2777
2789

شوهرم توی جمع بی محلم کرده

مثلا به همه گفته چی میخورین چی دوس دارین ولی از بعل من رد شده انگار که وجود ندارم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار بچه بودم دنبال ی خانمه را افتاده بودم میگفتم مااااماااان کوهارو نگاااا مامان با توعم برگشت دیدم مامانم پشت سرم اونور وایساده صدام می‌کنه ممکنه خیلی ضایع بنظر نرسه ولی ذهن من خیلی درگیر شده بود بهش فک میکردم خجالت می‌کشیدم😂

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
😕

چیه؟؟خب این ضایع شدن نیست؟؟

خب بذار یکی‌دیگه بگم

داداشش توی جمع بهم فوحش میداد جلوی همه وشوهرم فقط شنوده بود 

ای خدا😞

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

یه بار سر سفره به داداشم گفتم دادشی واسه من نریز نه نمی خورم از من اصرار و از اونم هی دستش رو می کشید آخر سر گفت دارم واسه خودم میریزم ولم کننن کی خواست واسه تو بریزه 😐😑😑😑

بعد منم با اعتماد به نفس کامل گفتم خب بریز کوفت کن 😢😢😢😢😢

واسه همه یه بار پیش اومده وایییی😑😑😑

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

نوه عمم ۴ سالشه اومد اتاق گفت سلام.گفتم سلام عزیزم.گفت باتو نبودم با خالم بودم😐😐😐

دهه نودی ان دیگه😕😕

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........
داداشش چیکارت داشت😐

سگ هاره

منو میبینه زورش میادکه از زنش سرم میخوام هردفعه یه جوری کرمشو خالی کنه روم

ی بار بچه بودم دنبال ی خانمه را افتاده بودم میگفتم مااااماااان کوهارو نگاااا مامان با توعم برگشت دید ...

باز تو خوبی من که کوچک بودم تو بازار فکر کردم بابامه پریدم تو بغل اش مرده چشماش گرد شده بود صورتش رو دیدم مثل برق گرفته ها جیغغغغ زدم فرار می کردم جیغ می زدم 😐😐😐😐😂😂😂😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...