2777
2789
عنوان

دم اذان

121 بازدید | 23 پست

میدونم من تاپیکام خار داره کم سین میخوره ولی یه صلوات واسه مشکلم بفرستین اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه ❤💖

التماس دعا اجرتون با امام حسین (ع)

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤ ❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی م ...

مرسی دورت بگردم ❤

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
اللهم صل الا محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ایشالا با تو دلیت که داره میاد غرق خوشی باشین 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه با تو دلیت ک. پاکه دعا کنی ب خواستم برسم البته بگم مجردم خواستم یچی دیگست ممنون میشه منم دعا کنید دوستان😀❣️

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
میشه با تو دلیت ک. پاکه دعا کنی ب خواستم برسم البته بگم مجردم خواستم یچی دیگست ممنون میشه منم دعا کن ...

حتما عزیزم ایشالله به خواسته ات برسی هرچه زودتر🌹

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

حاجت روا شی عزیزم التماس دعا

به نیت 5 تن برات فرستادم  تو هم برام دعا کن آزمون قبول نهایی بشم

ایشالا قبول شی از ته دلم خواستم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  الله ...

اجرت با امام زمان ❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز