2821
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
میشه لطفاً منو راهنمایی کنین

درود بانو 💖

مشکل شما درخواست و نیاز هست که من بارها تو پست های مختلف جواب دادم 

لطفا تاپیک رو از اول بخونید و جوابی که به بقیه دادم ...

دوستان عزیزم هر پستی که لایک کردم و جواب ندادم حتما قبلا و بارها توضیح دادم ...پس لطفا تاپیک رو مطالعه کنید 

پست هایی هم که لایک نشده ...حتما جواب خواهم داد 💖💖💖

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سلام رویاجان کمکم کن خیلی داغونم .گفتم که شوهرم بهم خیانت میکنه ودست بزن وبددلی و....متاسفانه 16روزه اومدم خونه مادرم پسرم 4سالشه اصلن نمیادپیشم نمیدونم چرادارم داغون میشم.یک جلسه رفتیم مشاوره .میخام دوباره برگردم امانمیاددنبالم خودمم اگه برگردم نابودمیشم له میشم.وشایدبدترازقبل بشه.هرروزگریه میکنم دوری بچم داره نابودم میکنه.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر  اصولی ، باحوصله و دقیق جواب دوستان رو دادید . از خوندن پستهاتون لذت میبرم❤❤❤

ان شاء ا... ماهم یه روزی بتونیم مثل شما زندگی کردن درست رو یاد بگیریم تا هم خودمون و هم اعضای خانواده از بودن کنار هم لذت ببریم

چقدر  اصولی ، باحوصله و دقیق جواب دوستان رو دادید . از خوندن پستهاتون لذت میبرم❤❤❤ ان شاء ا... ...

🙏☺💖💖💖

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویاجان کمکم کن خیلی داغونم .گفتم که شوهرم بهم خیانت میکنه ودست بزن وبددلی و....متاسفانه 16روزه ...

عزیزم صبور باش الان هر چقدر درد داشته باشی بیشتر از اون زمان نیست که تو خونش بودی و مواظب بچه و زندگیش ولی اون میرفت خیانت میکرد ...

پسرتان الان 4 سالشه احتمالا با وعده های خوشایند برا بچه ها نگهش داشتن 

اگه نمیاد جاش خوبه  فعلا پس نگران نباش 

منت کشی نکن قوی باش شروع کن دنبال کار گشتن و اقدام برای ساختن خودت 

این واقعا لازمه قوی بشی و بری تو اجتماع 

حالا اگه برگشتی هم با این تغییر سازنده برو و خودتو بالا بکش و نزار بهت بی احترامی کنن 

الان وقت زانوی غم بغل گرفتن نیست فرصت خوبیه یه حرکتی بزنی ..

شوهرت هم ببینه تو فعال شدی و دیگه درخواست برگشت ندادی حتما متوجه شما خواهد شد 

موفق باشی بانو 

عزیزم صبور باش الان هر چقدر درد داشته باشی بیشتر از اون زمان نیست که تو خونش بودی و مواظب بچه و زندگ ...

آخه میترسم بره دنبال یکی دیگه وکلازندگیم نابودبشه .نمیخام زندگیم ازهم بپاشه.

چقدمهربونیدکه الان که داغونم جوابمودادید.هنوزدوسش دارم وفکراین که بچم بی مادربشه مثه خوره افتاده توجونم.شرایط خانوادگیم خوب نیس بخاطرهمین میخاداذیت بشم .اصلن صبرندارم میترسم هرچی بگذره اوضاع بدتربشه ازروزی که اومدم کلی لاغرشدم توروخداتنهام نزاریدکمکم کنیدراه درستوبرم.

[QUOTE=193904508]درود آرام جان 💖 یکم بیشتر از خودتون بگو از کی اینجوری شدی یعنی ترسیدن از شوهرت 

سلام رویا جون ممنون که همه مطالب رو با صبر و حوصله جواب میدی من از بچگی این ترس رو داشتم متاسفانه به خاطر تربیت غلط مادر و بعد هم که ازدواج کردم چون یکم ضعیف بودم و شوهرم عادت داشت با داد کار خودش رو پیش ببره من ترسیدم و هر زمان اعتراض کردم با داد مواجه شدم و یواش یواش این ترس بیشتر شد.وقتی میرم بیرون مرتب افکار منفی میاد تو ذهنم که الان زنگ میزنه چیز میگه متاسفانه دلشوره  میگیرم وقتی جایی با دوستام هستم یا وقتی زنگ بزنه و داد بزنه.خواهشی که ازتون دارم بیشتر در مورد قوی شدن خودتون برام مطلب بزارین.چون دلم میخواد منم قوی بشم و عزت نفس و اعتمادبه نفس از دست رفتم رو به دست بیارم 

درود بانو 💖 مشکل شما درخواست و نیاز هست که من بارها تو پست های مختلف جواب دادم  لطفا تاپیک ر ...

بارهابهش گفتم اما عصبانی شده و گفته نه هم مستقیم گفتم هم غیر مستقیم 

اوکی ممنون 

سلام رویا جان

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید . از فکر زیادی سر درد گرفتم!

