2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست
من فقط نمی فهمم چرا اینقدر همه اصرار دارن وگرنه خودمم میدونم کسی که کارش معلوم نیست به درد ازدواج نم ...

فقط میخان شوهر کنی همین وگرنه هیچم خوب نیس مثل خانواده من ک پسر دایی بابام اومده بود خاستگاری باور کن هنوز عشایر هستن ولی فقط برا اینکه شوهر کنم میگفتن قبولش کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش ازدواج کردی؟

نه مگه دیوونم هنوز شوهر کارگر خودم شرف داره ب اون حداقل میدونم عرضه کار کردن داره اون حتی کارگری هم نکرده بود هیچی بلد نبود همه امیدش ب جیب باباش بود اتفاقا پسر اولی هم بود ولی حتی یه بوتیک هم نزده بود برا خودش

نه مگه دیوونم هنوز شوهر کارگر خودم شرف داره ب اون حداقل میدونم عرضه کار کردن داره اون حتی کارگری هم ...

کاش اینقدر بقیه تو زندگی ادم دخالت نمی کردن ، برای خواهرمم همینطور شد اما اون شانسی شد شوهرش خوب از اب درومد

کاش اینقدر بقیه تو زندگی ادم دخالت نمی کردن ، برای خواهرمم همینطور شد اما اون شانسی شد شوهرش خوب از ...

هیچکس نمیتونه مجبورت کنه هر وقت بحثش شد برو تو اتاق درو ببند اصلا ر حرفاشون گوش نده پسر قحطی ک نیس 

من فقط نمی فهمم چرا اینقدر همه اصرار دارن وگرنه خودمم میدونم کسی که کارش معلوم نیست به درد ازدواج نم ...

خودت قدر خودتو بدون تازگی ها با این فشارهای اقتصادی خانواده ها به دختراشون به عنوان نون خور اضافی نگاه میکنن یا اینکه با فامیل چشم و هم چشمی میکنن که دخترشون زودتر از دختر ما ازدواج کرده. شما اهمیت نده. به دنیات آوردن در قبالت مسئولیت دارن، تا موقعیتی که حداقل استقلال مالی داشته باشه گیرت نیومده اصلا روی خوش نشون نده وگرنه خوار میشی تو زندگی