2777
2789

یه بار از خواب بیدار شدم بینی ام احساس سنگینی می کردم مگس رفته بود داخل اش 😑😑😑بعد یه فینگ بلند زدم دیدم اتاق مون مهمون ها نشستن این خیلی حس بدی داشت منم فقط نگاه شون می کردم 😕😕😕😕

امیدوارم  پربازدید نشه که آبروی من به فنا میره 😶😶😶😶

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
ی مدت طولانی ذهنمو درگیر کرده بود همش بهش فک میکردم زنرو هیچوقت یادم نمیره شوک شده بود 😂😂😂

برای منم اتفاق افتاده بود 

من متعجب ازاینم ک مادرم چادر نمیپوشید ی دفعه تو حرم چادر ی خانومه گرفتم هی میکشیدمش میگفتم ماماااان😄😓😓😓😓🤣😂😂😂😂الان بهش فک میکنم میگم اگ جای خانومه بودم چنان سیلی بهش میزدم☹🤣😂اخه بدجور میکشیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین امروز بیرون بودم به دوستم  زدم صحبتم تمام شد اسنپ گرفتم اسنپیه زنگ زد که ببینه کجام بعد که ...

😂😂😂🤣🤣🤣

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........
برای منم اتفاق افتاده بود  من متعجب ازاینم ک مادرم چادر نمیپوشید ی دفعه تو حرم چادر ی خانومه گ ...

😂😂😂😂😂😂😂آره منم همینجوری میکردم اگ جا زنه بودم

کوهنوردی🧗‍♀️اسکیت⛸️
😂😂😂😂😂😂😂آره منم همینجوری میکردم اگ جا زنه بودم

پس اون مرده باید منو می زد 😂😂😂😂

البته من که مهلت ندادم عین میگ میگ رفتم 😂😂🤣😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من جا مرده بودم سکته میزدم😂😂😂😂

😂😂🤣🤣🤣آره بابا فرض کن تو بغل اش جیغ کشیدم مثل برق گرفته ها😂😂😂