2777
2789
عنوان

دلم گرفته 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
اوهوم آخه همش با خودم میگم من بیچاره که دو سال به خاطر کنکور تو خونه بودم...حالا هم که بیکارم اینطور ...

دختر خاله منم مث ت شد حالا ت این هیری ویری عاشقم شد اینم شد قوز بالاقوز 😪

اوهوم آخه همش با خودم میگم من بیچاره که دو سال به خاطر کنکور تو خونه بودم...حالا هم که بیکارم اینطور ...

یک سوال دارم مگه همه اونایی ۱۲ سال مدرسه میرن حتما قرار به آینده شغلیشون مربوط بشه کاش میشد از بچگی به فرزندان چیز های بهتری یاد می‌دادند 

البته حرف شمآ رد قبول دارم خودم الان تو شرایطی مانند شما هشتم نزدیک ۱۰ سال برای حرفه ای زحمت کشیدم الان به دلایلی گذاشتم کنار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سوال دارم مگه همه اونایی ۱۲ سال مدرسه میرن حتما قرار به آینده شغلیشون مربوط بشه کاش میشد از بچگی ...

اوهوم واقعا...کاش بهمون یاد می دادن بتونیم از زندگی لذت ببریم...همش از بچگی گفتن فقط درس بخون و سرت تو درس باشه که بعدا خوشحال باشی...من الان رسیدم به اون چیزی که می گفتن...نمی خوام ناشکری کنما...خداروشکر...ولی وقتی بهش رسیدم یهو حس پوچی بهم دست داد...پیش خودم گفتم این چیزیه که کل نوجوانیمو گذاشتم پاش؟البته بهش نمی رسیدم بازم آروم نمی گرفتما...ولی خب اصلا خودم هم نمیدونم چمه...فقط میدونم دلم خیلی گرفته

کنکورت ک تموم شد خیالت راحت باشه هرکار دوس داری بکن خودتو محدود نکن ت خونه هم کلی کار میش کرد من کنک ...

بیچارگی حس هیچ کاری رو ندارم...اینقدر کتاب نخونده و فیلم ندیده دارم...ولی دلم نمی خواد برم سمتشون...تازه تا یه هفته دیگه دانشگاهمم شروع میشه(نیمسال دوم بودم) حوصله اونم حتی ندارم از بس دوستای دانشجوم از مجازی بد گفتن ☹

باور کن دوران کنکور اگه ازش خوب استفاده کنی اصلا اصلا دوران بدی نیست...خیلی خوبه که آدم هر روز صبح با انگیزه از خواب بیدار شه که تلاش کنه...من دوران کنکورم حالم خیلی خیلی بهتر از الان بود...سعی کن لذت ببری ازش

اوهوم واقعا...کاش بهمون یاد می دادن بتونیم از زندگی لذت ببریم...همش از بچگی گفتن فقط درس بخون و سرت ...

دقیقا  فکر کن کسایی هستن عمر شون رو گزاشت ولی هنوز متوجه نشدن برای چی اومدن حتی تو این دنیا 

اونایی هم که فهمیدن یک چیز های یا خودکشی کردن یا دیگران از بین بوردنشون 

ما هنوز نمیدونیم امدنمون تو این دنیا بهر چی ست و رفتنمون بهر چی بجای این که بگن بشین درست بخون وگرنه خنگ بی سواد میشی میگفتم این دنیا چی هست چه کار باید بکنیم 

حالا اونی هم که قرار دکتر بشه میشه اونی هم که قرار شغل آزاد داشته باشه میره دنبال بازار یابی کار های خودش همه درست میخونیم تو سر هم میزنیم بعد آخرش می فهمیم هیچی این دنیا ها همین آخرش دقیقا ثانیه آخر می فهمیم ای داد همه هیچ بود ما ....

بیچارگی حس هیچ کاری رو ندارم...اینقدر کتاب نخونده و فیلم ندیده دارم...ولی دلم نمی خواد برم سمتشون... ...

بیرون چی؟!بیرونم نمتونی بری اوف چ حس بدیه ی کار بکن وگرنه افسردگی میگیریا،اره من قبلا ک درس نمیخوندم اعصابم همیش خراب بود ولی الان خیلی ارومم، رشتت چی بود؟

دقیقا  فکر کن کسایی هستن عمر شون رو گزاشت ولی هنوز متوجه نشدن برای چی اومدن حتی تو این دنیا&nbs ...

خیلی بده...به خاطر همینه که بیشتر فیلسوفا یا دیوونه می شن یا خودکشی می کنن...هی سعی می کنم ذهنم و منحرف کنم ولی نمیشه...دلم هم نمی خواد از این فکرا کنم...واقعا ناشکریه...ولی به نظرم آدم اگه فقط به فکر خودش نباشه و بیاد کل دنیا رو از بالا نگاه کنه واقعا به این افکار می رسه...

در کل یا آدم باید بی خیال باشه و خودش رو بزنه به نفهمی یا اگر میخواد متفکر باشه باید بهای سنگینشم بپردازه...

بیرون چی؟!بیرونم نمتونی بری اوف چ حس بدیه ی کار بکن وگرنه افسردگی میگیریا،اره من قبلا ک درس نمیخوندم ...

بیرونم دو سه باری رفتم...ولی اینقدر آدم باید با ترس و اضطراب بره که کوفتش میشه...

اوهوم درس بخون و از شرایط الانت نهایت استفاده رو بکن...چون کم پیش میاد آدم تو زندگیش هدفی به این بزرگی پیدا کنه...

من تجربی بودم تو چی؟

بیرونم دو سه باری رفتم...ولی اینقدر آدم باید با ترس و اضطراب بره که کوفتش میشه... اوهوم درس بخون و ...

اره واقعا تنها فرصت زندگیمه من انسانیم هدفم زیر هزار دلم یه دانشگاه خوب میخواد ت چی قبول شدی؟

خیلی بده...به خاطر همینه که بیشتر فیلسوفا یا دیوونه می شن یا خودکشی می کنن...هی سعی می کنم ذهنم و من ...

دقیقا من خودم یادمه از بچگی با گفته هایی از این دنیا مخالفت میکردم البته داخل ذهن خودم 

دنیا همه هیچ و
اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ
بر هیچ مپیچ
دانی که پس از عمر
چه ماند باقی
مهر است و محبت است و
باقی همه هیچ
مولانا