2777
2789
عنوان

از مامانم بدم اومده

476 بازدید | 36 پست

سلام. 

من 16 سالمه و خواهرم 13 سالش. 

مامانم اصلا به خواهرم هیچییییی نمیگه درباره رابطه جنسی یا حتی پریود ! به هر حال اون الان کلاس هفتمه و همه دوستاش این چیزا رو میدونن. خود منم اصلا بهم نمیگفت من با حرفای معلمم فهمیدم و از کنجکاوی توی گوگل سرچ کردم تا اخرش فهمیدم چه خبره و واقعا عکس هایی که گوگل نشون میداد نامناسب بود، الان میترسم خواهرمم مثل من بشه چی کار کنم؟ 

یه موضوع دیگه... اصلا بهم اعتماد نداره، همیشه گوشیمو چک میکنه من اصلا میترسم گوشیمو خاموش کنم. نمیذاره اهنگ با خواننده مرد گوش بدم یا حتی اینستا یا تلگرام داشته باشم اگه عکس مرد تو گالریم ببینه به بابام میگه اونم خیلی دعوام میکنه تا حالا منو نزدن ولی وقتی قهر میکنن اصلا باهام حرف نمیزنن. 

خسته شدم از همه دوستام عقبم 

چی کار کنم که درست بشه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانت مذهبی متعصبه؟ یا سواد نداره؟ 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

وااا اهنگ با صدای مرد گوش نده

مادرت داره اشتباه تربیتت میکنه 

ینی چی این کارا

مگ بچن ک قهر کنن

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز