2777
2789

اخلاق

درست وبا شخصیت حرف زدنم تو جمع

سنگین بودن

اینا براش مهمه 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم هرچى ميگه بگو باشه توام ميگيرى به همين روز ميوفتى

انقدر از چشمم افتاده كه نميخوام باهاش هم كلام بشم و جوابشو نميدم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
من رابطم با شوهرم خيلى بد بود تازگييا متوجه شدم بخاطر اين بود كه آرايش نميكردم سمتم نميومد

واقعا 

آخه من اکثر مواقع آرایش ندارم برای بیرونم باز زیاد آرایش نمیکنم از چیزای مصنوعی بدم میاد

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
شاید تاحالا نگفته شوک شدی من شوهرم بیدار شد گفت ی چیزی بیار بخورم خواب دیدم اعصابم خورده گفتم چی گفت ...

نه

خيلي وقتا ميگه

ولي تو اين شرايط جسمي بد، انتظارشو نداشتم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
عزيزم شايد شوخى كرده خب ما زنها حساسيم

نه شوخي نبود

چون بارها اين حرفو زده

حس میکنم کرونا تاثیرات خیلی بد روی رابطه زناشویی خیلیا گذاشته.

خودم ب شدت افسرده و غر غرو بهانه گیرشدم اصلا حس میکنم دیگه حرف همو نمیفهمیم شاید بخاطر فشار و سختی زندگیه😣

شمام این حسارو دارید؟

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
واقعا  آخه من اکثر مواقع آرایش ندارم برای بیرونم باز زیاد آرایش نمیکنم از چیزای مصنوعی بدم میا ...

اره برا ما زنا زیاد اهمیت ندارن اما واسه مردا انگارخیلی مهمه

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿
عزيزم شايد شوخى كرده خب ما زنها حساسيم

عزیزم واسم اهمیتی نداره میگم ک واسم عادی شده.ولی ۶ سال از عمرم هدر رفت واسه همین دیگه دارم واسه خودم زندگی میکنم.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.