2777
2789
عنوان

طلاق

460 بازدید | 52 پست

سلام😔 کسایی ک تاپیک قبلمو خوندن میدونن ک مشکلاتم چی بود. به خودم و اون نامرد یه هفته فرصت دادم ولی نه اومد نه پیام نداد و نه زنگ زد تصمیممو هرچن سخته ولی گرفتم... شنبه ب وکیلم میگم شروع کنه😔 دعا کنین واسم خیلی حالم بده حق من اینا نبود حقم نیس ک پدر ندارم و خدا اینکارو کنه باهام.. خدا میتونست خوبش کنه زندگیمو خوب کنه و خوشبختم کنه ولی فقط غم داد بهم.. 😔😔

مگه قراره با جدا شدن ازش بد بخت عالم بشی؟نترس یه روزی میرسه میگی خدایاشکرت ک جدا شدم 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔 الهی بگردم من تو نامزدی 😔خدا صبر بده بهت.. 

اتفاقا خوشحالم

اگه واقعا تصمیم نهایت پ غصه نخور

خداروشکرهم بکن

من هرروز خداروشکرمیکنم

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
نه ولی سخته خاطرات برام سخته...

اره خب عادیه تو رویاهاتو باهاش ساختی ولی خدابزرگه عادت مکنی 

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
اتفاقا خوشحالم اگه واقعا تصمیم نهایت پ غصه نخور خداروشکرهم بکن من هرروز خداروشکرمیکنم

😔 دست خودم نیس اصلا هرجای خونه رو نگا میکنم یا تو شهر یادم از اون میاد تو سنی هستم ک نمیتونم.. 

عزیزم خدایی در کار نیست،ماییم و انتخابامون

امیدوارم حال دلت زودی خوب شه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
نه ولی سخته خاطرات برام سخته...

کدوم خاطرات کسی که روی پات دراز کشیده از عشق سابقش گفته

گفته اسم اونو بزاریم رو دخترمون چه خاطرات خوبی ازش داری اخه غم و غصه رو بریز دور بیدار شو 

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز