2777
2789
رژیمت چه جوریه که گشنه شدی اصلا نباید گشنه میشدی

خودم رژیم گرفتم کلا فقط ناهار میخورم البته ناهار کامل و سعی میکنم شبا غذای سنگین نخورم 

صبحونه هم نمیخورم چون اصلا بیدار نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین الان اسنک خوردم با یه عالمه پنیرو سس😋😋😋دزدکی خوردم جز خودم دوتا گشنه دیه م اینجا بودن&nbs ...

نگو توروخدا🚶🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ دلم داره غش میره

نگو توروخدا🚶🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ دلم داره غش میره

ببخشید 😨💔

خیلی بدمزه بود عععییییی این چی بود من خوردم 😂😂😂😂برو بخواب خو، تا زود فردا شه بتونی غذا بخوری

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
خودم رژیم گرفتم کلا فقط ناهار میخورم البته ناهار کامل و سعی میکنم شبا غذای سنگین نخورم  صبحونه ...

خب خیلی کار اشتباهی میکنی وعده ها اصلا نباید حذف بشه صبحونه هم از همه مهم تره چون نخوری قندت افت میکنه از طرفی چاق تر هم میشی همه وعده هاتو بخور ولی به اندازه نه اونقدر زیاد که بترکی نه اونقدر کم که گشنه بشی

کلا تو رژیم هیچ وقت نباید گشنه شد سعی کن ورزش هم داشته باشی 

تو طول روز هم اجیل بخور به اندازه یه قاش یا دو قاشق 

شیر با خرما بخور 

میوه بخور 

قندای تمام اینهارو هم باید در نظر بگیری 

با خدا باش پادشاهی کن😇
خب خیلی کار اشتباهی میکنی وعده ها اصلا نباید حذف بشه صبحونه هم از همه مهم تره چون نخوری قندت افت میک ...

اخه روزا ساعت ۲/۳ بیدار میشم اصلا به صبحونه نمیرسم 

ولی درسته حق با شماست اگه وعده هام درست باشه دیگه اینجوری ضعف نمیکنم

اخه روزا ساعت ۲/۳ بیدار میشم اصلا به صبحونه نمیرسم  ولی درسته حق با شماست اگه وعده هام درست با ...

پس ببین قدم به قدم پیش برو اول خوابتو تنظیم کن چون توی اینترنت هن بزنی خواب نامنظم ضمن اینکه باعث افزایش فشار میشه باعث چاقی هم میشه در حقیقت رژیم میگیری ولی داری بدنتو ضعیف تر میکنی

باید یه کاری کنی قوی تر بشی اول خوابتو تنظیم کن بعد صبحنرو اضافه کن بعدش وعده هاتو کم تر کن

با خدا باش پادشاهی کن😇
پس ببین قدم به قدم پیش برو اول خوابتو تنظیم کن چون توی اینترنت هن بزنی خواب نامنظم ضمن اینکه باعث اف ...

اره درستشم همینه 

خیلی ممنونم از راهنماییت 

واقعا به یه تلنگر نیاز داشتم عزیزدلم

منم دارم 😋🤪 اما میگن ضرر داره 😐😟

اره واقعا منم شنیدم 

خونه مامانم مصرف نودل خیلی زیاده 

به حدی که نودل باشه هیچکس غذای مامانمو نمیخوره همشون میرن برای خودشون نودل درست میکنن