بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=176573726]من بچه دارم اصلا هم به فکر ازدواج بعدی نیستم از همه مردا حالم بهم میخوره میخوام با بچم تنها باشم ولی ...[/QUOT خوبه ک خانواده حمايت ميکنن ولى براى ادمى ک يکبار طعم استقلال رو چشيده دوباره برگشتن پيش خانواده واقعا سخته مگه اينکه استقلال مالى داشته باشى بتونى. جدا زندگى کنى
گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اره بابا حیف من که به خاطرش باید روانی بشم خاک تو سرش کنن بیشووور
افرين همينه فکر و خيال ب سرت زد اهنگ بزار برقص شاد باش موقع رابطه ب خيانتش فکر نکن و خودتو اذيت کن ب اين فکر کن ک اون فقط يه شريک جنسيه ک قراره نيازتو براورده کنه غذاى مورد علاقه خودت و بچتو بپز. خلاصه فقط کارى کن حال خودت خوب بشه. هر موقع ياد کاراش ميفتى بجاى دعوا کلا ناديده بگيرش انگار ک نيست
گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
افرين همينه فکر و خيال ب سرت زد اهنگ بزار برقص شاد باش موقع رابطه ب خيانتش فکر نکن و خودتو اذي ...
منم میخوام همبن کارو کنم الان یه هفته اس بیخیالش شدم ولی اون به مامانم میگه تحمل سردی منو نداره به مامانمم گفتم میخوام اینطوری زندگی کنم ولی مامانم میگه اخه باز میره دنبال اینکارا که