2777
2789
عنوان

بردار شوهر پرووو

300 بازدید | 13 پست

پدر شوهرم تو وسط شهر یه خونه خیلی قدیمی داره سن بنا حدود ۳۰ ساله  بردار شوهرم با زن و دخترش دارن اونجا ۵ ساله زندگی میکنن ما ۷ ماه عروسی کردیم بلند نشدن ما بریم یکمم ما بشینیم ماهم رفتیم اجاره الان ما یکم پول اومده دستمون پدرشوهرم میگه بریم؟ اونجا رو بکوبین و بسازین بهتون قولنامه میدم به بردار شوهرم گفته تخلیه کن اونم خودشو زده به پروویی میگه ۵ ماه وقت بدین الکی میگه تا ما از ساختن منصرف بشیم تا ۵ ماه تو حسابشم ۳۰۰ میلیون پول داره گذاشته تا سود بانکی بگیره جاریم چند ماه پیش گفته بود حالا خانوادگی جاریمو و برادرشوهرم و دخترشون دست به یکی کردن تخلیه نمیکنن حالا پدرشوهرمم میگه بیاین طبقه دوم منو بسازین دوتا کوچه پایینتر از اونیکی خونشه داریم از حرص میترکیم خانوادگی خیلی پرووو هستم دارن در حق ما ظلم میکنن 

در این دنیا انسانم آرزوست❤

شریکی نکن اصلا ...فردا هزارتا صاحب پیدا میکنه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو برید اون یکی خونه ک گفته پدرشوهرت 

حرص نداره جفتشون بچه ی اون پدرن و حق دارن. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

شما خودت از پدرشوهرت انتظار داری

اونا نداشته باشن؟

حالا ی خونه کلنگیع دارن میشینن انتظار داری اونا پاشن برن مستاجری شما اونجارو بسازی

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
خوب اونم پول بزاره برادرشوهرت با هم بکوبید دو طبقه بسازید دیگه زمین پدریه دیگه شریکی باید باشه نمیبخ ...

خب ماهم همینو میگیم قبول نمیکنه بردارشوهرم 

شما خودت از پدرشوهرت انتظار داری اونا نداشته باشن؟ حالا ی خونه کلنگیع دارن میشینن انتظار داری اونا ...

پدرشوهرم میگه به بردار شوهرم خب توام طبقه دوم برادرتو بساز اما بردار شوهرم میگه نه کسی حق نداره اینجا خونه بسازه

خوب اونم پول بزاره برادرشوهرت با هم بکوبید دو طبقه بسازید دیگه زمین پدریه دیگه شریکی باید باشه نمیبخ ...

ماهم همینو میگم بردار شوهرم میگه مال منه کسی حق ساخت نداره داره بهمون زور میگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز