2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

اولا اینکه با نظر یک سری دوستان اصلا موافق نیستم که 22 زوده سن یه عدده هر وقت توانایی شروع زندگی داری از 20 ب بعد ازدواج موردی نداره

نکنه دوم اینکه این آقا الان شرایط ازدواج نداره چون سربازه 

اگه میدونی وضع مالی پدرش خوبه و ساپورت میشه از طرفشون یا کسب و کار براش راه میندازن بعدا یا اینکه خودش سرمایه داره میتونی قبول کنی 

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺

استارترجان جواب سوالامون رو  بده اخه

وضع پدز خودت چطوره ؟رفاهت تو دوران مجردی ینی الان چطور ه ؟

خانوادت چرا اصرار میکنن با اینکه کار نداره؟😕

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
خواستگار که زیاده البته اکثرا به درد نمی خورن 😑

خوب اینم بدرد نمیخوره تو این گرونی اونایی ک چند سالم سابقا کار دارن کم میلرن چ برسه ب کسی ک تا حالا کار نکرده و سربازه و دیپلمه هنوز خودت از الان بری سرکار دستت تو جیبت باشه شرف داره ب اینکه چند سال بمونی پای این تا ببینی ایا میتونه زندگی بسازه ایا نمیتونه ک تو این گرونی روزانه نمیتونه باباشم مگه چقد میخاد کمکش کنه تعهد میده دو تا ۶۵۰قسط وام ازدواج بده؟یک میلیون کم کم اجاره خونه بده؟خورد و خوراکتون یک میلیون بده؟حالا دیگه لباس و اینا سالی یک بار فقط باید بخرید 

باباش کارمند اسناد پزشکیه ، از وضع مالیش خبر ندارم

بعضیا هیچی خاستگار ندارن یهو تو 35 سالگی یه خاستگار براشون میاد دهن همه باز میمونه 

عجله نکن گلم 

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
خوب اینم بدرد نمیخوره تو این گرونی اونایی ک چند سالم سابقا کار دارن کم میلرن چ برسه ب کسی ک تا حالا ...

پدرشوهر من همه اینایی که گفتین رو انجام داد بنده خدا

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
استارترجان جواب سوالامون رو  بده اخه وضع پدز خودت چطوره ؟رفاهت تو دوران مجردی ینی الان چطور ه ...

وضع مالی خودمون خداروشکر خوبه ، خانوادم میگن ادم خوبیه از دست نده 

خوب اینم بدرد نمیخوره تو این گرونی اونایی ک چند سالم سابقا کار دارن کم میلرن چ برسه ب کسی ک تا حالا ...

آخه 22 سالشه هنوز خیلی زوده بخواد با همچین کسی ازدواج کنه

وضع مالی خودمون خداروشکر خوبه ، خانوادم میگن ادم خوبیه از دست نده 

منم پسر عموم اومد خواستگاریم مامانم میگف خوبه از دست نده ولی من رد کردم

الآن مگیه خوب شد رد کردی تصمیم تو درست تر از من بود 

پدرشوهر من همه اینایی که گفتین رو انجام داد بنده خدا

تو از بندگان برگزیده خدایی والا من شوهرم کارگره از نامزدی تمون خرج و مخارج با خودش بود تا الانکه باردارم یه هزاری باباش نداده ولی ب اون پسراش داده 

آخه 22 سالشه هنوز خیلی زوده بخواد با همچین کسی ازدواج کنه

کیسش کیس خوبی نیس وگرنه سنش خوبه برا ازدواج 

منم پسر دایی بابام خاستگارم بود کار نداشت هیچی بلد نبود حتی کارگری نکرده بود اومد خاستگاریم بر حسب اینکه فامیل و اشنا بود خانوادم میگفتن قبول کن ما تضمین میکنیم پسر خوبیه گفتم نه