2821
2789
عنوان

تجربه رویایی 2

| مشاهده متن کامل بحث + 141085 بازدید | 986 پست
سلام رویا جان     جاری همیشه بهم خبرچینی میکنه که مادرشوهر و خواهر شوهر پشت سرم چی گفتن و ...

درود مهتا بانو 

راستش دور و اطراف منم بودن زیاد درزمانی که تصمیم گرفتم غیبت نکنم و در جمع غیبت کنندگان نباشم خیلی از من دوری کردن و گاهی هم ناراحت شدن ولی من ادامه دادم تا منو اینجوری پذیرفتن ...

حالا همه چیز عادی شده و من راحت شدم از غیبت شنیدن ها ....شما هم دیگران رو در نظر نگیر چون اگه واقعا قصدت ترک شنیدن غیبت و غیبت کردن باشه فقط خودت مهم هستی نه ناراحتی دیگران ولی خوب این هدف رو باید بدون توهین و تحقیر دیگران و یا بدون تعیین تکلیف برای اونا انجام بدی گاهی رک بگو ...گاهی با عوض کردن حرف ...گاهی با ترک محل به بهانه انجام کاری ...مثلا به جاریتون بگو برام مهم نیست اونا چی گفتن پس دیگه چیزی ازشون نگو اونا هر چی هم بگن چون خانواده شوهرم هستن بازم برام قابل احترام هستن مثل تو ...و اگه دوباره ادامه داد رک بگو دوست نداری بشنوی وبا لبخند ردش کن ...

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
سلام رویاجونم من بامشاوره های کارسازی که شمابهم دادیدباورکن نمیشه محالترین اتفاق زندگیم افتادعزیزدلم ...

درود بانو 

عزیزم این گونه افراد همیشه هستن و متاسفانه اشتباه از خودتون بوده زیادی مچ شدن با این افراد ضرر هست و یه مورد دیگه اون خانم پیش شما گاف نداده از قصد نکاتی رو گفته که شما رو باشوهرتون درگیر کنه و حرف خودشم اثبات کنه که شوهرت مشکل داره ....شما در این مورد و موارد مشابه باید خیلی زیرک و هوشیار باشید و محترمانه رفت و آمد رو با حس کوچکترین نکته قطع کنید تا به فکر و ذهن شوهرت کشیده نشده ولی الانم طوری نشده حرف شوهرت رو باور کن و بهش محبت کن و شرط بهبودی روابط رو بزار به ترک رفت و آمد با اون خانواده 

✴✴✴بعضی مسائل هست که سربسته گفتنش اشتباه هست و فرصت دوری از ضرر و صدمه رو میگیره مثل همین حرف زدن اون خانم در مورد آقایون دیگر اینجا بهترین و واضحترین زنگ خطر براتون به صدا در اومده بود و شما راحت گذشتی ازش باید همون موقع رک تذکر میدادید و بعدش قطع ارتباط و تمام ....

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام رویا جان اگه خانمی خریدهای خونه رو انجام میداد از جمله شیر و نون و... و چون همسرش قدر ندونست حا ...

درود سحر جان 

درسته همیشه نمیشه گفت یادم رفته ولی کم کم باید رک ازشون درخواست کنی و در کنارش کارهایی سیاستمدارانه و با هدف انجام بدی برای تشویق شوهر تون ...مثلا از کار تماس بگیر بگو عزیزم میشه بری لیست منو خرید کنی چون امشب میخوام برات کباب درست کنم (یا اسم غذای مورد علاقه همسر)الان خسته هستم امروز روز سختی بود اگه برم خرید دیگه مجبوری حاضری بخوری ولی اگه لیست رو زحمت بکشی تهیه کنی اومدم شامی درست کنم عااالییییی بعدم بوس بفرست

حالا خرید کرد یهو یه مورد رو بردار و با تعجب بگو وای چقدر خوب خرید کردی من این همه رفتم فکرم نرسیده بود این مدل ...مثلا پنیر رو بگیرم طعمش عالیه تو چقدر واردی و خیلی از این بهانه ها و از این تعریف ها 😁😁😁

سلام رویا خانم عزیز❤ ممنون درسته .ولی دیگه نمیتونم اجرا کنم. کاش شمارتون داشتم وباهاتون حرف میزدم ...

