2777
2789

اگ میشه

شیمی 

فیزیک و عربی رو هم بگید👐🏻❤

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤

اسی لایکم کن

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب چجوری خوندی؟مشاور داشتی؟برنامه ریزیت چجوری بود؟

نه مشاور نداشتم

از اواخر بهمن یا اوایل اسفند خوندم با ارامش

سعی کردم به بودجه گزینه دو برسم ولی هیچ وقت نتونستم ولی درست میخوندم کنکور رو فدای ازمون های ازمایشی نکن 

درست بخون فقط فک نکن ک نرسیدم خیلیا ی نوک میزنن به همه چیز

نه مشاور نداشتم از اواخر بهمن یا اوایل اسفند خوندم با ارامش سعی کردم به بودجه گزینه دو برسم ولی هی ...

چجوری ازبهمن خوندی؟چندسالته شما؟ازبهمن که خیلی وقت کمه حتماپایه قوی داشتی

چجوری ازبهمن خوندی؟چندسالته شما؟ازبهمن که خیلی وقت کمه حتماپایه قوی داشتی

من 98 کنکور دادم 

بهمن کمه؟

بهمن اسفند فروردین خرداد اردیبهشت تیر 

و فک میکنی همه خیلی اصولی خوندن ؟ نه قطعا

پایمم منفی یک بود

۶ماه برای ۳پایه کمه😕منکه نمیتونم اصلا،استرسم میگیرم نمیدونم چجوری جمعش کنم بخصوص. مشاورنداشته باشم

آزمونای قلم چی وگزینه۲هم که ازاون موقع بخوای شروع کنی ادم واقعا نمیرسه چون حجمشون خییلی زیادمیذارن برای هرازمون🤦🏻‍♀️

۶ماه برای ۳پایه کمه😕منکه نمیتونم اصلا،استرسم میگیرم نمیدونم چجوری جمعش کنم بخصوص. مشاورنداشته باشم ...

مشاور معجزه میکنه؟

شروع نکرده میگی سخته عجب 

کیفیت مهمه دختر 

مشاور معجزه میکنه؟ شروع نکرده میگی سخته عجب  کیفیت مهمه دختر

نه اینکه جهت بده که چجوری بایدخوند،ازکجابایدشروع کرد من واقعانمیدونم برچه اساس بایدخوندچون نمیشه که همرو خوند تموم نمیشه

من مثلا سالهاازکنکور دوربودم زیست،ریاضی،فیزیک،شیمی کلا یادم رفته

نه اینکه جهت بده که چجوری بایدخوند،ازکجابایدشروع کرد من واقعانمیدونم برچه اساس بایدخوندچون نمیشه که ...

من بهت درخواست دوستی دادم قبول کن شب به موقع حرف میزنیم میگم چکار کنی