه خودت کن 

کم کم جلو شوهرت شروع کن به رقص

فعلا روی خودت کار کن ولی برای جلب شوهرت نباید محبت و توجه رو گدایی کنی 

فقط پالس هایی بفرست و دور شو تا خودش بیاد دنبالت 

تغذیه خوب و خوردن ویتامین ها فراموش نشه 

چون برای اعصاب قوی و داشتن انرژی تن سالم لازم هست 

درود دوستان گلم 🌹🌹🌹🌹❤❤

پست ها رو جواب میدم گرچه کمی دیر میشه ولی حتما جواب میدم ...

درخواست دوستی نمیتونم قبول کنم چون خصوصی واقعا سخته جواب دادن و سوالها مرتب جابجا میشه 

اینجا هم پست ها رو به ترتیب جواب میدم 

و ببخشید اگه دیر جواب میدم 

وقتم کمه برای اومدن به سایت 🙏🌹🌹🌹

[QUOTE=202053187]سلام رویا جون چطوری عزیزم؟ امیدوارم ایام به کامت باشه❤😘 میشه لطف کنی منو راهنمایی کنی درمورد سیا ...[/QUا

درود عزیزم خوبی ؟❤❤

در تمام موارد و اشخاص سعی کن روابط زیاد صمیمی و خودمانی نشه چون حتما در آینده اتفاق یا موردی پیش میاد و اگه حدود رو رعایت کرده باشی خیلی راحتتر با شما کنار میان و قبول میکنن نظر شما رو 

قبلا گفتم در پست هام هر وقت نظر و موردی رو خواستین شوهرتون رعایت کنه وانمود کن اخلاقت اینه و برای همه همینجوری رفتار میکنی

حتی خانواده خودت 

مثلا بگو من رفت و آمدم با همه روی حساب هست و کلا خودم  دوست ندارم رفت آمد زیاد باشه چون طرف هم امکان داره اذیت بشه ...

و خیلی از این گونه حرفا که فقط جهت شناخت شوهرت از شما گفته میشه و هر چیزی رو گفتید باید حتما روش بمانید تا شوهرتون هم شما رو باور کنه 

[QUOTE=202053187]سلام رویا جون چطوری عزیزم؟ امیدوارم ایام به کامت باشه❤😘 میشه لطف کنی منو راهنمایی ...

درود بهت گلم

من عالیم

ممنونم مهربون😘

چقدر خوب چون چندبار پیش اومده اینو گفتم و گفتم میخوام سرگرم زندگیم باشم و خونه مامانمم کمتر برم❤😅

مرسی گلم😘❤

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤
درود بانو ❤ راستش خودت هم راه کار رو بیان کردی و هم اشتباه خودت رو .... ولی نگران نباش ادامه بده ب ...

سلام رویا جان عزیزم🌹🌹🌹نگرانتون شده بودم خیلی وقت بود نیومده بودین...

هزار بار سپاس از راهنماییتون...

فکر میکنم عوارض کرونا باشه که خیلی زودرنج شدم و زود عصبانی میشم...

راهکار هایی که گفتی رو انجام میدم...برام دعا کنین چون آرامش زندگیم رفته😥

درود بانو ❤❤ الان در پست هایی که گذاشتی علاوه بر رفتار های بد شوهرت خودت هم خیلی بیشتر از شوهرت به ...

ممنون از راهنماییت رویا جون

راستش یه مدته که زیاد بهش نچسبیدم و طبق گفته های شما کارامو سنجیدم خیلی بهتر شده ممنونم واقعا ازتون 

ولی در مورد رابطه همچنان سرد برخورد میکنه و هیچ درخواستی نداره راستش خودم حس میکنم که من بهانه ام برای سردی رابطه چون دو سالی هست که بیکاره و خیلی استرس و دغدغخ داره و اینا عاملشن ومنو بهانه کرده

چون الان باهام خوبه و فقط رابطه هامون کمه 

بازم ممنونم کارهایی که گفتید هم انجام میدم

گروه آبی💙وزن شروع ۷۳ وزن هدف ۶۵💙
رویا جون همه تاپیک رو کامل خوندم و دوباره شروع کردم که تو ذهنم نکته ها ثبت بشن  راشستش دو روزی ...

متاسفانه وقتی مردی با نیاز بالا مورد بی توجهی قرار میگیره اگه لج کنه تا مدتها طول می‌کشه که برگرده حالت قبل ...در مورد خانمها کم چنین اتفاقی میوفته 

میدونم سخته ولی باید شما خود دار باشی و نشون بدی که به خواسته اش احترام گذاشتی و طرفش نمیری برای رابطه ...

ولی در عوض به خودت برس شاد باش و باهاش مهربون باش شوخی و شیطنت داشته باش و بزار اون بیاد طرفت 

باید با رفتارت جلب توجه کنی ...

سلام رویا جون.ممنون از راهنماییهای خوبت.یه سوال داشتم در مورد مردهای که خیلی غرور دارن و کلا حالت مر ...

در مورد مردهای مغرور و دارای تفکر اینکه اگه به زن کمک کنیم از اقتدارمون کم میشه یه رفتار خاص لازم هست ...

از در دستور و تذکر نباید وارد بشی 

باید نشون بدی ضعیف و ناتوان از انجام کاری هستی و به قدرت مردانه شوهرت احتیاج داری 

باید حس قدرت و سوپر من بودن بهش بدی تا با کمال میل بیاد کمکت کنه 

بعد از هر کمک نباید کنار بکشی و کم کار بشی باید تشکر و تعریف کنی و نشون بدی کمکش باعث شده شما بیشتر راغب بشی بکارهات برسی

این گونه مردها ترس اینو دارن که اگه کمک کنم زنم خودشو میکشه کنار و تنبل میشه ...

برای اول کار از کارهایی شروع کن که واقعا به قدرت مردانه احتیاج داره و بعد کم کم به کارهای دیگه کشیده میشه اگه شما زیرک و با تدبیر عمل کنی 

شوهر من از اونایی بود که رک بهم گفت من هیچ کاری نمیکنم و اگه بگی هم دیگه اصلا کمک نمیکنم ولی کاری کردم که الان بیشتر از خودم تو خونه کار انجام میده اینقدر نرم و با حوصله جلو رفتم که خودش هم متوجه نشد چجور اینقدر کدبانو شده 🙈😂😂

سلام رویای عزیزم ممنون از تاپیک خوبتون من یه چندتا مشکل دارم ممنون میشم منم راهنمایی کنید زندگی من ...

خوب عزیزم اگه همیشه شوهرتون میاد برای آشتی خوب چه اشکال داره اون مواقع خاص شما برید برای آشتی کردن ...

مردها هم به توجه و نوازش احتیاج دارن دیگه 😉

سلام رویا خانوم وقت به خیر ،رویا خانوم یه سوال ازتون دارم اگه می تونید جواب بدید میشه لطفاً در مورد ...

درود بانو 🌹

این مورد متاسفانه کامل نمیتونید  رفعش کنید 

چون شوهرتون اجازه این دخالتها رو میده بهش 

ولی با دوری نکردن از شوهرتون و حرف زدن مداوم به بهانه های پیش اومده خیلی میتونید روی شوهرتون کار کنید و از قبل برای پاداش یا پولهایی که قراره بدستتون برسه برنامه بچین و مدام از اون برنامه و رسیدن بهش با شوهرت صحبت کن ...

در کل باید بیشتر روی شوهرت کار کنی و موارد کم اهمیت رو تا جایی که میشه نادیده بگیر و برای مسائل مهمتر ابراز ناراحتی کن و کوتاه نیا ...