عزیزم متاسفم بخاطر خراب شدن زندگیتون ولی نا امید نباش و تلاش کن در همه حال ....کار ..درس ...اینا همه میتونه بهتون کمک کنه و شما هنوز خیلی فرصت داری ...در مورد کار و با توجه به شرایط شما بهتره آموزش نسخه خوانی و منشی و کمک دندان پزشک ببینید و آموزش تزریقات و...من تبلیغ این موارد رو خیلی دیدم و بنظرم مبلغ مناسبی هم بگیرن و کارهای خانگی هم میتونید با توجه به استعدادت شروع کنی ....درس هم دانشگاه دولتی برو الان بدون کنکور هم هست و با تحقیق رشته مناسبی رو پیدا کن 

موفق باشی عزیزم ...در مورد تماس تلفنی متاسفانه امکان رو ندارم 🙏

رویا خانوم سلام.امیدوارم‌حالتون‌خوب باشه...من تازه ۲ماهه عقد کردم.با شوهرم دوست بودم قبل از ازدواج چ ...

درود بانو ....درسته شوهرت پرخاشگر هست ولی شما هم اصلا سیاست و مدیریت ندارید ...وقتی وارد یه زندگی مشترک میشید خودتون رو یه مدیر با درایت بدانید که باید با صبر و متانت مشکلات رو حل کنه نه اینکه بیشتر بهش دامن بزنه 

✴✴✴فرهنگی سازی کنید تو جامعه کوچک خودتون

این یعنی اگه رفتار یا منشی در زندگی شما وجود نداره و به واسطه اون دارید به مشکلات بر میخورید پس اون مورد رو بوجود بیارید و ازش استفاده کنید 

فرهنگ اینکه جلو دیگران بحث و انتقاد نداشته باشید 

فرهنگ اینکه برای صحبت کردن داد نزنید و منطقی صحبت کنید در آرامش

حالا شما هم به اندازه شوهر تون مقصر بودید ....هر گاه طرف مقابلتون اشتباه کرد در جمع ...بیرون...هرگز همون موقع عکسالعمل نشون ندید سکوت و حفظ آرامش بهترین کار هست 

🔴🔴🔴یه مرد هر وقت عصبانی بشه و شروع کنه به داد زدن دیگه اصلا متوجه نمیشه شما چی میگی فقط اینو درک میکنه که شما داری جواب حاضری میکنی اونم جلوی دیگران و اونم بدتر میکنه خوب معلومه دوست نداره کوتاه بیاد به عنوان مرد خونه (بخاطر نوع فکر و تربیت اشتباه و فرهنگ مرد سالاری)یه زن زیرک شوهرشو اونجا آروم میکنه با سکوت و یا حتی حق دادن بهش و یا با شناختی که از شوهرش پیدا میکنه راحت میتونه جلو چنین پیش آمدهایی در جمع رو بگیره ...نزارید این رفتارها عادت بشه که اگه شوهرت خجالتش از جمع بریزه یهو دیدی تو خیابان یا بازار داد زد و یا .... 

سلام رویا خانم لطفاااااااا جواب منو بدین خیلی واجبه برام شوهر من مث شوهر شما روی رفت و آمد و حجاب ح ...

