2777
2789
من بچه دارم ب خاطر بچم به خاطر ایندش نمیدونم چیکار کنم فردا وقت مشاور دارم  نمیتونم تحمل کنم کا ...

از کجا مطمئنی عاشقشه؟؟؟؟جنسی هم بود نمیتونستی ببخشی

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا مطمئنی عاشقشه؟؟؟؟جنسی هم بود نمیتونستی ببخشی

چون اون هرزه هست بعد اینکه کات کردن به شوهرم گفتم اون با چند نفره ولی باور نکرد گفت فقط با من بوده خودش گفت اون موقع عاشقش بودم ولی الان فهمیده هوس بوده

عزیزم متاسفم برای این اتفاق... بحدی از خیانت متنفرم ک هرجا از خیانت میخونم روانی میشم. خدا لعنت کنه ...

اره زنیکه خراب بچه هامون هم کلاس بودن چقدر باهاش خوب رفتار میکردم تقصیر شوهرم هم هستش خیلی چشم چرونه 

چون اون هرزه هست بعد اینکه کات کردن به شوهرم گفتم اون با چند نفره ولی باور نکرد گفت فقط با من بوده خ ...

بهش فرصت بده،بهش بگو باید جبران کنه برات،باید ثابت کنه که فقط تو رو دوست داره،باید همه چیش رو به نامت بزنه

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
فروردینم

تو توان اینو داری که یه خانوم مستقل و پولساز باشی بهترین راه اینکه تمرکزتو رو کارت بزاری مطمئن باش موفق میشی بعدش سر فرصت تصمیم مناسبو بگیر واسه طلاق گرفتن هیچ وقت عجله نکن هر وقت بخوای میتونی،تسلط داشته باش هم روی خودت و افکارت هم روی اوضاع

اینو بدون که آدم بزرگی هستی قابل اعتماد هستی 

به خودت گوشزد کن کسی زندونیت نکرده و هر وقت بخوای میتونی بری...

اینطوری اروم میشی

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
تو توان اینو داری که یه خانوم مستقل و پولساز باشی بهترین راه اینکه تمرکزتو رو کارت بزاری مطمئن باش م ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی خوبن حتما در موردش فکر میکنم 

نظرات و روحيات و حتى شرايط متفاوته جدا از استقلال مالى بنظرم بايد احتمال تنها موندن بعد از طلاقم درنظر گرفت اينجا جورى ميگن طلاق بگير اين نشد يکى ديگه انگار لباسه بعد چ تضمينيه يکى ديگه خيانت نکنه؟من ب شخصه خيانت ببينم طلاق نميگيرم مگه اينکه بتونم تنهاىى تا اخر عمر روتحمل کنم اگه شوهرت پشيمونه بهش فرصت بده و سعى کنيد مشکلتونو اساسى حل کنيد ه هميشه براى طلاق وقت هست ولى بجاش يه تضمين بگير حق طلاق حق حضانت. و.... 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
بهش فرصت بده،بهش بگو باید جبران کنه برات،باید ثابت کنه که فقط تو رو دوست داره،باید همه چیش رو به نام ...

یکی از اشناهامون همبن کارو کرد بعد زنه همه اموالشو برد بعد یه هفته طلاق گرفت نمیده مطمعنم ولی این چیزا واسم مهم نیست من مهریمم میبخشم فقط من خیلی غرورم ولسم مهمه اون غرور منو پیش زنیکه هرزه خورد کرد

نظرات و روحيات و حتى شرايط متفاوته جدا از استقلال مالى بنظرم بايد احتمال تنها موندن بعد از طلاقم درن ...

من بچه دارم اصلا هم به فکر ازدواج بعدی نیستم از همه مردا حالم بهم میخوره میخوام با بچم تنها باشم ولی اره از یه طرفم تنهایی خیلی سخته بعد طلاق وگرنه خانوادم پشتمن 

نظرات و روحيات و حتى شرايط متفاوته جدا از استقلال مالى بنظرم بايد احتمال تنها موندن بعد از طلاقم درن ...

اره باید حق حضانتو بگیرم این از همه مهمتره چون جونم به پسرم وصله