97yasna مدیر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 834 عنوان بیبی چک مثبت😥 | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست سلام بچه ها من تاریخ پریودیم خیلی عقب جلو میشه پریشب باید مریض میشدم ولی نشدم صب بیبی زدم مثبت بودینی باردارم؟میشه بیبی چک اشتباه کنه؟ب این زودی نشون میده ینی؟دخترم کوچیکه ۲سالو شیش ماهشه😔😔😔 تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی 1399/11/23 | 12:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snowyda عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 58 دوستان من دوره پریودیم هر بیست و پنج روزه الان سی و پنج روز پریود نشدم بی بی چک هم منفی نشون میده بنظر تون امکانش هست که فقط دوره ام عقب افتاده باشه؟
gsgvh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13526 منم تنبلی داشتم یکسال طول کشید باردار شم.همش میگفتم یعنی اگه من باردار شم دیگه بعدش اصلا پیشگیری نمی ... منم تنبلی دارم خیلی دوس دارم بچه دار شم دلم بچه میخواد واقعا آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
aramesh1212 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4531 منم تنبلی دارم خیلی دوس دارم بچه دار شم دلم بچه میخواد واقعا درکت میکنم عزیزم خودمم کلی انتظار کشیدمتا میتونی پیاده روی برو،تو خونه برقص،عسل و دارچین و خرما و کشمش زیاد بخورمن چندماه پیاده روی رفتم و اولین ماهی که اینارو خوردم باردار شدم
gsgvh عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13526 درکت میکنم عزیزم خودمم کلی انتظار کشیدم تا میتونی پیاده روی برو،تو خونه برقص،عسل و دارچین و خرما و ... ای جانم خداروشکر پس اخه شوهرم من و نمیزاره برم بیرون تازگی ها حساس شده باید تو خونه پیاده روی کنم خخخ آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
aramesh1212 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4531 ای جانم خداروشکر پس اخه شوهرم من و نمیزاره برم بیرون تازگی ها حساس شده باید تو خونه پیاده روی کنم خخ ... منم تو خونه پیاده روی میکردم و با اهنگ میرقصیدم.بخاطر بیماری کمتر بیرون بریم بهتره