درود بانو عزیزم همه چیز با سیاست حل میشه و یا بهتر و قابل تحملتر ...پس ادامه بده به تلاشت ...در مورد ابن مشکل هم چند بار تکرار شده یعنی چند بار در سال اگه 2 یا 3 بار هم باشه باید تحمل کنی ولی نه این مدلی که الان انجام دادی ببین دو تا حالت وجود نداره شوهرت حتما میره و چون میخواد جلو دوستاش کم نیاره شما زمین و آسمان هم بهم بدوزی نمیاد تازه تفریح خودشو میکنه و وقتی برگشت هم دعوا و بداخلاقی داره و طلبکار که دوستان فهمیدن بخاطر دعوا تو و.... حالا که قراره حتما انجام بشه پس جای عواقب بدش برای خودت فرصت و امتیاز بدست بیار اونم با سیاست زنانه و صبورانه 

مثلا برای اون اتفاق زنگ که زد ناراحتی خودتو برای نیوردن وسیله و اذیت شدن بچه میگفتی و با ناراحتی قبول میکردی و حتی یه پیشنهاد میدادی مثلا اشکال نداره پس من تاکسی میگیرم میرم خونه اگه قبول نکرد دوباره اصرار کن که درها رو قفل میکنم و تنها باشم چیزی نمیشه و... اگه قبول نکرد با حالت غم بگو باشه بازم بخاطر تو اذیت شدیم ...کاری نداری من برم به بچه برسم و قطع کن گوشی رو ...یعنی در همین حد ...یعنی جوری رفتار کن که وقتی برگشت حق با تو باشه و بتونی ناز کنی و کم کم قانعش کنی درست رفتار کنه نه اینکه شوهرت طلبکار باشه

در مورد صرفه جویی بنظرم وقتی شوهرت تنبل میشه و دل به کار نمیده باید درک کنی که زیادی انجامش دادی و نتیجه عکس داشته ...از نیازهات زیادی گذشتی و شوهرت بد عادت شده ...شروع کن خواسته ها رو انجام بده ولی در حد توانتون و در مورد طلا ها هم کم کم بخر و بدون دعوا روی حرفت برای پس دادن طلاها بمون ...در چند پست قبلا در مورد لحن و نوع بیان گفتم به دوستان بخون امیدوارم کمکت کنه 

عزیزم میشه چند تا مثل بزنید ا ز عاداتی که گفتید توی رفتار شوهرتون پیدا کردید؟ و رفتار های خودتون در ...

منظور شناخت شوهرم از نظر احساسی که چه چیزی و یا چه کاری بهش آرامش میده و چند مورد رو هم از حرفاش درک کردم ..

مثلا یه بار برام تعریف کرد کوچک که بوده پدرش همیشه موقع خواب کمرش رو نوازش میکرده تا خواب بره ...آدمها در کودکی هر جور باهاشون رفتار بشه در ضمیرناخودآگاهشون میمونه و حتی در سن بالا هم اگه براشون انجام بدی همون حس که در کودکی تجربه کردن رو باز تجربه میکنن و من البته همیشه این کار رو نمیکنم چون قصد اینه برای مواقع مخصوص بزارم ...مثلا ناراحته و یا خواسته ای سخت دارم 😁😁 یه شمع تو اتاق روشن میکنم و کمرشو نوازش میکنم و باهاش آروم حرفای عاشقانه  میزنم تا حالش خوب میشه 

یا موقع عصبانیت دستمو میزارم رو صورتش و کنار بینیشو نوازش میکنم و حرف میزنم باهاش و خیلی سریع آروم میشه ... در کنارش خودمم صبوری رو یاد گرفتم چون اول باید خودتون نشون بدید که خونسرد هستید ...اینقدر از این مدل کارها کردم که اون آدم قلدر و عصبانی الان رام عشق و آرامش من شده چندین ساله که دیگه عصبانیتشو ندیدم و با کارهام به آرامش عادتش دادم ...اطرافیان باور نمیکنن که شوهرم اینقدر آرام صبور شده بخاطر همین به من میگن جادوگر 😁😈...در مورد محبت هر دو مدل باید به اندازه باشه مثلا وقتی خودت احتیاج به کمک داری و خسته هستی دیگه لازم نیست بخاطر شوهرت کاری کنی و اضافه عمل کنی 

یا مرد باید محبت کلامی بیشتری داشته باشه ولی وقتی زن شوهر رو اشباح کنه ...شوهرش دیگه تلاش کلامی و عملی نداره چون شما اونو به اطمینان و شناخت 100 رسوندی ...من الانم مواظب هستم گاهی خودمو دور میگیرم تا دنبالم باشه ...گاهی عشقم رو بهش نشون میدم جاهایی که براش خیلی مهمه همیشه در جواب بوسیدنش بوسش نمیکنم فقط میگم وای ممنون چقدر حس خوبی بهم دادی ...

