اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
من دوسال این راهو رفتم تهش بن بست نبود،پرتگاه بود...وااااقعن نابود شدم چون اون رفت...ازدواج کرد..خواهش میکنم خودتو نجات بده..نزار اون شبی که من گذروندم واسع توام پیش بیاد...تازه یه هفته داره میگذره و کم کم دارم کنار میام..دوستانه بهت گفتم از خیالات قشنگی که بافتی بیا بیرون..
با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
وای منم الان تو این حالتم، خیلی بده، طرفو کجا میبینی؟
من از سه سال دو سال هر روز میدیدمش عادت کرده بودم به این دیدن ها دلخوش بودم اما الان یه ماه شایدم بیشتر طول میکشه ک ببینمش مغازه داشت اما فروخت منم به بهونه مغازه میرفتم تا ببینمش
من دوسال این راهو رفتم تهش بن بست نبود،پرتگاه بود...وااااقعن نابود شدم چون اون رفت...ازدواج کرد..خوا ...
میدونم اخر این راه پوچه اما نمیتونم فراموش کنم
میدونی یه هفته اصلا سعی میکنم که بهش فکر نکنم درموردش حرف نزنم اما همین که میبینمش تموم قول و قراهایی که با خودم بستم یادم میره وقتی نگاشو میبینم دلم میلرزه
میدونم اخر این راه پوچه اما نمیتونم فراموش کنم میدونی یه هفته اصلا سعی میکنم که بهش فکر نکنم درمورد ...
چی بگم...دقیقن یه ماه پیشِ خودِ منی...تا خودت سرت به سنگ نخوره و نابود نشی به رویاهات ادامه میدی...
با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