گلسرخم مدیر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2435 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 67 پست خانوما با مادرم دعوا شد حالا دستش کبود شده درد میکنه باد کرده انگارخون جمع شده https://uupload.ir/files/2xq5_img_۲۰۲۱۰۲۱۲_۰۸۳۹۰۹.jpg 1399/11/24 | 08:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_chaharmahali عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 5015 اینجا تبادل نظره زرنگیه نظر بدی بگی ریپلای نکن این اوکی ولی همیشه یه تندی تو همه ی نظراتت بوده حداق ... با فرهنگیه که وقتی مینویسم مخالفی ریپلای نکن یعنی دنبال بحث نیستم هر کس نظر خودش رو داره. #سیاوش_یزدانی💙
zahra_chaharmahali عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 5015 خدا به دادت برسه گناه داری مریضی حالا چه مشکلی داری از نی نی سایتا انتقام میگیری😑 فقط میتونم بگم کافر همه را به کیش خود پندارد #سیاوش_یزدانی💙
zahra_chaharmahali عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 5015 زر نزن بااون سن کمد بهتره یکم بزرگ شی بعد بیای نی نی سایت و تو هر تاپیک نظر بدی همه جا دعوا داری فقط ... من بچم بعد شما که بزرگی اینطوری صحبت میکنی، قضاوت های بیجا و........ روز خوش #سیاوش_یزدانی💙
vialon عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 7143 با فرهنگیه که وقتی مینویسم مخالفی ریپلای نکن یعنی دنبال بحث نیستم هر کس نظر خودش رو داره. حتما یه چیزی میدونستن گفتن زیر ۱۳سال نیاد نی نی سایت اخه یه بچه چه تجربه ای از زندگی داره پاشه بره بالا منبر توصیه هم کنه تو هر تاپیک هم فقط دعوا کنه ادعای بافرهنگی هم کنه برو دخترم خدا خودش هدایتت کنه
zahra_chaharmahali عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 5015 حتما یه چیزی میدونستن گفتن زیر ۱۳سال نیاد نی نی سایت اخه یه بچه چه تجربه ای از زندگی داره پاشه بره ب ... جوابت رو نمیدم، روز خوش #سیاوش_یزدانی💙
vialon عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 7143 جوابت رو نمیدم، روز خوش بهترین کارو میکنی من و چه به بچه ابتدایی
دخترپدرپسرشجاع عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 5087 اینجا تبادل نظره زرنگیه نظر بدی بگی ریپلای نکن این اوکی ولی همیشه یه تندی تو همه ی نظراتت بوده حداق ... چون اینجا بچه بازیهبچه هایی که میخوان مامان باباشون ولشون کنن هرکاری میخوان بکنناگه مامان بابا اینجوری نباشن، بدن و نامردن و ظالمن و..... کودکستانی واسه خودش 😎. کودکان زیر 20 سال وارد صحبتهای بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
vialon عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 7143 چون اینجا بچه بازیه بچه هایی که میخوان مامان باباشون ولشون کنن هرکاری میخوان بکنن اگه مامان بابا ا ... دقیقا من اول به امضاش توجه نکردم بعدش دیدم داره از خودش دفاع میکنه به خودش گرفته
parisajon12 عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 دقیقا من اول به امضاش توجه نکردم بعدش دیدم داره از خودش دفاع میکنه به خودش گرفته ازین کلمه ریپلای نکن بدم میاد هرچی دلشون میخاد میگن کسی هیچی نگه تازه اینجا تبادل نظره اگه هیچکی ریپلای نکنه که نمیشه بچه ان قوانین سایت و بلد نیستم تو یه تاپیکی دختره ۱۷ ساله به خانومه میگفت طلاق بگیر واقعا اینها اینجا چیکار میکنن و بدون تجربه راهنمایی غلط میکنن کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
vialon عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 7143 ازین کلمه ریپلای نکن بدم میاد هرچی دلشون میخاد میگن کسی هیچی نگه تازه اینجا تبادل نظره اگه هیچکی ریپ ... همینو بگو 😂👌👍تازه نوشته بهتره یکم کتاب روانشناسی بخونید بعد بیاید نظر بدید😂
parisajon12 عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 12937 همینو بگو 😂👌👍تازه نوشته بهتره یکم کتاب روانشناسی بخونید بعد بیاید نظر بدید😂 😂😂😂😂 دهه هشتادی ان دیگه کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52378 حتما یه چیزی میدونستن گفتن زیر ۱۳سال نیاد نی نی سایت اخه یه بچه چه تجربه ای از زندگی داره پاشه بره ب ... سلام مگه چند سالشون هست؟ ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52378 جوابت رو نمیدم، روز خوش سلام کی گفته 13 ساله می تونه تو سایت باشه؟؟؟ قانون سایت رو بخونین نوشته 15 به بالا ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
zahra_chaharmahali عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 5015 سلام کی گفته 13 ساله می تونه تو سایت باشه؟؟؟ قانون سایت رو بخونین نوشته 15 به بالا سلام گلم، بعضی کاربرها گفتن☹️☹️☹️☹️☹️ #سیاوش_یزدانی💙