وای ممنون عزیزم اینکه فهمیدم راهی که میرم اشتباهه و طلاق چیزی رو حل نمیکنه برام یه دنیاست. همسرم عین ...

درود بهار جان 

شما احتیاج داری جو خونه رو شاد کنی و اول با رسیدگی به خودت تامیک رو کامل بخون تا رابطه بینتون درست بشه بعد کم کم مشکلات رو رسیدگی کنیم چون الان با وجود دلخوری بینتون و حس منفی شما موفقیت کمتر حاصل میشه 

تاپیک و جواب هایی که دادم رو بخون کم کم راهتو پیدا میکنی ...شوهرت احساس تنهایی میکنه ...نباید بزاری این اتفاق بیوفته ...انتقاد وقتی تاثیر داره و طرفت بهت گوش میده که حسش نسبت به شما خوب باشه و رابطه بینتون عالی باشه 

فعلا ایراد گیری رو بزار کنار نشون بده به خودت اهمیت میدی و عاشق خودت هستی 

وقتی میاد خونه هر روز یه چیزی براش داشته باش 

مثلا یه شب لباس و آرایش شیک 

یه شب کیک درست کن با هم بخورید 

خیلی سادس مردها زود راه میان به شرطی که ملکه خونه بلد باشه چجور دلبری کنه 

سلام با ادمی ک منطق ندارع باید چیکارکرد کسی ک هرتوضیحی متقاعدش نمیکنه واقعا درست شدنیه با مشاوره خصو ...

بله گاهی اون فرد بخاطر برخورد و تنش ها... دیگه حرفتان رو نمیپذیره و وجود فرد سوم  بی طرف مثل یه مشاور کار بلد میتونه خیلی کمک کنه 

سلام عزیزم راهکارتون درباره همسر شلخته چیه؟ فردی که همیشه نامرتبه و وسایلشو از من میخواد لباس هاشو ...

درود بانو ...در مورد شلختگی باید بگم یکی از سخترین موارد هست که کامل هم خوب نمیشه ولی میشه با تدابیری به سطح قابل تحملی رسوندش مثلا در سختی و تنگنا قرارش بدی بخاطر شلختگیش اگه لباسشو جمع نمیکنه توی سبد چرک بنداز مخصوصا اون چیزی که خیلی لازمش هست و وقتی خواستش بگو من شستمش برو بردار و وقتی رفت تو کمد و یا اتاق پیدا نکرد بگو وای بنظرم چون کف اتاق انداخته بودی فکر کردم کثیفه انداختم رخت چرکها ...حالا برو یه چیز دیگه بپوش یا دنبال وسایل گم شده شوهرت نگرد ..یا یه سبد بزار تو اتاق بهش بگو لباس ها تو کف اتاق ننداز  بزار تو سبد ..اکه کار یا حرکت هر چند کوچک در رابطه با منظم بودن انجام داد نهایت تشکر و ذوق رو نشون بدید و گاهی در جمع ازش تعریف کنید 

چند تا کار رو نباید اصلا انجام داد :👇

تذکر زیاد و ایجاد تنش و دعوا ...جبران صدمه و یا پیدا کردن گم شدها  بخاطر شلختگی ... گفتن مداوم تو شلخته هستی و ...

سلام روياجان اميدوارم پيام منو ببيني و راهنماييم كني  راستش من ٢٢ سالمه حدود ٣ساله با كسي تورا ...

