2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

17

خب با این سن لطفا تو تاپیک های مهم راهنمایی نکنین تو تاپیکهای زنانه هم ببینمتون قطع میشین تو مسائل خصوصی اتاق خواب هم نظر ندین لطفا

عزیزم  بیشتر کاربرا اینجا از شما بزرگترن درست نیست کسی ده سال از شما بزرگتره باهاش بحث کنین بهتره احترام بذارین و حرف گوش بدین اینطوری دعوا هم نمیشه همه دارن براتون گزارش میزنن که شما دنبال دعوا هستین چرا باید اینطوری باشه؟ اگر احترام بذارین به همه بهتون احترام هم میذارن 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اگه بودن من رو جایز نمیدونین چند تا تاپیک هست لطف کنید پاکش کنید بعد لغو کاربری بشم💚🙏

اگر بالای 15 هستین که مشکلی نداره

امضاتون رو عوض کنین بچه 13 ساله ممکنه ببینه عضو بشه

خب با این سن لطفا تو تاپیک های مهم راهنمایی نکنین تو تاپیکهای زنانه هم ببینمتون قطع میشین تو مسائل خ ...

واقعا موندم چجوری میگن دنبال دعوا هستم من نه تاپیک هام دعواییه  نه چیزی با همه اونهایی که بهم بی احترامی میکنن هم محترمانه صحبت میکنم، چشم من دیگه بحثی ندارم با کسی🌸

#سیاوش_یزدانی💙
اینجا تبادل نظره زرنگیه نظر بدی بگی ریپلای نکن این اوکی ولی همیشه یه تندی تو همه ی نظراتت بوده حداق ...

سلام شما چند سالتون هست؟ حتما از ایشون بزرگترین به جای راهنمایی کردنشون و محترمانه رفتار کردن باهاشون بحث می کنین؟ تاپیک واسه کاربرا هم ممنوعه همیشه چه کسی ازتون بزرگتره چه کوچیکتر بهش احترام بذارین بهترین رفتار همینه اینطوری همه بهتون احترام میذارن