2777
2789

اره افسردگی گرفتی

خودش چند وقت بعد خوب میشه

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقته اینطوریم 😔 بازم پارسال که سرم گرم بود به درس کمتر ولی الان خیلی بیشتره

اره گاهن تا چن سال طول میکشه

میخوای برو روانشناس

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
اوف اره منم ی وقتایی اینطور میشم انقد ازین حس بدم میاد سعی کن اگ مشکلی داری حلش کنی خودش خوب میش ولی ...

درسته...مشکل به خصوصی ندارم اما متاسفانه خیلی کمال گرام...حس میکنم عمده این مشکلم هم به همین خاطره...باید سعی کنم این ویژگی رو کمش کنم حداقل 😪

اره عزیز چندسالته؟خیلی وقته اینطوری هستی یا زمان زیادی نیست؟!

۲۰ سالمه

حدود دو سه ساله اما اون موقع به خاطر این که سرم با کنکور و اینا گرم بود خیلی نمیومد این حس سراغم...اما بعد این که کنکور دادم و دیگه فارغ شدم دوباره با شدت زیاد اومده سراغم🥺

۲۰ سالمه حدود دو سه ساله اما اون موقع به خاطر این که سرم با کنکور و اینا گرم بود خیلی نمیومد این حس ...

ای وای عزیزم چرا خودتو انقد اذیت میکنی نمیتونی پیش یه مشاور بری این کرونا هم باعث شده هیچ جا نمیتونیم بریم کلا روح و روان مردم بهم خورده

ای وای عزیزم چرا خودتو انقد اذیت میکنی نمیتونی پیش یه مشاور بری این کرونا هم باعث شده هیچ جا نمیتونی ...

اوهوم آخه همش با خودم میگم من بیچاره که دو سال به خاطر کنکور تو خونه بودم...حالا هم که بیکارم اینطوری...دانشگاه هم که خورد تو ذوقمون کلا😔 این همه آدم درس بخونه بعدم شرایط هیچ فرقی نکنه...

خیلی خورد تو ذوقم...اصلا برام مسخره شد دیگه چیزی که اینقدر براش تلاش کردم...