درود عزیزم 

شوهرت دچار شوک شده بهش وقت بده تا یکسال و بزار ذهنش آرام بگیره پس دیگه پیشنهاد عقد نده بهش و فقط کنارش باش فعلا

احتمالا برگرده مثل قبل بشه نظرش 

ولی اگه علتی که الان بهت میگم باشه یکم سخته برای شما حتی اگه قبول کنه به عقد ....

الان که پدرش فوت کرده فکر میکنه مادر و خواهرش بی پناه شدن ترس برش داشته که در آینده امکان داره صدمه ببینن و کسی به عنوان مرد بالای سرشان نیست و اگه خودش ازدواج کنه و سرو سامان بگیره 

به اونا ظلم کرده و رهاشون کرده 

اگه تا یکسال بازم رو حرفش موند احتمالا همینه باید از طریق خانوادش و یا مشاور وارد بشی و نامزدتون باید اینو درک کنه که ازدواج اون به خانوادش لطمه نمیزنه و عذاب وجدان نداشته باشه 

امیدوارم با صبر و آرامش مشکلت حل بشه ..

رویا جان تاپیک قبلیتون گفته بودید مشکلاتی مثل بیرون غذا خوردن، مسافرت، خرید لباس و... پیاز سرخ شده و ...

بله عزیزم خیلی راحت بدون دعوا و یا ایراد گیری فقط از جانب خودم حرف زدم و از سختی هاش گفتم و جاهایی خودشو در تنگنا قرار دادم و در برابر اعتراض بقیه سکوت کردم و جوابی و توضیحی ندادم و فقط یه لبخند محو و بعدم به کارم مشغول میشدم 

از اونجایی که تصمیم گرفته بودم مواظب خودم باشم هیچ گاه کار اضافه نکنم وقتی توانایشو ندارم ...وقتی بیمار و حال ندار هستم ...پس دیگه کسی نتونست برای من تصمیم بگیره چون خودم نخواستم 

مثلا شوهرم در رابطه گرم بود و گاهی زیاد میشد منم به شرطی قبول میکردم که فردا استراحت کنم و شوهرم از بیرون غذا بیاره وبعد از اتمام غذا ... من از مزایای خرید غذا از بیرون میگفتم 

و اول تشکر از کار شوهرم و بعد میگفتم میدونی امروز چقدر خوب بود برق و آب و گاز استفاده نشدو پای گاز نبودم  و استراحت کردم و بعد با شیطنت میگفتم تازه الانم آماده خدمت به همسرم هستم ...اونم چشاش برق میزد و میگفت باشه پس اینجوریهههه؟؟؟ خیلی خوبه من هر روز ناهار میگیرم میارم 😄

وقتی دیگران مخصوصا خانواده شوهر کار منو منع میکردن من هرگز تندی نمیکردم یه لبخند میزدم و گاهی کوتاه از مزایای اون کار میگفتم ...✳✳✳هیچ گاه انرژی و وقتتان رو برای قانع کردن دیگران هدر ندهید فقط شوهرتون مهمه و باید روی اون کار کنید 

مثلا من با بحث نکردن با خانوادش و فقط با قانع کردن شوهرم تونستم در یک جمع کامل مخالفشان رفتار کنم البته نه بخاطر اینکه کار اونا رو بد میدونستم فقط بخاطر اینکه من روش و راه مخصوص به خودم رو داشتم 

اگه شوهرتون حرفتان رو قبول نکرد جلوی جمع باهاش مخالفت نکنید این راضی کردن ها باید در تنهایی خودتون صورت بگیره ...و نکته مهم اینه که وقتی مثل یه مدیر خونه و زندگی رو دستتان بگیرید دیگه نیازی به گفتن نداره فقط برید بخرید و بیارید و استفاده کنید ...وقتی شما کارهای منزل رو انجام میدید و شاغل هم هستید پس حق اینو دارید که جاهایی رو میانبر بزنید و مثلا سبزی و ...خرد شده و تمیز بخرید ...پس شاغل بودن هم میتونه دلیل خوبی باشه و پیدا کردن نقطه ضعف های همسر و استفاده کردن ازشون 

