2777
2789
نه خيلي وقتا ميگه ولي تو اين شرايط جسمي بد، انتظارشو نداشتم

اصن برات مهم نباشه کلا مردها رد دادن تو این یکساله پر از سختی و عذاب..ب خوب شدن و زود سرپاشدنت فک کن🤗 تا خوبشی هی غر بزنی خالی شی خخخ اونم حرص بخوره باز😂😂

خودم ک با غر زدن خالی میشم احساس سبکی میکنم 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن فقط ننه ش براش مهمه🤒🤒🤕🤕

اینکه عادیه همه مردا همینن😏

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
خب برن باننه شون بمونن ماروچرابدبخت میکنن

چی بگم والا 😎

شانس ماس😂😂حالا خاهراشون دقیقا برعکسه😂

هم زیبایی چهره براش مهمه هم اینکه شاغل باشم.

شوهرمن زيباى چهره براش مهمه تا به الان نفهميده بودم چون خيلى دير به دير باهام رابطه برقرار ميكرد وقتى كه آرايش كردم ديدم خيلى نگام ميكنه و به سمتم كشيده ميشه

شوهرمن زيباى چهره براش مهمه تا به الان نفهميده بودم چون خيلى دير به دير باهام رابطه برقرار ميكرد وقت ...

شوهرمنم خوشگل میکنم،فقط میگه اووففف چه خوشگل شدی

بعد،دیگه کرولال وکوروفلج میشه،لامصب بعداوووف وجوون نقطه رومیذاره تموم،ادامه نمیده

واقعا راسته كه ميگن هركسى بايد بدونه رگ خوابه شوهرش چيه

بعد۶ سال منکه هنوز نفهمیدم😣و مدام سگ و گربه ایم