2777
2789

جانم؟

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جانم؟

شوهرم چند ماه پیش با یه خانم متاهل چت میکرد تا دو ماه خوب بودم ولی حرفاشو باور ندارم الان ازش  سرد شدم در حالی که اون خانومم منو میشناخت  چرا شوهرم اینکارو با من کرد

شوهرم چند ماه پیش با یه خانم متاهل چت میکرد تا دو ماه خوب بودم ولی حرفاشو باور ندارم الان ازش  ...

خیانت متاسفانه خیلی باب شده ...

بنظرمن بمون سرزندگیت،خرجی توک میده،طلاق بگیری نگاه مردم مریض،حرفهاشون،حالاَشغل داشته باشی منبع درآمدداشته باشی،بازخوبه ...

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
شوهرت چی میگع؟خودت چه عکس العملی نشون دادی؟

هیچی داعون شدم مثل دیوونه ها یه روز خوبم باهاش یه روز چتاشون یادم میاد دعوای بزرگی میکنم اخرشم کتک کاری بعدشم چت عاشقانه با همسرم و معذرت خواهی ایسون بازم روز از نو 

خیانت متاسفانه خیلی باب شده ... بنظرمن بمون سرزندگیت،خرجی توک میده،طلاق بگیری نگاه مردم مریض،حرفهاش ...

اره از همین نگاه مردم میترسم  میخوام مغازه باز کنم 

هیچی داعون شدم مثل دیوونه ها یه روز خوبم باهاش یه روز چتاشون یادم میاد دعوای بزرگی میکنم اخرشم کتک ک ...

نمیدونم چی بگم،

منم بهم خیانت شد جنسی

اما هرکی یه طوریه 

شرایط هرکس باهم فرق داره

من بچه نداشتم و درامد هم داشتم

نتونستم تحمل کنم و طلاق گرفتم

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

عزیزم متاسفم برای این اتفاق...

بحدی از خیانت متنفرم ک هرجا از خیانت میخونم روانی میشم. خدا لعنت کنه زنایی رو ک به همجنساشون رحم نمیمنن، چرا باید طلاق بگیری!؟ میدونو واسه یه زنه خراب باز کنی؟ میدونی چقد خوشبحالش میشه؟ بمون، چشم جفتشونو کور کن، تا جایی ک میتونی از شوهرت پول و خونه و ماشین بِکن و مغازه بزن، پیشرفت کن، بخدا میفهممت من درد بدتری چشیدم ولی جا نزن عزیزدلم...

برات خیلی دعا میکنم، الهی ب آرامش بشی🙏❤

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
نمیدونم چی بگم، منم بهم خیانت شد جنسی اما هرکی یه طوریه  شرایط هرکس باهم فرق داره من بچه ند ...

من بچه دارم ب خاطر بچم به خاطر ایندش نمیدونم چیکار کنم فردا وقت مشاور دارم  نمیتونم تحمل کنم کاش خیانتش جنسی بود میبخشیدم ولی خیانتش عاشقانه بود عاشق اون زنیکه شده بود این ازارم میده

عزیزم متاسفم برای این اتفاق... بحدی از خیانت متنفرم ک هرجا از خیانت میخونم روانی میشم. خدا لعنت کنه ...

یعنی شما هم خیانت دیدین؟ ....اینم بگم اون زنیکه الان به نفر دیگه اس داره طلاق میگیره ولی دل من اروم نمیشه شوهرم به مت بد کرد من خیلی دوسش داشتم با همه اخلاق بدش ساختم ولی اون منو خورد کرد