مثلا شوهرم همیشه دستای منو بوس میکرد و میگفت خیلی مواظب پوست دستت باش و بهشون برس ...پوست سفید و ناخن تمیز و مرتب و زیبا رو خیلی دوست داشت و من ازش خیلی استفاده کردم 

و کم کم هیچ کار خرده ریزه آشپزی و خونه رو انجام نمیدادم اولا ها مرغ و گوشت رو مغازه ها تکه تکه نمی‌کردن و شوهرم انجام میداد چون من دستان ظریفی داشتم و نمیتوانستم ☺☺  یکبار سبزی خورد کردم و از قصد کاری کردم شوهرم ببینه که ناخن ها و دستم چقدر بد شده وبعد ازش هم از درد مچ دستم ناله کردم و دفعه بعد خودم رفتم خرد شده و آماده خریدم و وقتی شوهرم اومد دید دستم تمیزه و ناخن های زیبا و غذا هم آماده ...پرسید و بهش گفتم ببین چقدر راحته و دستام هم اینجوری زشت نمیشن تازه غذا هم زودتر آماده میشه و..خیلی چیزهای دیگه که اگه خدا کمک کنه در موردشون با مثال پست می‌گذارم  

منظور شناخت شوهرم از نظر احساسی که چه چیزی و یا چه کاری بهش آرامش میده و چند مورد رو هم از حرفاش درک ...

خیلییییی ممنووووونننننن که وقت میذارید و با آرامش جواب میدید لحنتون واقعا آدم رو جذب میکنه 

راستش منم رفتار های مشابه شمارو داشتم و خیلی از متن ها انگار خاطرات خودم بودن واقعا مفید بود تاپیکتون ❤️😍😘

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›
درود بانو عزیزم همه چیز با سیاست حل میشه و یا بهتر و قابل تحملتر ...پس ادامه بده به تلاشت ...در مورد ...

ممنونم رویاخانم که وقتتونو بهم دادین

مشکله دیگه ای که دارم مادرشوهره خیلییییی تنبل و سیاست دارمه هروقت میریم خونشون یه دستمال پیچیده دور سرش و وسط سالن ولو شده همیشه خدا میگه مریضم درصورتی که بادوستاش بازار و گزدش و پیاده روی و مهمونی میره ولی تو خونه مریضه .

من خودم تو خونه خودم نمیزارم کسی کار کنه و اذیت بشه ولی میرم خونشون اون دیگه از جاش بلند نمیشه درحالی که جوونم هست هی میگه برو چای بیار و میوه و غذا بپزو کلا همه چی رو میندازه پای من منم واقعا تو خونه خودم کلی کار دارم و اذیتم میرم جایی دوس دارم استراحت کنم و نهایت به بچم برسم ولی مادرشوهر مگه میزاره.

وقتیم که مهمون دارن بازم میشینه صحبت کردن و گپ زدن منم خجالت میکشم پذیرایی نکنم همه چی میفته گردن من .

وقتیم که برم به بچه برسم مادرشوهر بلند شه یه استکان برداره پدرشوهرم بدو میره کمکش میگه تو نمیتونی سرت گیج میره میفتی چرا پا شدی بعدم شوهرم میگه مادر ولش کن هستی(من)میاد جم میکنه.

این رفتاراشون خیلی شدیده هرکس میره خونشون اینقدر با زبون خوش ازش گار میکشه خستش میکنه کل فامیل از مادرشوهرم خسته شدن .

حالا من نمیدونم چجوری رفتار کنم دوس دارم شوهرم بفهمه مادرش از منم سالمتره فقط تنبله .

میشه کمکم کنی چکار کنم شوهرم نگه تو بلند شو انجام بده😢😢😢😢