2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت😥

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست

برای دختر خالم بعده24 ساعت مثبت شده بود ازمایششم مثبت بود

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال نداره یکی دیگه ام میشه بخدا من جای شما ها بودم هر چی مثبت میشد ب دنیا میاوردم 😂 انقدر ک بچه د ...

یکی ک بیاری میگی غلط کردم همین بسع منم قبل دخترم میگفتم ۵  ۶تا میخام😂

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

ن بخدا ن من زیاد بچه دوس دارم ولی فعلا خدا یکیش هم نمیده ب ما 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

دقیقا منم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ن بخدا ن من زیاد بچه دوس دارم ولی فعلا خدا یکیش هم نمیده ب ما 

ایشالله خدا ب شما هم بده

ی دوقلو تا ببینم بعدش بازم میخاین😂😂😂

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
همین امروزم پررنگ بود

اگه پررنگ بوده و زود هم نشون داده خطا نداره . مبارکه

نگران نباش تا به دنیا بیاد دخترت بالای سه سال شده . من دخترم 2 سال و سه ماهش بود که حامله شدم . اولش سخت بود ولی یکم که نی نی دوم بزرگ تر بشه عالیه . دخترت یه همبازی تمام وقت کنارش تو خونه داره ، برای هر دو تاشون عالیه   

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ایشالله خدا ب شما هم بده ی دوقلو تا ببینم بعدش بازم میخاین😂😂😂

اره نذر کردم بچم دوقلو بشه خدایا چی میشه حخخخ دوتا پسر دوقلو باشه فداشون میشم ای جانم دلم بچه میخواد اره خوب بعدم دوباره دوقلو حامله بشم دیگه بسمه خخخخ ۲ بار دوقلو خدا بهم بده خیلی خوب میشه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
اشکال نداره یکی دیگه ام میشه بخدا من جای شما ها بودم هر چی مثبت میشد ب دنیا میاوردم 😂 انقدر ک بچه د ...

منم تنبلی داشتم یکسال طول کشید باردار شم.همش میگفتم یعنی اگه من باردار شم دیگه بعدش اصلا پیشگیری نمیکنم که دومیو زود بیارم

ولی الان ۹هفتمه انقد سخته که واقعا نمیدونم دلم میخواد بازم بچه دار شم یانه

خداروشکر میکنم البته ناشکری نباشه