2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست
چی بگم...دقیقن یه ماه پیشِ خودِ منی...تا خودت سرت به سنگ نخوره و نابود نشی به رویاهات ادامه میدی...

شاید خب تقصیر اونم هست که با نگاهاش حرکاتش منو وادار میکنه ککه نتونم فراموشش کنم

اما اگ یه ذره هم داخل دلش دوسم داشت یه حرکتی میکرد

نکن اینکارو با خودت ... اگه اونم علاقه داشت تو اون ۲ سالی ک میدیدیش یه حرفی میزد... عزیزم من این روزا رو گذروندم تهش خیلی بد ضربه خوردم . به نگاه و توجه و حتی تعریف هایی مثل تو خوشگلی و ازت خوشم میاد توجه نکن تا زمانی که طرف مستقیم ازت بخواد باهات وارد رابطه بشه... یکی بود همه ی اینکار هایی ک گفتمو می‌کرد جوریکه یکی از دوستام هم فهمید و بهم میگفت طرف ازم خوشش میاد ولی تهش فهمیدم یارو دوست دختر قصد ازدواجی داشته. تو جذابی و بعضی پسرا مدلشون اینجوریه ک ب دخترهای جذاب نمیتونن توجه نکنن ولی این به معنی دوست داشتن نیست عزیزم پسرا با ما فرق میکنن . هرچی خودتو بیشتر درگیر کنی بیشتر غرق میشی ... پس کلا به رفتارهاش توجه نکن و دنبال علت برا کاراش نباش. پسرا اگه یکیو بخوان بخاطر ترس از دست دادنش حتما پا پیش میذارن حتی شده با واسطه.  

و اینکه اگه میخوای فراموش کنی تنها راهش اینه که دیگه به هیچ وجه نبینیش ، تو فضای مجازی پیگیرش نباشی. شمارشو پاک کنی و هیچ جوره از هیچ طریقی چکش نکنی. و هرچیزی ک تورو یاد اون میندازه رو از زندگیت حذف کنی مثل یه عطر ،عکسش،یه آهنگ حتی شده یه اسکرین ... سخته یکم چون سه سال زمان کمی نیست ولی سختیشو بکش ک بقیه ی عمرتو تلف نکنی عزیزم... بعدم سعی کن دورتو شلوغ کنی با دوستات و خانواده ت و تنها نباشی و سرتو با درس، یه زبان جدید یا هر مهارت و حرفه ای ک دوست داری گرم کنی و هدف داشته باشی..اگه کارایی ک گفتمو انجام بدی چندماه دیگه دوباره ب زندگی قبلیت برمیگردی نترس قبل اونم بلد بودی زندگی کنی فقط یادت رفته.. دوباره یادت میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خب تقصیر اونم هست که با نگاهاش حرکاتش منو وادار میکنه ککه نتونم فراموشش کنم اما اگ یه ذره هم د ...

تو خودِ خودِ منی :)

چون منم کسی نبودم که به پسری دل ببندم،اون با نگاهای خیره و رفتاراش باعث شد توجهم بهش جلب شه و حماقت کنم....هنوزم علت نگاهای خیرشو نفهمیدم...نگاهایی که میدونستم هیز و کثیف نبود...حرفیم نزد تا روز ِ آخر...این من بودم که تو خیالاتمـ....بیخیال...کاش اگه به صلاحته بهش برسی رفیق :)

با تاپیکام سعی نکن داستان زندگیمو بفهمی یا منو بشناسی.چون ممکنه مشکل دوستمو یا دخترخالمو یا  مامانمو یا هرکس دیگه که ازم کمک میخاد رو از زبون خودم بنویسم و نظراتتونو بهش انتقال بدم.پس اگه تاپیکام متناقضه فکر نکن دروغه یا سرکاریه.اینجا واسم یه محیط امنه واسه استفاده از تجربه های شما و مشورت باهاتون ❤💜
اخی، هیچ احساسی نشون نمیداد؟؛ چند سالشه؟

میدونی نمیشه اون لحظات و حس ها رو تـوصیف کرد

ده سال اختلاف سنیمون بود

اوایل یه حرکاتی نشون داد ک من کم کم جذبش شدم از نگاهم فهمید که دوسش دارم بهم گفت عمو هه خیلی خنده داره 

ولی یه سال میشه کـ حرکاتش عوض شد

بعضی وقتا که منو میبینه. زل میزنه بهم بعضی وقتا هم اصلا نگا نمیکنع

نمیشه همه اون اتفاقات رو گفت 

تو خودِ خودِ منی :) چون منم کسی نبودم که به پسری دل ببندم،اون با نگاهای خیره و رفتاراش باعث شد توجه ...

دقیقا حرف نمیزنه نگاهاشم هیز نیست میدونم ولی اگ دوسم داره پرا جلو نمیاد وقتی نگام میکنه قلبم ناجور میلرزه اخ که چه حس قشنگیه

نکن اینکارو با خودت ... اگه اونم علاقه داشت تو اون ۲ سالی ک میدیدیش یه حرفی میزد... عزیزم من این روز ...

میخوام فراموشش کنم ولی نمیشه میخوام توی صفحه های مجازی چکش نکنم ولی خب نمیشه میترسم یه چیزی بزاره من نبینم البته زیاد اهل مجازی نیست

ما ن با هم دوست بودیم و نه هیچ یادگاری ازش دارم 

میخوام فراموشش کنم ولی نمیشه میخوام توی صفحه های مجازی چکش نکنم ولی خب نمیشه میترسم یه چیزی بزاره من ...

تا وقتی چکش کنی فراموش نمیشه

اگه تو نمیتونی جلوی اینکارو بگیری هیچکس دیگه هم نمیتونه کمکت کنه عزیزم...

اگه میتونی از یه روانشناس کمک بگیر. ولی همه ی اینا وقتی جواب میده ک خودت بخوای. وقتی میگی نمیتونم ینی یه بخشی از وجودت نمیخواد. حتی اگه ازش آگاه نباشی. 

بگرد اول دلیلشو پیدا کن.. شاید دلیلش نیازت به محبت باشه شاید فرار از یه مشکل باشه شاید فرار از تنهایی باشه

ولی درکل عشقهای یه طرفه دلیل اصلی‌شون کمبود محبت تو کودکیه عزیزدلم. ما به اندازه ی احتیاج و تشنگیمون به محبت درگیر این نوع عشق میشیم.

تا وقتی چکش کنی فراموش نمیشه اگه تو نمیتونی جلوی اینکارو بگیری هیچکس دیگه هم نمیتونه کمکت کنه عزیزم ...

مرسی از راهنماییت سعی میکنم کارایی که گفتین رو انجام بدم