2777
2789
تو توان اینو داری که یه خانوم مستقل و پولساز باشی بهترین راه اینکه تمرکزتو رو کارت بزاری مطمئن باش م ...

ولی به خاطر بچم حس میکنم زندونیم چون لج میکنه بچمو نمیده

نظرات و روحيات و حتى شرايط متفاوته جدا از استقلال مالى بنظرم بايد احتمال تنها موندن بعد از طلاقم درن ...

خدا نکنه خیانت ببینی چون خیلی سخته من الان سه ماه دیوونه شدم حال هیچ کاریو ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=176573726]من بچه دارم اصلا هم به فکر ازدواج بعدی نیستم از همه مردا حالم بهم میخوره میخوام با بچم تنها باشم ولی ...[/QUOT خوبه ک خانواده حمايت ميکنن ولى براى ادمى ک يکبار طعم استقلال رو چشيده دوباره برگشتن پيش خانواده واقعا سخته مگه اينکه استقلال مالى داشته باشى بتونى. جدا زندگى کنى

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خدا نکنه خیانت ببینی چون خیلی سخته من الان سه ماه دیوونه شدم حال هیچ کاریو ندارم

سخته ميدونم ولى اگه ميخواى ادامه بدى قوى باش بهش فکر نکن مردا موجودات با ارزشى نيستن ک بخواى سلامت روح و روانتو براشون ب خطر بندازى 

[QUOTE=176573726]من بچه دارم اصلا هم به فکر ازدواج بعدی نیستم از همه مردا حالم بهم میخوره میخوام با ...

نمیدونم دو دلم همین هم دیوونم میکنه هیچ کاری نمیتونم بکنم با هاش سردم همش چغولیمو به مامانم میکنه میگه زهرا با من سرده

سخته ميدونم ولى اگه ميخواى ادامه بدى قوى باش بهش فکر نکن مردا موجودات با ارزشى نيستن ک بخواى سلامت ر ...

اره بابا حیف من که به خاطرش باید روانی بشم خاک تو سرش کنن بیشووور

ولی به خاطر بچم حس میکنم زندونیم چون لج میکنه بچمو نمیده

معلومه عزیزم اون بچشو جزو اموال خودش میدونه هزار سال دیگه هم نمیده..

خدا به آدما انصاف بده خداوند ببخشه گناهان و نادانی های مارو ...

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اره بابا حیف من که به خاطرش باید روانی بشم خاک تو سرش کنن بیشووور

افرين همينه  فکر و خيال ب سرت زد اهنگ بزار برقص شاد باش موقع رابطه ب خيانتش فکر نکن و خودتو اذيت کن ب اين فکر کن ک اون فقط يه شريک جنسيه ک قراره نيازتو براورده کنه  غذاى مورد علاقه خودت و بچتو بپز. خلاصه فقط کارى کن حال خودت خوب بشه. هر موقع ياد کاراش ميفتى بجاى دعوا کلا ناديده بگيرش انگار ک نيست 

افرين همينه  فکر و خيال ب سرت زد اهنگ بزار برقص شاد باش موقع رابطه ب خيانتش فکر نکن و خودتو اذي ...

منم میخوام همبن کارو کنم الان یه هفته اس بیخیالش شدم ولی اون به مامانم میگه تحمل سردی منو نداره به مامانمم گفتم میخوام اینطوری زندگی کنم ولی مامانم میگه اخه باز میره دنبال اینکارا که