jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5368 عنوان دم اذان 121 بازدید | 23 پست میدونم من تاپیکام خار داره کم سین میخوره ولی یه صلوات واسه مشکلم بفرستین اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه ❤💖التماس دعا اجرتون با امام حسین (ع) میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم 1399/11/23 | 17:42 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
45hana عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 9087 اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3315 ❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
یادگارمادر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1873 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5368 ❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤ ❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی م ... مرسی دورت بگردم ❤ میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5368 اللهم صل الا محمد و آل محمد و عجل فرجهم ایشالا با تو دلیت که داره میاد غرق خوشی باشین 💖 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
یادگارمادر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1873 ایشالا با تو دلیت که داره میاد غرق خوشی باشین 💖 ممنون عزیزم انشالله مشکل شما هم به زودی حل میشه انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
پووووووففففف عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 1440 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم میشه با تو دلیت ک. پاکه دعا کنی ب خواستم برسم البته بگم مجردم خواستم یچی دیگست ممنون میشه منم دعا کنید دوستان😀❣️ میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
چمدون67 عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 13014 به نیت 5 تن برات فرستادم تو هم برام دعا کن آزمون قبول نهایی بشم
یادگارمادر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1873 میشه با تو دلیت ک. پاکه دعا کنی ب خواستم برسم البته بگم مجردم خواستم یچی دیگست ممنون میشه منم دعا کن ... حتما عزیزم ایشالله به خواسته ات برسی هرچه زودتر🌹 انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤
nfsay عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 512 ایشالا با تو دلیت که داره میاد غرق خوشی باشین 💖 برات فرستادم التماس دعا
بانوی_کائنات عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 4737 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم حاجت روا شی عزیزم التماس دعا
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5368 به نیت 5 تن برات فرستادم تو هم برام دعا کن آزمون قبول نهایی بشم ایشالا قبول شی از ته دلم خواستم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5368 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم الله ... اجرت با امام زمان ❤ میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم