2777
2789
عنوان

مادرشوهر

169 بازدید | 16 پست

بی خبر بلند شده اومده خوم منم سر سنگین بهش گفتم نگفتید میاییدک میگه چرا صبح به پسرم گفتم ساعت 9 گفته 9 و نیمم تو خونه است😕با وجود اینکه میدونه من شرایط پذیرایی ندارم دستم شکسته😑

مادر شوهرمنم همیشه سرزده میمومد شوهرم بهشون تذکر داد الان زنگ میزنن بدم میاد از مهمون سرزده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هی دس رو دلم نزار که خونه ما تو یه ساختمونیم روزی ۱۵بار میادومیره دخترمو صدامیکنه میبره خونشون بهش میگه من تورو دوس دارم نرو پیش مامانت شب هم پیشم بخاب هرچی بخای برات میخرم .دخترم هم میاد بهم میگه که اینارو گفته هی خدا دارم از دستش روانی میشم هیچ راهی هم نداریم که بریم یه جادیگه مث تار عنکبوت ب هم وصلیم😭😭☹😫😫😫

❤️

وااای متنفرم از سرزده رفتن و اومدن نمیدونم چرا اینقدر مادرشوهرا این کارو دوست دارن انگار میخوان مچ بگیرن

وقتی وارد يه رابطه پخته ميشی نگرانیا از اينكه كجا رفت،با كی رفت يا تنهام ميذاره تبديل ميشه به اينكه الان چی حالشو خوب ميكنه؟ چطور فرداشو بسازم؟ كم خوابيده و خستست. رابطه های با اعتماد انقدر محكمه و به هم اطمينان ميدن كه نگرانيشون فقط رفاه طرفشونه نه ترس از نبودنش
خیلی بده سر زده جایی رفتن ....  شاید یخچال طرف خالی بود ... شاید اصلا بنده خدا چای هم نداشت .. ...

حالا منم وسواسی خب آدم دست شکسته خونش بهم ریختس فقط خدا بهم رحم کرد دیشب خونه زندگیمو جمع کردم😑

واقعا انقدر نمیفهمند ک سر زده نرن خونه کسی😑

مادرشوهر من صدبار بهش گفتیم حالیش نمیشه چکارش کنیم ؟همسرمم ناراحت میش اگ راهش ندم یابهش حرفی بزنم 

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا
خودش بیاد عیب نداره کنار خودش ی فامیلم میاره سرزده دیگه خستم کرده

اره فکر میکنن خونه پسرشونه عروس هیچکارس منم مادرشوهرم خواهرشو آورد بود می‌گفت بیابرو حموم اینا 

عوضی 

باز بانوه هاش اومد لوازم ارایشیامو شکستن بعد ناراحت نشسته بودن یگوشه بهشون گفت فداسرتون خونه دایی تونه

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا
اره فکر میکنن خونه پسرشونه عروس هیچکارس منم مادرشوهرم خواهرشو آورد بود می‌گفت بیابرو حموم اینا  ...

اونش هیچی فک کن مثلا هر چی میبینه خوراکی گاهی اگر روش بشه میگه یکمی شو بده به من خو برو بخر😑