2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 52 پست
عزیزم پیشرفت کن درس بخون از اون شهر برو یجای دیگه دانشگاه مطمئن باش پسرای مجرد و خوب و عالی میان الت ...

😔 با کی برم یه شهر دیگه خانوادم از شهرستانمون دل نمیکنن جایی نمیرن همش تو خونه هم هستم... ک از همه بدتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهر ما جوریه ک هیچوقت یه پسر مجرد نمیاد یه دختر نامزد داری ک حتی پرده بکارت نداره رو بگیره😔😔مگر بر ...

عزیزمم 

چرا اینقدر خودتو دست کم میگیری 

هیچ قانونی تو هیچ شهری ثابت نمیمونه شک نکن 

نیازی نیست زن دوم بشی اخه چرا زن دوم 

هستن ادمایی که با اینکه طلاق گرفتن با پسر مجرد ازدواج کردن یا حداقل با مردی که قبلا تجربه ی ازدواج داشته ....... 

چی بگم امکانش نیست از اون شهر بری ؟؟؟ 

اخه زندگی کردن با این ادم زجر بزرگیه وقتی علنا اعلام میکنه کسی دیگه رو دوست داره این اوج بی رحمی و عوضی بودنه 😭😭

امکانش نیست مستقل شی از لحاظ مالی و شهر دیگه ای برید؟

😔 با کی برم یه شهر دیگه خانوادم از شهرستانمون دل نمیکنن جایی نمیرن همش تو خونه هم هستم... ک از همه ...

دانشجو که بشی شهرستان دیگه بهت خوابگاه میدن

خیلی از دوستای خود من تو خوابگاه بودن

برای زندگیت برنامه ریزی کن

خودتو محدود به خانوادت و تفکر پایینشون نکن

میتونی بری شهرستان خوابگاه همونجاهم کار کنی و پول دراری

عزیزمم  چرا اینقدر خودتو دست کم میگیری  هیچ قانونی تو هیچ شهری ثابت نمیمونه شک نکن  ...

از لحاظ مالی خوب نیست شرایطم.. خانوادمم سختگیرن تنها نمیزارن جایی برم.. شاید درسمو ادامه بدم بعداز جدایی  یا یه کار پیدا کنم. حتی شغل تو شهرستان ما همین منشی گری برج ۵۰۰ بیشتر نمیدن خیلی شهرستانه محرومیه خیلییی از همه لحاظ. افکارشون حرفاشون همه چی 

دانشجو که بشی شهرستان دیگه بهت خوابگاه میدن خیلی از دوستای خود من تو خوابگاه بودن برای زندگیت برنا ...

سعی میکنم درسمو ادامه بدم عزیزم انشالله ک خدا کمکم میکنه

سعی میکنم درسمو ادامه بدم عزیزم انشالله ک خدا کمکم میکنه

ب خودت مطمئن باش

ایمان داشته باش حتی شده اولین دختری میشی که توی اون شهرستان طلاق گرفته و بعدش زندگیشو عااالی ساخته

ب خودت مطمئن باش ایمان داشته باش حتی شده اولین دختری میشی که توی اون شهرستان طلاق گرفته و بعدش زندگ ...

مرسی ک امیدوارم میکنین عزیزم انشالله ک همینطوری ک میگی بتونم تموم سعیمو میکنم.. 

از لحاظ مالی خوب نیست شرایطم.. خانوادمم سختگیرن تنها نمیزارن جایی برم.. شاید درسمو ادامه بدم بعداز ج ...

درکت میکنم 

شرایط خانمایی که طلاق میگیرن تو بعضی از شهرای کوچیک خیلی سخته و دید بدی دارن متاسفانه که خیلی اشتباه هست 

ولی حتما حتی شده همون منشی گری رو برو و حتما درستو ادامه بده تا میتونی پس انداز کن و یک خانم مستقل شو این تنها راه نجاتت هست تا هرکسی جرئت نکنه بهت اسیب بزنه و اذیتت کنه 

اول از همه باید خودت خودتو دوس داشته باشی و برای خودت ارزش قائل بشی و بدون هیچ کسی جز خودت نمیتونه به خودت کمک کن عزیزدلم 😍🥺میدونم شرایط سختیه 

انشالله برای خودت بهترین زندگیو میسازی خوشگل جانم😍

درکت میکنم  شرایط خانمایی که طلاق میگیرن تو بعصی از شهرای کوچیک خیلی سخته و دید بدی دلرن متاسف ...

قربونت برم. مرسی ک هستیو انرژی میدی. انشالله ک میتونم  و موفق میشم ❤✌💕  ممنونم از شما دوستانه خوبم

قربونت برم. مرسی ک هستیو انرژی میدی. انشالله ک میتونم  و موفق میشم ❤✌💕  ممنونم از شما دوس ...

فدات زیبا جان 😍🥰

حتما میتونی فقط هیچوقت نگذار هیچ کسی اجازه بده به خودش که تو رو اذیت کنه و ارزشتو پایین بیار 

لیاقت بهترینارو داری فقط حتما تلاشتو بکن حتما و حتما 

وای 😍😍😍😍 چقدر خوب سلامت باشه پدرش میاد دیدنش؟؟؟ چرا اینقدر جدایی تون طول کشید؟؟

اخ نرفتیم ازمایش

منتظر رای هستم

نمیزارم بیاد ببینتش

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز