2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست
موضوع اینه که همه خیلی بهم فشار میارن نمیدونم چیکار کنم

ب زور پای سفره عقد نمیشوننت چشماتو باز کن گرونی و زندگی مردمو ببین ک صب تا شب جون میکنن اخر در حد بخور نمیر در میارن بعد کسی ک تازه رفته سربازی و کار نداره دیگه وضعش چی میشه حداقلش باباش خونه بخره براتون سه دنگشو بزنه ب نامت ک بدونیم قرار نیس بری مستاحری هم یه چیزی

تو از بندگان برگزیده خدایی والا من شوهرم کارگره از نامزدی تمون خرج و مخارج با خودش بود تا الانکه بار ...

منو همسرم دانشجو بودیم، الانم سه تا نی نی داریم و شوهرم هنوز دانشجو و با کار پاره وقت و حقوق خیلی کم چون بخاطر دانشگاه نمیتونه بره و در ماه 7تا شیفت میره 

بنده خدا 

خیلی خوبه روی پای خودتون وایسادین از اول اینجوری ته دلتون عذاب وجدان ندارید و شیرینی و خوشحالی چیزی که خودتون به دست میارید خیلی بیشتر تا بقیه بدن بهت 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موضوع اینه که همه خیلی بهم فشار میارن نمیدونم چیکار کنم

چرا بهت فشار بیارن میخوان از شرت خلاص شن یا این ک از حرف مردم ک چرا شوهر نکردی میترسن؟ 

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
کیسش کیس خوبی نیس وگرنه سنش خوبه برا ازدواج  منم پسر دایی بابام خاستگارم بود کار نداشت هیچی بل ...

23 سالم شده ی خاستگار درست درمون ندارم 

البته خانوادم میگن سنت هنوز ب ازدواج نمیخوره 23 سالمه خیلی نگرانم شوهر خوب گیرم نیاد

مردی که تا ۲۶ سالگی کار نکرده دیگه کار نمیکنه من اینو با تضمین میگم

حلا خود دانی

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
23 سالم شده ی خاستگار درست درمون ندارم  البته خانوادم میگن سنت هنوز ب ازدواج نمیخوره 23 سالمه ...

شوهر خوب گیرت نیاد بهتره عروسی نکنی تا با ادم بیخودی ازدواج کنی برو سرکار برا خودت عشق دنیارو بکن فردا دغدغه قسط وام و اجاره خونه و مخارج خورد و خوراک و لباس و دوا درمون و هزار تا چیز برات پیش میاد ک پشیمون میشی از زدواجت من خودم ۲۴سالگی نامزد کردم 

شوهر خوب گیرت نیاد بهتره عروسی نکنی تا با ادم بیخودی ازدواج کنی برو سرکار برا خودت عشق دنیارو بکن فر ...

الآن این دغدغه ها و خودت داری؟ 

توکلت ب خدا باشه همه چی درست میشه

اره خدایی شوهرم خیلی زحمت میکشه ۶صب میره تا ۶شب جون میکنه اخرش بخدا نمیرسه برا خودش حتی لباس معمولی بخره برا همین حرصم گرفته از اسی ک میخاد بله بده ب کسی ک تا الان کار نکرده و سربازه و کاری نداره 

الآن این دغدغه ها و خودت داری؟ 

اره دارم با اینکه شوهرم حداقل چند تا کار بلده و هر روز جون میکنه اخرش نمیرسیم و کم میاریم بعد کسی ک هیچ کاری بلد نیس و ۲۶سالگی تازه رفته سربازی میخاد چیکار کنه؟

اره خدایی شوهرم خیلی زحمت میکشه ۶صب میره تا ۶شب جون میکنه اخرش بخدا نمیرسه برا خودش حتی لباس معمولی ...

من فقط نمی فهمم چرا اینقدر همه اصرار دارن وگرنه خودمم میدونم کسی که کارش معلوم نیست به درد ازدواج نمی خوره