2777
2789
عنوان

#قالیشویی_مادر

2200 بازدید | 7 پست

خدایا من چقدر بدشانسم😭😭😭 قالیشویی مادر فرشامونو حدود ۱۵ روز برده . قیمتو که بالاتر از نرخ اتحادیه فاکتور کردن* ۵ دقیقه بعد از تحویل فرش به راننده با شرکت تماس گرفتیم که عالی شویی نمیخوایم ، شستشوی عادی باشه اما قبول نکردن ، گفتیم خب کنسل میکنیم هزینه حمل میدیم بازم قبول نکردن😳😳 الانم تحویلمون نمیدن منم گفتم تا فرشامو باز نکنم چک نکنم تسویه نمیکنم ، میگن اول باید مبلغ بدید. راننده ی ما وقت نداره فرش تحویل بده... با آقای شایگان هم که ریس شرکته یکبار تلفنی صحبت کردم اما اصلا براش مهم نیست بعدشم دیگه تماس مارو پاسخ نداد، 

خدایاااا ......چرا نظارتی روی کار اینا نیست؟؟؟

فقط با تبلیغات گول میزنن ادمو ، چیکار کنم 😭😭😭

چقد مذخرف

ما ی جا تحویل دادیم گف تا ی هفته میتونی مرجوع کنی اگه ناراضی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
چقد مذخرف ما ی جا تحویل دادیم گف تا ی هفته میتونی مرجوع کنی اگه ناراضی

اینام میگن تا یه هفته گارانتی داره اما من دیگه نمیتونم اعتماد کنم بهشون ، گفتم بهشون من یه هفته گارانتی نمیخوام در عوض فرشمو تو خونه قبل از تسویه حساب اجازه بدید چک کنم و تحویل بگیرم ، میگن راننده وقت نداره منتظر بمونه... شاید اگر انقدر بی مسئولیتی و فریب نمیدیدم یه هفته گارانتیشونو میپذیرفتم اما راستش اعتماد ندارم بهشون 😭😭😭😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینام میگن تا یه هفته گارانتی داره اما من دیگه نمیتونم اعتماد کنم بهشون ، گفتم بهشون من یه هفته گارا ...

چی بگم والا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من فرش ها را به قالیشویی مادر دادم .و آنها  از من هزینه اضافه می خواستند و من با دفتر قالیشویی تماس گرفتم و خواستم  با مدیریت صحبت کنم اما خانم منشی   خودش را مدیر قالیشویی معرفی کرد و گفت که همه کاره قالیشویی می باشد. و من باید هزینه اضافی را پرداخت کنم.  

و به همین دلیل از من 2 بار هزینه ایاب و ذهاب دریافت شد . 

انها اول قیمت پایین می دهند و وقتی قالی ها را می برند . کلی هزینه اضافه به بهانه مختلف از شما دریافت می نمایند. 

ضمنا برای شکایت از قالیشویی ، کسی پاسخگو نیست و خانم منشی خودش را همه کاره قالیشویی معرفی می کند .  و اگر مشکلی برای قالی پیش بیاید ، کسی پاسخ گوی شما نخواهد بود .