من دوساله عروسی کردم . تو این دو سال بخاطر رفت و آمدهای زیادی و بییییییش از حد خانواده شوهرم کلی با هم بحث داشتیم .طوری که ۹۹درصد بحث های ما تا الان سر خانوادش و بی ملاحظگی هاشون بوده و هست.

اما خانواده من زیاد خونمون نمیان . چند روز پیش من تصمیم داشتم خانواده و چند نفر از فامیل خودمو دعوت کنم خونمون  . خدا شاهده یکسال خونمون نیومده بودن خانوادم !!!البته شوهرمم چند روز قبلش پیشنهادشو داده بود .شبی ک قرار بود زنگ بزنیم دعوت کنیم گفت خواهرمم دعوت میکنما !!

گفتم اونو بذار یه شب دیگ دعوت میکنیم من دوست دارم فردا شب با خونوادم تنها باشم . اما کار خودشو کرد  رفت بیرون و اومد گفت بابام اینا هم میان !!! باباش اینا رو هم دعوت کرده بود !!!!😡😡😭😭

خییییییلی ناراحت و عصبانی شدم ولی چیزی نگفتم .

فرداش مادرش بهم گفت من اصلا دوست نداشتم بیام گفتم اگ نیام خودت و عمه هات حرف در میارین!!!!!!!!!!!!

نمیدونست ک شوهر بی عقل من اصلا به من نگفته ک میخواد خونوادشم دعوت کنه!!

بعد ما ی گوسفند همون روز سر بریدیم واسه خودمون چون گوشتمون تموم شده بود . بیشتر وقتا سر میبره و گوشت از بیرون نمیخره. نصف گوشتو‌ داد مادرش برد خونشون .خونشونم یه شهر دیگس .از اینجا گوشت ور داشت برد شهر دیگ .بعد من کله پاچه بلد نیستم تمیز کنم بهش گفتم می‌بری میدی مامانم تمیزش کنه ؟؟

خییییییلی بااکراه و بعد چند لحظه گفت باشه .فک کرد میگم ببر واسه خودشون ک البته بعدش گفت خودم تمیزش میکنم و اینقد تمیز نکرد ک خراب شدو انداختیم دور !!!!!!

مشاور میگ این هنوز بند نافش به خونوادش وصله!!!

چند وقت دیگ قراره با هم تو ی ساختمون زندگی کنیم 

طبقه دوم رو خودمون از صفر تا صد با هزینه خودمون درست کردیم ولی ب پدرش نمیگ سند جدا بهمون بده میگ‌من از بابام سند نمی‌خوام .بعد میگ‌ بابام خودش سند کل خونه رو شاید بزنه ب نامم چون تک پسره .میگم کل خونه رو‌نمیخوایم بگو‌سند طبقه خودمونو بزنه.

من مطمعنم اگ‌سند کلشو بزنه صد در صد یه خواسته ای ازمون داره مثلاً اینکه تا آخر عمر پیششون بمونیم !!!

بخدا خسته شدم از خودش و خونوادش. من نمیتونم کنارشون زندگی کنم چون اصصصصلا دوستشون ندارم ولی پیش شوهرم حفظ ظاهر میکنم و وانمود میکنم دوستشون دارم !!!

حالم از این همه وابستگیش ب خونوادش داره بهم میخوره 

البته پدرش هم همه جوره داره اینو‌ کنترل می‌کنه ولی نمی‌فهمه !!😭

با خودم میگم شاید اون شب ک خونوادشو‌ دعوت کرد من باید مهمونیمو کنسل میکردم ! نمی‌دونم کار درست چیه

با اخلاقیات این مرد و خانوادش شک‌ندارم ک تو ی ساختمون باهاشون ب مشکل میخوریم و زندگیمون رو خراب میکنن.

الان ک دورن گوشت از اینجا میده بهشون ببرن اگ‌نزدیک‌ باشیم یه کیلو پیاز هم‌ بخریم نصفشو‌ میخواد بده ب اونا حتما !!

من چیکار کنم؟!🤕

فکر میکنم حرف زدن باهاش فایده نداره چون اگر داشت تو این دوسال یه تغییری حداقل میکرد ..

درود عزیزم  شوهرت دچار شوک شده بهش وقت بده تا یکسال و بزار ذهنش آرام بگیره پس دیگه پیشنها ...

مرسي كه جواب دادي خواهرش كه ازدواج كرده سرِ خونه زندگي خودشه

در مورد مادرشم به تنهاييش فكر ميكنه ولي از بين حرفايي كه ميزنه بيشتر در مورد اين ميگه كه حس ميكنم ديگه زندگي نميكنم و فقط تلاش ميكنم كه زنده بمونم يا اين كه خيلي كم ميتونه در مورد اين موضوع و پدرش صحبت كنه...در كل فكر ميكنم بيشتر دچار افسردگي شده چون بهش گفتم مشكلت مسائل مالي گف خودتم ميدوني كه شغل من جوري خواهد بود كه مشكل مالي نداشته باشم يا تنها بودن مادرشو خودش اشاره اي نكرد بعد اين كه من گفتم گف آره اونم هست...😕

عزیزم متاسفم بخاطر خراب شدن زندگیتون ولی نا امید نباش و تلاش کن در همه حال ....کار ..درس ...اینا همه ...

سلام رویاجان عزیز❤❤❤

با وساطتت اشناها دوباره برگشتم.

واینکه دوباره فرصت جدید به هم دادیم

چن وقته 

محتاط تر شده سعی میکنه داد نزنه

من هم دیگه گوشیش چک نمیکنم

و

سعی میکنم غذا به موقع بهش بدم ونیازاش توجه میکنم .مثلا خونه رو تمیز نگه میدارم وخودمم اروم تر رفتار میکنم.

درمورد اینکه گفتین نیاز مالیت 

براش کامل نگفتی 

یه روز با پیام بهش گفتم (،رو در رو نمیتونم باهاش درمورد نیازام حرف بزنم .)

که منم نیازهایی دارم 

و دوست دارم سرکار برم تا پس انداز داشته باشم وهرچی دلم خواست بخرم.

اونم جواب نداد.ولی خونه اومد گفت که بیا مغازه من باش من ماهی نهصد تومن بهت میدم.

منم گفتم نمیخوام چون کلا نمیره مغازه اگه من برم.وتو خونه میخوابه یا میافته دنبال وقت گذرونی با رفیقاش.

نمیدونم بنظرتون مغازش برم وازش پول بگیرم یا نه؟

چون اونجوری بهم پول نمیده.

درضمن بازم دیدم که اینبارهم 

رفتیم خونه مادرش کلی خرید کرد وهی چن بار پشت تلفن میگفت مامان جان چی میخوای برات بگیرم.حتی اصرار داشت منم بگم.

پس چرا من با پیامم بهش گفتم که 

نیاز دارم این ودرجوابم گفت که بیا برام کار کن بهت حقوق بدم.

بهم میگه مگه مجردی چقدر مانتو میپوشیدی یا فلان که الان میگی.کار کار میکنی کار میکردی مجردی برای خودت داشتی جهاز میخردی وفلان.

در کل 

دارم رو خودم کار میکنم تا اشتباه نکنم با خوندن کتاب وخوندن حرفای شما که عین خواهر بزرگتر هستین برام.

وباهاش شوخی کنم وفضای خونه رو اروم کنم

یه اشتباه دیگم 

این بود که گذاشتم خانواده ها در جریان اختلافات ما باشن ومن خیلی ناراحتم.که شوهرم به چشم یه ادم هرزه نگاه کنن درحالی که شوهرم تحصیل کرده هست .

نمیدونم چطور ابرو رفته رو جمع کنم.

دارم یه کارایی میکنم که تو خونه درامد داشته باشم اگه میشه شما چن مورد بگین کارایی که تو خونه میشه انجام داد؟

ببخشید زیاد شد 

دست اخر ممنون که تو این دوره زمونه بد که ادما فقط به فکر خودشونن 

شما به ادمایی که اصلا نمیشناسید کمک میکنید 

خدا بهتون خیر بده .ایشالله از هرچی از خدا میخواین بهتون بده رویا بانوی مهربون❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

سلام رویاجان عزیز❤❤❤ با وساطتت اشناها دوباره برگشتم. واینکه دوباره فرصت جدید به هم دادیم چن وقته& ...

واینکه چیز دیگه که آزارم میده 

چقدر پول داره از اول زندگیمون بهم نگفته.

چیکار کنم بهم اعتماد کنه بگه.

واینکه 

جملش اینه تو چیکار داری تو هرچی خواستی برات خریدم.

دوست دارم شوهرم باهام رو راست باشه از نظر مالی‌.

چیکار کنم کارش جدی تر بگیره و تا لنگ ظهر همش نخوابه.

قشنگا لایک نکنین❌❌❌❌❌🤗

سلام رویا بانو.درباره این که زن و شوهر نباید تو قهر جا خواب از هم جدا کنن،شوهرم بهم اطمینان داره ولی چند بار تو بحث هایی که داشتیم به من تهمت زد تا منو اذیت کنه آخه میدونه من چقدر بدم میاد.دفعه آخر موقع خواب  جای خوابم ازش جدا کردم از اتاق اومدم بیرون بعد از این که بچه ها خوابیدن،طلب کارانه بهم گفت چرا این کارکردی. منم گفتم با کسی که بهم تهمت میزنه هم خواب نمیشم. اولش کلی جنجال درست کرد و آخر با منت کشی منو برگردوند.منو شوهرم رابطه خوبی باهم داریم.و من این رفتارش پیش بینی میکردم.میخواستم ببینم شاگرد خوبی بودم یا نه😅😆

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان،بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.
درود بانو  عزیزم این گونه افراد همیشه هستن و متاسفانه اشتباه از خودتون بوده زیادی مچ شدن ...

فدااتم رویاجووووونم که اینقدبادلوجون همه چی رو حس میکنی خیلی قشنگ دقیق جوابمونومیدیدفداتتتتتم بخدا😍😍😍خیلی ماهییی🌷🌷🌷

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز