2777
2789
عنوان

دم اذان

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
برات فرستادم  التماس دعا

اجرمون با حضرت عباس 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

❤❤❤ التماس دعا

❤😍🥰

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

برا منم دعا کنید باردار بشم خونه بخرم

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

براتون صلوات فرستادم میشه واسه امضای منم صلوات بفرستید 

ایشالا خوشبخت شی گلم 

برا منم دعا کنید باردار بشم خونه بخرم

ایشالا ماه بعد توی دلت باشه ❤

چه خوب همه ورد زبونمون ذکر خداست دم اذان اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه ایشالا همه آرزوهامون برآورده شن❤😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز