فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 عنوان بچع ها منی ک 130 بازدید | 11 پست ۲۳سالمه مهر دگ میشه ۲۴سال نمیتونم برا تربیت معلم فرهنگیان بخونم ؟ محدوده سنیو زدن ۲۲سال چرا واقعا؟ شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم 1399/11/23 | 12:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 کسی نمیدونه؟ شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
__evergreen__ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1211 دور اقدام کردی خببعدم چرا نداره انقد دانش اموز دیپلمی هست ک بخاد بره درس بخونهشماها دیگه میاین جای اونارو تنگ میکنین ک چی
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 دور اقدام کردی خب بعدم چرا نداره انقد دانش اموز دیپلمی هست ک بخاد بره درس بخونه شماها دیگه ... چ ربطی داره .من موقعیتم جور نبود .بعدم هر کی بسته ب تلاشش در میاد دگ بی منطق نباشیم شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
__evergreen__ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1211 چ ربطی داره .من موقعیتم جور نبود .بعدم هر کی بسته ب تلاشش در میاد دگ بی منطق نباشیم ب هر حال کاری ب موقیعت تو و تلاش دیگری ندارمولی باید ب اینم فک کنیم ک دانش اموز با اینده نامعلوم زیاد داریم جای اونارو نگیرین
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 ب هر حال کاری ب موقیعت تو و تلاش دیگری ندارم ولی باید ب اینم فک کنیم ک دانش اموز با اینده نامعلوم ز ... دانش اموز با اینده نامعلوم سفت و سخت بخونه ک نامعلوم نشه .من چیز دگه ای پرسیدم .چرا بحثو الکی کش دار میکنین شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
__evergreen__ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1211 دانش اموز با اینده نامعلوم سفت و سخت بخونه ک نامعلوم نشه .من چیز دگه ای پرسیدم .چرا بحثو الکی کش دار ... چی میگی تو اصن نمیفهمی چی میگمدانش اموز میخونه یکی مث تو جاشو پر میکنه بخاطر خودخواهیشبیا برو ریپ نزن وقتی یچی رو نمیفهمی
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 چی میگی تو اصن نمیفهمی چی میگم دانش اموز میخونه یکی مث تو جاشو پر میکنه بخاطر خودخواهیش بیا ... عزیز دل دلم میخاد .مشکلی دارین؟ (: شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
__evergreen__ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1211 عزیز دل دلم میخاد .مشکلی دارین؟ (: دلتم ک بخاد دیگه راهت نمیدن😂درضمن من عزیز دل تو نیستم
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 دلتم ک بخاد دیگه راهت نمیدن😂 درضمن من عزیز دل تو نیستم از سر لج شمام ک شده میخونم تا ی چیزی در بیام .اصلا طرز صبت کردنت فقط(: شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم
__evergreen__ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 1211 از سر لج شمام ک شده میخونم تا ی چیزی در بیام . اصلا طرز صبت کردنت فقط(: بخون بینم کی میخاد راهت بده تو فرهنگیان😂
فلافل_دونونه_سلف مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 3703 بخون بینم کی میخاد راهت بده تو فرهنگیان😂 الان از مشاور پرسیدم گف از ۷۶/۷/۱ ب بعد باشی میتونی .منم میتونم بخونم .😄سعی کنیم برا کسی بد نخاییم .من چن سال مشکل داشتم .و درگیر بودم نتونستم بخونم .الان همچی رواله میتونم بخونم 😊 نمیتونم بخاطر دیگران پا رو علایقم بزارم شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم